Και εγώ την τίμησα για 1η φορά πριν από κανα μήνα, περιμένοντας κάτι το εξαιρετικό σύμφωνα με τις περιγραφές. Μου είπε να προσέχω το στήθος της γιατί το έχει πληρώσει 9.000E. Και έβαλα τα κλάματα κι εγώ ... Ούτε περιποίηση ιδιαίτερη και προπαντός, αυτή σακούλα στην κοιλιά παραπεμπει σε 40αρα γκόμενα. Ε, μη θεοποιούμε και τις μέτριες ρε μάγκες. Μπορεί σε καναδυο να τους κάνει παπάδες ή να τους το κάνει και τζάμπα που λέει ο λόγος. Αλλά έχει καταντήσει εδώ πέρα να στενοχωριόμαστε που δε γαμάμε τις θεες του 50αρικου. Συνέλθετε μερικοί, μερικοί.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αντριάνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takis69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 375
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Και εγώ την τίμησα για 1η φορά πριν από κανα μήνα, περιμένοντας κάτι το εξαιρετικό σύμφωνα με τις περιγραφές. Μου είπε να προσέχω το στήθος της γιατί το έχει πληρώσει 9.000E. Και έβαλα τα κλάματα κι εγώ ... Ούτε περιποίηση ιδιαίτερη και προπαντός, αυτή σακούλα στην κοιλιά παραπεμπει σε 40αρα γκόμενα. Ε, μη θεοποιούμε και τις μέτριες ρε μάγκες. Μπορεί σε καναδυο να τους κάνει παπάδες ή να τους το κάνει και τζάμπα που λέει ο λόγος. Αλλά έχει καταντήσει εδώ πέρα να στενοχωριόμαστε που δε γαμάμε τις θεες του 50αρικου. Συνέλθετε μερικοί, μερικοί.
Επισκέπτης
οχι να μην πεις το ονομα μου !!!ρε θειε warhol αν πω οτι ερχομαι συστημενος απο σενα λες να με περιποιηθει καλυτερα?
στο τελος θα καταληξουμε να θελουμε κονε για να γαμαμε καλα στις πουτανες ρε πουστη μου...
παπαπα λυσσα κακια!
και μονο που την γουσταρεις ετσι αποσυρομαι απο τον ανταγωνισμο σε ενδειξη συμπολεμιστικης αλληλεγγυης.
πριν το ριξω τελειως στα στριπ και στα cg τηα περασω και μια απο κατερινα κολωνου 30α να δω τι λεει και αυτη η πολυδιαφημισμενη ταναπου!
και μονο που την γουσταρεις ετσι αποσυρομαι απο τον ανταγωνισμο σε ενδειξη συμπολεμιστικης αλληλεγγυης.
πριν το ριξω τελειως στα στριπ και στα cg τηα περασω και μια απο κατερινα κολωνου 30α να δω τι λεει και αυτη η πολυδιαφημισμενη ταναπου!
Επισκέπτης
!!!!!αδυναμιες ειναι αυτες !!!παπαπα λυσσα κακια!
Επισκέπτης
κανενας σεβασμος στον θειο !!!θα λετε η αντριαννα του γουορ !!οχι σκετο αντριαννα !!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Θείε κακώς έφερες την αντριάνα στην αθήνα πάλι χαχα!
Επισκέπτης
ετσι φαινεται !!θα την παντρευτω να ησηχασουμεΘείε κακώς έφερες την αντριάνα στην αθήνα πάλι χαχα!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ετσι φαινεται !!θα την παντρευτω να ησηχασουμε
Και την έφερες κακώς γιατί... θα σου τη φάμε! μπουχαχαχααχα!!!
Επισκέπτης
Και την έφερες κακώς γιατί... θα σου τη φάμε! μπουχαχαχααχα!!!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Καλά κορόιδευε εσύ... καιη τύχη σου δουλέυει
Επισκέπτης
αργησες ...Καλά κορόιδευε εσύ... καιη τύχη σου δουλέυει
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
αργησες ...
ποτέ δεν είναι αργά! Και μάλιστα παρασκευή... μια και θα είμαι συγγρού με υψηλά ιστάμενο πρόσωπο... λέω να περάσω να τα πούμε λίγο με την αντριάνα ΜΑΣ!
Επισκέπτης
καλα περνα απο εκει που δουλευει να της μιλησεις ......ποτέ δεν είναι αργά! Και μάλιστα παρασκευή... μια και θα είμαι συγγρού με υψηλά ιστάμενο πρόσωπο... λέω να περάσω να τα πούμε λίγο με την αντριάνα ΜΑΣ!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
καλα περνα απο εκει που δουλευει να της μιλησεις ......
Ναι να της κάνω πρόταση γάμου
Επισκέπτης
εχεις αργησει και παλι !!αλλα εγω δεν ξερω τιποτα ;) ;) !!ειδικα για την αντριαννα !!εσυ που την ξερεις καλυτερα ομως.....Ναι να της κάνω πρόταση γάμου
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Αντριάννα!!!!
Παρόμοια θέματα