Νέα

Αντριάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να επιστρεψει η αντριανα αθηνα??

• οπωσδηποτε!!!!!

Ψήφοι: 3 42,9%
  • γιατι οχι?

Ψήφοι: 2 28,6%
  • δεν με νοιαζει!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν ξερω,δεν απαντω!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Και εγώ την τίμησα για 1η φορά πριν από κανα μήνα, περιμένοντας κάτι το εξαιρετικό σύμφωνα με τις περιγραφές. Μου είπε να προσέχω το στήθος της γιατί το έχει πληρώσει 9.000E. Και έβαλα τα κλάματα κι εγώ ... Ούτε περιποίηση ιδιαίτερη και προπαντός, αυτή σακούλα στην κοιλιά παραπεμπει σε 40αρα γκόμενα. Ε, μη θεοποιούμε και τις μέτριες ρε μάγκες. Μπορεί σε καναδυο να τους κάνει παπάδες ή να τους το κάνει και τζάμπα που λέει ο λόγος. Αλλά έχει καταντήσει εδώ πέρα να στενοχωριόμαστε που δε γαμάμε τις θεες του 50αρικου. Συνέλθετε μερικοί, μερικοί.

Επισκέπτης
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer:
Και εγώ την τίμησα για 1η φορά πριν από κανα μήνα, περιμένοντας κάτι το εξαιρετικό σύμφωνα με τις περιγραφές. Μου είπε να προσέχω το στήθος της γιατί το έχει πληρώσει 9.000E. Και έβαλα τα κλάματα κι εγώ ... Ούτε περιποίηση ιδιαίτερη και προπαντός, αυτή σακούλα στην κοιλιά παραπεμπει σε 40αρα γκόμενα. Ε, μη θεοποιούμε και τις μέτριες ρε μάγκες. Μπορεί σε καναδυο να τους κάνει παπάδες ή να τους το κάνει και τζάμπα που λέει ο λόγος. Αλλά έχει καταντήσει εδώ πέρα να στενοχωριόμαστε που δε γαμάμε τις θεες του 50αρικου. Συνέλθετε μερικοί, μερικοί.

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
ρε θειε warhol αν πω οτι ερχομαι συστημενος απο σενα λες να με περιποιηθει καλυτερα?
στο τελος  θα καταληξουμε να θελουμε κονε για να γαμαμε καλα στις πουτανες ρε πουστη μου...

Επισκέπτης
ρε θειε warhol αν πω οτι ερχομαι συστημενος απο σενα λες να με περιποιηθει καλυτερα?
στο τελος  θα καταληξουμε να θελουμε κονε για να γαμαμε καλα στις πουτανες ρε πουστη μου...
οχι να μην πεις το ονομα μου !!!

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
παπαπα λυσσα κακια!
και μονο που την γουσταρεις ετσι αποσυρομαι απο τον ανταγωνισμο σε ενδειξη συμπολεμιστικης αλληλεγγυης.
πριν το ριξω τελειως στα στριπ και στα cg τηα περασω και μια απο κατερινα κολωνου 30α να δω τι  λεει και αυτη η πολυδιαφημισμενη ταναπου!

Επισκέπτης
παπαπα λυσσα κακια!
και μονο που την γουσταρεις ετσι αποσυρομαι απο τον ανταγωνισμο σε ενδειξη συμπολεμιστικης αλληλεγγυης.
πριν το ριξω τελειως στα στριπ και στα cg τηα περασω και μια απο κατερινα κολωνου 30α να δω τι  λεει και αυτη η πολυδιαφημισμενη ταναπου!
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:!!!!!αδυναμιες ειναι αυτες !!! :dancing: :dancing: :dancing:

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τέλικα ΤΗΝ θΕΑ την Αντριαννα που την βρισκει κανεις μεσα στο ΠΣΚ ?

donsanto

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
εγω παντοσ πηγα την περασμενη κυριακη και ηταν υπεροχη οπωσ παλια... με χαλαρωνει ρε παιδι μου αυτη  γκομενα..απ'οσο ξερω κι εγω καθε τεταρτη και κυριακη ειναι..

Επισκέπτης
κανενας σεβασμος στον θειο  :huh: :huh:!!!θα λετε η αντριαννα του γουορ  :rockon: :rockon:!!οχι σκετο αντριαννα  :tickedoff: :tickedoff:!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θείε κακώς έφερες την αντριάνα στην αθήνα πάλι χαχα!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλά κορόιδευε εσύ... καιη τύχη σου δουλέυει :P

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

ποτέ δεν είναι αργά! Και μάλιστα παρασκευή... μια και θα είμαι συγγρού με υψηλά ιστάμενο πρόσωπο... λέω να περάσω να τα πούμε λίγο με την αντριάνα ΜΑΣ!

Επισκέπτης
ποτέ δεν είναι αργά! Και μάλιστα παρασκευή... μια και θα είμαι συγγρού με υψηλά ιστάμενο πρόσωπο... λέω να περάσω να τα πούμε λίγο με την αντριάνα ΜΑΣ!
:2funny: :2funny: καλα περνα απο εκει που δουλευει να της μιλησεις ...... :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom