You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αντριάνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takis69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 375
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
η αντριαννα την τεταρτη παει γερμανια για πασχα ,για μια βδομαδα!!
Επισκέπτης
μπερδευτικα τωρα καυλιαριδες!!!τελικα που μπορουμε να τιν βρουμε τιν αντριανα????καντε μια ανακεφαλαιοσι!!!
Επισκέπτης
στην γερμανια!!!
Επισκέπτης
χεχε!!!!!!κριμα!και ιθελα να τιν πιτσιλισο!!!!τορα που θα ξεκουραστει στισ διακοπες θα ερθει γεματη καυλεσ να ξεζουμισει ολυσ τουσ πιτσιλιστες!!!!
Επισκέπτης
σεβασμος στην αντριαννα!!!ειναι απιστευτη γυναικα!!
μολις γυρισα απο την ιππονακτοως 14 και απο την αγκαλια της Αντριανας... Παιδια δεν την ειχα παρει μεχρι τωρα και πολυ το μετανοιωνω,,,, Ηταν πολυ χαλαρη πολυ φιλικη και πραγματικα το απολαυσα...! Τελεια πιπα τελειο στησιμο σε οποια σταση ηθελα...αλλα πανω απο ολα ηταν ο τροπος της ... Αλλα τι σας τα λεω οι πιο πολλοι απο εδω θα την εχετε επισκευτει...μαλλον
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Παιδιά εγώ ιπονάκτους 14 πιτσίλισα Αντριάννα και μετά Φρατζή 47 Αλέξια.Τώρα τι λένε οι άλλοι δεν ξέρω.Αύριο ρε παιδιά που πάω το μεσημέρι.Από επαρχία έρχομαι και δεν ξέρω πολλά.Αύριο το πρώτο πιτσίλισμα θα το ρίξω Κατερίνα από κολονό.Έχω διαβάσει πολλά γι αυτήν.Μετά όμως σε πιο στούντιο πάω?Φίλε γουόρ βοήθεια.Στην Αντριάννα δεν ξαναπάω...
Η πτωση μιας ντιβας...
Πριν κανα χρονο ηταν αδιαμφισβητητα το Νο1 στις προτιμησεις της μπουρδελο-κοινωτητας, κοσμοσυρροη στον εκαστοτε χωρο, ενω ολα τα στουντιο διαφημιζαν στις αγγελιες των εφημερηδων και απο μια "Αντριαννα" στο ροστερ τους.
Τωρα παρατηρω οτι ολο και λιγοτεροι την επιλεγουν για την 20λεπτη συντροφια της, με ολο λιγοτερο κολακευτικα σχολια.
Συμπερασμα? Οπως και στα περισσοτερα πραγματα στον κοσμο αυτο, ετσι και στις πουτανες, ειναι πιο ευκολο να φτασεις σην κορυφη παρα να διατηρηθεις εκει.
Επισκέπτης
Η πτωση μιας ντιβας...
Πριν κανα χρονο ηταν αδιαμφισβητητα το Νο1 στις προτιμησεις της μπουρδελο-κοινωτητας, κοσμοσυρροη στον εκαστοτε χωρο, ενω ολα τα στουντιο διαφημιζαν στις αγγελιες των εφημερηδων και απο μια "Αντριαννα" στο ροστερ τους.
Τωρα παρατηρω οτι ολο και λιγοτεροι την επιλεγουν για την 20λεπτη συντροφια της, με ολο λιγοτερο κολακευτικα σχολια.
Συμπερασμα? Οπως και στα περισσοτερα πραγματα στον κοσμο αυτο, ετσι και στις πουτανες, ειναι πιο ευκολο να φτασεις σην κορυφη παρα να διατηρηθεις εκει.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ξερει κανεισ που ειναι? σημερα η γενικα /?
Είπαμε : Παρασκευές, νύχτα, Αριστοτέλους!
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
*P αουτς...
Επισκέπτης
ετσι ετσι !!που τολμησες να πεις ασχημο λογο για την αντριαννα μου*P αουτς...
μαγγες πριν αρχισω κριτικη θα ηθελα να ενημερωσω πως δεν ειμαι φαν των μπουρδελων και πηγα για 2η φορα στη ζωη μου επειδη ακουσα ολα αυτα τα κολακευτικα για την αντριαννα.χτες λοιπον πηγα λιοσιων.
για πουτανα στην εμφανιση ηταν οντως καλη.
αρχισε με πιπα.αηδια σκετη.δεν τογλειφε, απλα το εσπρωχνε στο μαγουλο της.
στηνεται στα 4 με τον χειροτερο τροπο και αρχισε αμεσως τις ψευτικες ιαχες του πολεμου.παω να πιασω βυζι και μου παταει μια τσιμπια στο πουτσο αλλο πραμα.φωναζω και αρχιζει να μου λεει αν με πονας θα σε ποναω και τετοιες μαλακιες.μαγγες τα βυζια της δεν προλαβα να τα ακουμπησω,τωρα πως πονεσε δεν ξέρω.
συνεχισε στη ηλιθια σταση της να καθεται και ηταν λες και πηδαγα νεκρη στα 4.στο 8λεπτο μου τον βγαζει εξω και τελος χωρις ναχω χυσει.δεν εκατσα να πω μα μου σου του,εξαλοου το πηδημα ηταν για το πουτσο.
τωρα δεν ξερω αν ετσι συμβαινει παντα,ειλικρινα μπορει αυτο να ισχυει για παντου.αλλα αν ισχυει πως την βρισκετε ρε μαγγες με τις πουτανες...τελικα σημερα κατεληξα να στραφω σε cg κε σε στριπς...
στηνεται στα 4 με τον χειροτερο τροπο και αρχισε αμεσως τις ψευτικες ιαχες του πολεμου.παω να πιασω βυζι και μου παταει μια τσιμπια στο πουτσο αλλο πραμα.φωναζω και αρχιζει να μου λεει αν με πονας θα σε ποναω και τετοιες μαλακιες.μαγγες τα βυζια της δεν προλαβα να τα ακουμπησω,τωρα πως πονεσε δεν ξέρω.
συνεχισε στη ηλιθια σταση της να καθεται και ηταν λες και πηδαγα νεκρη στα 4.στο 8λεπτο μου τον βγαζει εξω και τελος χωρις ναχω χυσει.δεν εκατσα να πω μα μου σου του,εξαλοου το πηδημα ηταν για το πουτσο.
τωρα δεν ξερω αν ετσι συμβαινει παντα,ειλικρινα μπορει αυτο να ισχυει για παντου.αλλα αν ισχυει πως την βρισκετε ρε μαγγες με τις πουτανες...τελικα σημερα κατεληξα να στραφω σε cg κε σε στριπς...
Επισκέπτης
για να μαθεις να μην παιρνεις αδεια απο τον θειο γουορ !!δεν σε εχουν ενημερωσειμαγγες πριν αρχισω κριτικη θα ηθελα να ενημερωσω πως δεν ειμαι φαν των μπουρδελων και πηγα για 2η φορα στη ζωη μου επειδη ακουσα ολα αυτα τα κολακευτικα για την αντριαννα.χτες λοιπον πηγα λιοσιων.
Επισκέπτης
εγω προσωπικα δεν ξερω τιποτα!!επισης ειμαι και παρτακιας !!και τελος η αντριαννα ειναι δικια μουξερεις καποιος συναγωνιστης που ειναι αποψε η κυρια αντριαννα;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις