Επισκέπτης
αααα εγω δεν ξερω τιποτα !!!παντως εισαι καλος πελατης της και θαυμαστης της!μπραβο !!αλλα ειναι του θειου γουορ!!ολοι στο σαιτ το ξερουν !!ακομα και η κυρα καιτη το ξερει
κομμουνισμος στην καψουρα δεν υπαρχει !!να βρεις αλληΚομμουνισμός και κοινοκτημοσύνη λέμε!!!
ολα για παρτυ της !!Α ρε λεπίδια και κονσερβοκούτια που χρειάζονται σε μερικά φασιστοειδή της κάβλας!!!
ρε ουστ!!!ειναι του θειου γουορ
η αντριαννα ειναι του θειου γουορ!!τελια και παυλα!!! !!για παρτυ της παω και στην σιβηριαΚαλά κάτσε να γίνει η επανάσταση και θα σου πω εγώ ποιανού είναι!! Θα την απολαμβάνει ο λαός! Αυτοί που στερούν τα αγαθά του λαού στα γκουλάγκ!
ολοκληρο αγωνα εκανα για να ερθει !!και ο αγωνας στεφθηκε με επιτυχια!και θελετε τωρα εσεις που ειχατε λακισει να μου την παρετε?? !!ρε ουστ!!!!!!!!για παρτυ της και γκιλοτινα!!κανενα προβλημαΧεχε thanos που να δεις άλλοι τι έχουν! Comrade warhol δε μας τα λες καλά! Προδίδεις τις επαναστατικές λαικές ιδέες!!! Σιβηρία θα πας άμα το κομιτάτο λαικής κάβλας είναι επιικές!Αλλιώς γκιλοτίνα στους αιμοβόρους και μοναχοφάηδες μερακλήδες μπουρζουάδες!!!
Και εγώ την τίμησα για 1η φορά πριν από κανα μήνα, περιμένοντας κάτι το εξαιρετικό σύμφωνα με τις περιγραφές. Μου είπε να προσέχω το στήθος της γιατί το έχει [size=10pt]πληρώσει 9.000E[/size]. Και έβαλα τα κλάματα κι εγώ ... Ούτε περιποίηση ιδιαίτερη και προπαντός, αυτή σακούλα στην κοιλιά παραπεμπει σε 40αρα γκόμενα. Ε, μη θεοποιούμε και τις μέτριες ρε μάγκες. Μπορεί σε καναδυο να τους κάνει παπάδες ή να τους το κάνει και τζάμπα που λέει ο λόγος. Αλλά έχει καταντήσει εδώ πέρα να στενοχωριόμαστε που δε γαμάμε τις θεες του 50αρικου. Συνέλθετε μερικοί, μερικοί.
ολοκληρο αγωνα εκανα για να ερθει !!και ο αγωνας στεφθηκε με επιτυχια!και θελετε τωρα εσεις που ειχατε λακισει να μου την παρετε?? !!ρε ουστ!!!!!!!!για παρτυ της και γκιλοτινα!!κανενα προβλημα
καλα αμα σου κατσει καμια ωρεα γυναικα αλου που δεν τον ξερεις και δεν θες να την πιτσιλισεις....!!εμεις εδω ειμαστεκαι ξεχνατε τον απαραβατο κωδικα του σαιτ!!ποτε δεν παμε με γυναικες αλλων!! !!ειναι νομος!!!