Νέα

Αντριάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να επιστρεψει η αντριανα αθηνα??

• οπωσδηποτε!!!!!

Ψήφοι: 3 42,9%
  • γιατι οχι?

Ψήφοι: 2 28,6%
  • δεν με νοιαζει!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν ξερω,δεν απαντω!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

Επισκέπτης
αααα εγω δεν ξερω τιποτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!παντως  εισαι καλος πελατης της και θαυμαστης της!μπραβο !!αλλα ειναι του θειου γουορ!!ολοι στο σαιτ το ξερουν  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!ακομα και η κυρα καιτη το ξερει  :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κομμουνισμός και κοινοκτημοσύνη λέμε!!! :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Α ρε λεπίδια και κονσερβοκούτια που χρειάζονται σε μερικά φασιστοειδή της κάβλας!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα η Αντριανα που δουλέυει ? που μπορουμε να την βρουμε ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Eίπαμε!!! ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 6 παράδρομος Συγγρού!!!!!!!!!!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε ουστ!!!ειναι του θειου γουορ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Καλά κάτσε να γίνει η επανάσταση και θα σου πω εγώ ποιανού είναι!! Θα την απολαμβάνει ο λαός! Αυτοί που στερούν τα αγαθά του λαού στα γκουλάγκ!

Επισκέπτης
Καλά κάτσε να γίνει η επανάσταση και θα σου πω εγώ ποιανού είναι!! Θα την απολαμβάνει ο λαός! Αυτοί που στερούν τα αγαθά του λαού στα γκουλάγκ!
η αντριαννα ειναι του θειου γουορ!!τελια και παυλα!!! :rockon: :rockon: :rockon:!!για παρτυ της παω και στην σιβηρια  :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
skidoo βλεπω σ αυτα εχεις μαστερ...!!! κουφαλααααα....!!!!!!!
ρε η αντριανα αμα κατεβω αθηνα θα γινει δικια μου παρτετο χαμπαρι...!! :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δεν φτανει που την εφερα εδω ,βγαζετε και γλωσσα απο πανω  :grin: :grin: :grin:!!!!αλλωστε ειστε χαλιαμουτρηδες ενω εγω ειμαι γοητευτκος αντρας  :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:!!!εχουμε και τατουαζ!! :rockon: :rockon:!!ταιριαζουμε!!εχω και και την ευχη της κυρα καιτης στην ιππωνακτος  :grin: :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Χεχε thanos που να δεις άλλοι τι έχουν! Comrade warhol δε μας τα λες καλά! Προδίδεις τις επαναστατικές λαικές ιδέες!!! Σιβηρία θα πας άμα το κομιτάτο λαικής κάβλας είναι επιικές!Αλλιώς γκιλοτίνα στους αιμοβόρους και μοναχοφάηδες μερακλήδες μπουρζουάδες!!!

Επισκέπτης
Χεχε thanos που να δεις άλλοι τι έχουν! Comrade warhol δε μας τα λες καλά! Προδίδεις τις επαναστατικές λαικές ιδέες!!! Σιβηρία θα πας άμα το κομιτάτο λαικής κάβλας είναι επιικές!Αλλιώς γκιλοτίνα στους αιμοβόρους και μοναχοφάηδες μερακλήδες μπουρζουάδες!!!
ολοκληρο αγωνα εκανα για να ερθει  :rockon: :rockon:!!και ο αγωνας στεφθηκε με επιτυχια!και θελετε τωρα εσεις που  ειχατε λακισει να μου την παρετε?? :huh: :huh:!!ρε ουστ!!!!!!!!για παρτυ της και γκιλοτινα!!κανενα προβλημα  :rockon: :rockon: :rockon:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Και εγώ την τίμησα για 1η φορά πριν από κανα μήνα, περιμένοντας κάτι το εξαιρετικό σύμφωνα με τις περιγραφές. Μου είπε να προσέχω το στήθος της γιατί το έχει [size=10pt]πληρώσει 9.000E[/size]. Και έβαλα τα κλάματα κι εγώ ... Ούτε περιποίηση ιδιαίτερη και προπαντός, αυτή σακούλα στην κοιλιά παραπεμπει σε 40αρα γκόμενα. Ε, μη θεοποιούμε και τις μέτριες ρε μάγκες. Μπορεί σε καναδυο να τους κάνει παπάδες ή να τους το κάνει και τζάμπα που λέει ο λόγος. Αλλά έχει καταντήσει εδώ πέρα να στενοχωριόμαστε που δε γαμάμε τις θεες του 50αρικου. Συνέλθετε μερικοί, μερικοί.

Μα καλα κανενας συναγωνιστης δεν ασχολειται με τις ασφαλειες  :boobies: ;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ολοκληρο αγωνα εκανα για να ερθει  :rockon: :rockon:!!και ο αγωνας στεφθηκε με επιτυχια!και θελετε τωρα εσεις που  ειχατε λακισει να μου την παρετε?? :huh: :huh:!!ρε ουστ!!!!!!!!για παρτυ της και γκιλοτινα!!κανενα προβλημα  :rockon: :rockon: :rockon:

Μόνο που το λεπίδι της γκιλοτίνας θα πάρει και αυτήν, ως.. συνοδοιπόρος των εκμεταλλευτών εχθρών του λαού!! Είπαμε! Πάνω από όλα οι κάβλες του λαού! Α και που την έφερες απλά το καθήκον σου απέναντι στη λαική εργατική τάξη έκανες σύντροφε!! Τα κολπάκια της αστικής αγοράς ΑΛΛΟΥ!!!

Επισκέπτης
ποιο τσουτσεκι θα τολμησει να παει τον γουορ και την αντριαννα του στην γκιλοτινα? :huh: :huh: :huh:!!αλλωστε παντα στου αγωνιστες δινουν κατι τιμης ενεκεν!!στον τσε δωσανε ενα ρολοι,εγω πηρα την αντριαννα  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:!!!και θα αποσυρθω μαζι της καπου ησυχα με επαναστατικες τιμες  :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:!!και αμα η παλη των ταξεων με καλεσει ,θα ξαναριχτω στη μαχη!!εσεις εχετε πολυ δρομο ακομα για να αποκτησετε στρατιωτικες τιμες  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
και ξεχνατε τον απαραβατο κωδικα του σαιτ!!ποτε δεν παμε με γυναικες αλλων!! :rockon: :rockon:!!ειναι νομος!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κανένα τσουτσέκι!! Ο λαός θα το αποφασίσει!!! Σεβασμός στις αποφάσεις του λαικού δικαστηρίου!

ΚΑΤΩ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
και ξεχνατε τον απαραβατο κωδικα του σαιτ!!ποτε δεν παμε με γυναικες αλλων!! :rockon: :rockon:!!ειναι νομος!!!
καλα αμα σου κατσει καμια ωρεα γυναικα αλου που δεν τον ξερεις και δεν θες να την πιτσιλισεις....!!εμεις εδω ειμαστε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom