Νέα

Αντριάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

να επιστρεψει η αντριανα αθηνα??

• οπωσδηποτε!!!!!

Ψήφοι: 3 42,9%
  • γιατι οχι?

Ψήφοι: 2 28,6%
  • δεν με νοιαζει!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν ξερω,δεν απαντω!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

Επισκέπτης
Την ειδα σημερα..μεγαλη απογοήτευση...σαν να τη πατησε οδοστρωτηρας..μαλλί πεσμένο, κυτταρίτιδες...δε της εκανε καλο η επαρχία..

Επισκέπτης
Την ειδα σημερα..μεγαλη απογοήτευση...σαν να τη πατησε οδοστρωτηρας..μαλλί πεσμένο, κυτταρίτιδες...δε της εκανε καλο η επαρχία..
ναι ρε φιλε αν δεις μονο φατσα σου πεφτει αλλα απο σωμα ειναι ρεστα τωρα λογικα θα κανει καλο κρεβατι για να την συζηταει ολο το σαιτ...(δεν εχω μπει)...

Επισκέπτης
ειναι για μενα μακραν η ομορφοτερη γυναικα σε στουντιο!!και παρα πολυ γοητευτικη!!!απο σωμα δε σκιζει!!

Επισκέπτης
τοτε αλλη αντριαννα ειδα εγω (σοβαρα), ειδα μια κοπελα στο βριλησου 60 που την ελεγαν αντριαννα... ισως εκανα λαθος γιατι αυτη που λες δεν εχει καμια σχεση...

Επισκέπτης
την γνωστη αντριαννα θα ειδες!!μονο αυτη υπαρχει εκει με αυτο το ονομα!!ειναι ΘΕΑ!!!!

Επισκέπτης
Η Αντριαννα ειναι και γαμω τηs γκομενεs περασα προχτεs απο βριλησσου παρα πολυ ευγενικη και εκτιμαει τα λεφτα που τηs δινειs.τη τσιμπουκι με κοιταγμα στα ματια νομιζα οτι ημουν σε τσοντα.

Επισκέπτης
παιδες θα παω σημερα να παρω την αντριαννα ή την σαμπρινα... το ερωτημα ειναι δουλευει ακομα βραδια η αντριαννα??? απαντηστε οποιος ξερει please!!!

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
είμαι άφραγκος τελευταία και δεν έχω πάει από κεί. Πείτε τίποτα για το μωρό. Τι κάνει;

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
489
Πόντοι
26
Και σήμερα βράδυ ήταν...

Φραντζη ,μές το στενό ..Ιππονάκτος νομήζω λέγετε

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Τι γίνεται με το μωρό;
Αρχισε να χάνεται πάλι.
Τελείωσε άπό Βριλησσού 60;
Είναι μόνο Ιππώνακτος;
Τί ώρες θα είναι σήμερα;
Βόηθα Warhol

Επισκέπτης
απο βριλλησου 60 σταματησε!!!ιππωνακτος εκλεισε!!δουλευει στα 3 μαγαζια που ειναι απο τοτε που ξαναρθε!!

Επισκέπτης
λιοσιων ,αριστοτελους 6 και βριλλησου 36!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
προχτες στο βριλ.36 ηταν μια μαυρομαλλα με πιασμενα τα μαλλια οχι πολυ ωραια στη μαπα με κατι καλτσες..μηπως λετε αυτην?

Επισκέπτης
λαθος κανεις μπενε!!!δεν ηταν η αντριαννα!!!αδιαβαστο σε βρισκω!!η αντριαννα ειναι απιστευτο πλασμα!!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
ρωταω μηπως ρε μαγκες..γιατι αυητ που ειδα πειροτεχνημα ηταν..να μας πειτε ωρες και μερος για να ελεγξουμε τις πληροφοριες σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom