η αντριανα επιστρεφει οπως ολοι ξερετε!!!7 του μηνος κατα πασα πιθανοτητα αρχιζει παλι δουλεια μαλλον στην βριλλησου 60!!βεβαια θα ειναι πιασμενη απο μενα για καμια 10μερες!!!
σημερα ξεκιναει δουλεια η αντριανα στο καινουργιο στουντιο στην βριλλησου 60!!!η αδυναμια μου επεστρεψε!!!!!!ο αγωνας μου δικαιωθηκε!!!!!παω σφεντονα να την βρω!!!!!
σημερα ξεκιναει δουλεια η αντριανα στο καινουργιο στουντιο στην βριλλησου 60!!!η αδυναμια μου επεστρεψε!!!!!!ο αγωνας μου δικαιωθηκε!!!!!παω σφεντονα να την βρω!!!!!
γερμανιδα,ψηλη,ξανθια,με ενα μεγαλο τατουαζ τριανταφυλλο που καλυπτει ολη την πλατη,σιλονη βυζαρες και πανεμορφη!!και φυσικα η μεγαλη μου αδυναμια μαζι με την μελινα!!!!
ολη μερα θα ειναι!!απο τις 2 το μεσημερι μεχρι τις 2 τα ξημερωματα!!!το δε μαγαζι ειναι παρα πολυ καλο!!με νιπτηρα στα δωματια και πεντακαθαρο!!!και η αντριανα οπως παντα ΘΕΑ!!!