Νέα

Αντριάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

να επιστρεψει η αντριανα αθηνα??

• οπωσδηποτε!!!!!

Ψήφοι: 3 42,9%
  • γιατι οχι?

Ψήφοι: 2 28,6%
  • δεν με νοιαζει!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν ξερω,δεν απαντω!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

Επισκέπτης
η πιτσια ειναι ΘΕΑ!!!τωρα ομως που ξεκιναει  η αντριανα θα την κλεισω για αρκετες μερες!!ο αγωνας μου δικαιωθηκε!!!!!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
η αντριανα επιστρεφει οπως ολοι ξερετε!!!7 του μηνος κατα πασα πιθανοτητα αρχιζει παλι δουλεια μαλλον στην βριλλησου 60!!βεβαια θα ειναι πιασμενη απο μενα για καμια 10μερες!!!
Βριλ. 60 ? Μα καλα, το εν λογω μερος λειτουργει ? Νομιζα οτι ηταν κλειστο.

Επισκέπτης
ξανανοιγει!!το εχει η ιδια που εχει και την ιππωνακτος!!βεβαια εγω θα πω να πηγαινει και στην ιππωνακτος!!!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
ξανανοιγει!!το εχει η ιδια που εχει και την ιππωνακτος!!βεβαια εγω θα πω να πηγαινει και στην ιππωνακτος!!!
Προφανως εχει και το Βριλ 46-αφου εκει εμφανιζεται η Μελινα και παλιοτερα η Αντρ. σαν σκαντζα.

Επισκέπτης
την βριλλησου 46 δεν την εχει το τραβελι που εχει και την ιππωνακτος!!

Επισκέπτης
απλα αυτη που εχει την βριλλησου 46,εχει καλες σχεσεις με την μελινα και με την αντριανα !

Επισκέπτης
σημερα ξεκιναει δουλεια η αντριανα στο καινουργιο στουντιο στην βριλλησου 60!!!η αδυναμια μου επεστρεψε!!!!!!ο αγωνας μου δικαιωθηκε!!!!!παω σφεντονα να την βρω!!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
σημερα ξεκιναει δουλεια η αντριανα στο καινουργιο στουντιο στην βριλλησου 60!!!η αδυναμια μου επεστρεψε!!!!!!ο αγωνας μου δικαιωθηκε!!!!!παω σφεντονα να την βρω!!!!!

Ποιος αλλος θα την ξετρυπωνε?μονο ενα σκουληκι που ξερει να διεισδυει στα εγκατα της γης...............

Επισκέπτης
ποιος αλλος θα την ξετρυπωνε?/εγω που μπορω φυσικα!!!!!

Επισκέπτης
γερμανιδα,ψηλη,ξανθια,με ενα μεγαλο τατουαζ τριανταφυλλο που καλυπτει ολη την πλατη,σιλονη βυζαρες και πανεμορφη!!και φυσικα η μεγαλη μου αδυναμια μαζι με την μελινα!!!!

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
ειναι αυτη που δουλευε παλια και στο στουντιο καρεα 30?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

..ελεείστε τον αόματο...... βρηκε το φως του..!!!!  :2funny: :2funny:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16

το βραδυ δουλευει τωρα ή οχι ?

Επισκέπτης
μολις γυρισα απο αντριανα!!!ειμαι ευτυχισμενος που ξαναγυρισε!!!επιτελους!!!!!

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
ρε συ warhol βραδυνη θα ναι αυτη την εβδομαδα η αντριαννα;

Επισκέπτης
ολη μερα θα ειναι!!απο τις 2 το μεσημερι μεχρι τις 2 τα ξημερωματα!!!το δε μαγαζι ειναι παρα πολυ καλο!!με νιπτηρα στα δωματια και πεντακαθαρο!!!και η αντριανα οπως παντα ΘΕΑ!!!

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
thanks!!

το καημένο το κορίτσι θα το ξεπατώσουμε
:2funny:  :grin:

Επισκέπτης
Συναγωνιστές επιβεβαιώνω ότι η Αντριάνα ειναι μάχιμη κατέθεσα χτες το απογευμα .Το στουντιο φοβερό!Ορμάτε ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom