Νέα

Αντριάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

να επιστρεψει η αντριανα αθηνα??

• οπωσδηποτε!!!!!

Ψήφοι: 3 42,9%
  • γιατι οχι?

Ψήφοι: 2 28,6%
  • δεν με νοιαζει!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν ξερω,δεν απαντω!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ
ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• adrianna.gif
    adrianna.gif
    32,8 KB · Εμφανίσεις: 30
  • adrianna.jpg
    adrianna.jpg
    111,6 KB · Εμφανίσεις: 30

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε κάμενοι τι ζημια μου κάνατε . θελω να δωσω ΑΣΕΠ το ΣΑΒ/ΚΟ . Δεμ ειμαι για να τρέχω Λάρισα .Ασ είναι . Απο Δευτέρα θα δώσω επίσκεψη

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
8
Like
169
Πόντοι
1
Η Βυρωνος ειναι στο μεγαλυτερο μερος της πεζοδρομος και γινεται δρομος αναμεσα Ολυμπου και Δημητρος!!το μπουρδελο της Αντριανας βρικσεται αναμεσα Δημητρος και Λαπιθων και ειναι ενα κοκκινο προς το κεραμιδι σπιτι!!Ωρες και τα λοιπα δεν ξερω γιατι τωρα βρισκομαι εκτος Λαρισας...!!

Αντε παιδια σας περιμενουμε για διημερα στη Λαρισα...να ενισχυσουμε τον τουρισμο...!! :boobies:

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Είσαι Θεός, μεγάλε!!!!!!!!!!!!!!
Έρχομαι 11 Μάρτη (Λάρισα-ΑΕΚ)
Χάσουμε, κερδίσουμε... σίγουρα θα γαμήσουμε

Επισκέπτης
αντριανα ασε την λαρισα και γυρνα στην αθηνα!!!!!

Επισκέπτης
οχι δεν εχουν!!!!!η αντριανα πρεπει να γυρισει σε μενα στον μεγαλυτερο θαυμαστη της!!!

ThE

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0
***UPDATE***
Παιδιά, χθες  ξαναπέρασα για μια επίσκεψη στο σπίτι της οδού Βύρωνος και η  Αντριάνα μου είπε ότι αυτή την Παρασκευή, μάλλον, τα μαζεύει και γυρνάει Αθήνα. Κομμένη η επαρχία για τα καλά. (προφανώς δεν έβγαζε τα λεφτά αυτά που περίμενε ότι θα βγάζει)

Επισκέπτης
πραγματι η αντριαννα ξαναγυριζει!!!εκανε τα χαρτια της προχτες και ερχεται!!θα ειναι ιππωνακτος ως  συνηθως!!!ερχεται σε μενα παλι!!!!θα ειναι κλεισμενη για παρτυ μου καμια 10ρια μερες!!!

Επισκέπτης
ο αγωνας μου δικαιωνεται!!!η καψουρα μου γυριζει !!αντριαννα  :smitten: :smitten: :smitten: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε....δε μας γαματε με την αντριαννα?αντε .....παμε για αλλα...ολο τα ιδια και τα ιδια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

paulshark

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Eρχεται?????????????????????Αυτο ειναι πραγματικα πολυ μεγαλη ειδηση πως δεν το ειπαν στο CNN η REUTERS οτι ξαναγυριζει το τραβελι στην Ιππωνακτος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Eρχεται?????????????????????Αυτο ειναι πραγματικα πολυ μεγαλη ειδηση πως δεν το ειπαν στο CNN η REUTERS οτι ξαναγυριζει το τραβελι στην Ιππωνακτος   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε ουστ !!!λιγα για την αντριανα :hammer: :hammer:!!μαζι με την μελινα ΚΟΛΑΣΗ!!!!! ;)

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Τι γίνεται, ρε παιδιά, μ΄αυτό το κορίτσι; Μάθαμε τι θα κάνει τελικά;

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
ρε ουστ !!!λιγα για την αντριανα :hammer: :hammer:!!μαζι με την μελινα ΚΟΛΑΣΗ!!!!! ;)

Τελικά, δε μπορώ να καταλάβω: Ελένη Πίτσια ή Αντριάνα ή Μελίνα;
Αν και προσωπικά Ε. Πίτσια ( για τρελά ΒΙΤΣΙΑ ), ξέρεις τώρα!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Τελικά, δε μπορώ να καταλάβω: Ελένη Πίτσια ή Αντριάνα ή Μελίνα;
Αν και προσωπικά Ε. Πίτσια ( για τρελά ΒΙΤΣΙΑ ), ξέρεις τώρα!!!!

..πιτσια συζυγος, αντριανα κουμπαρα, μελινα ερωμενη....

Επισκέπτης
η αντριανα επιστρεφει οπως ολοι ξερετε!!!7 του μηνος κατα πασα πιθανοτητα αρχιζει παλι δουλεια μαλλον στην βριλλησου 60!!βεβαια θα ειναι πιασμενη απο μενα για καμια 10μερες!!!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
η αντριανα επιστρεφει οπως ολοι ξερετε!!!7 του μηνος κατα πασα πιθανοτητα αρχιζει παλι δουλεια μαλλον στην βριλλησου 60!!βεβαια θα ειναι πιασμενη απο μενα για καμια 10μερες!!!

Όταν τελειώσεις μαζί της, πές το και σε μας να πιάσουμε σειρά. :) :) :2funny: :2funny:

Πάντως στο ξαναλέω, Ε.Πίτσια για τρελά............ :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom