You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αντριάνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takis69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 375
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Η Βυρωνος ειναι στο μεγαλυτερο μερος της πεζοδρομος και γινεται δρομος αναμεσα Ολυμπου και Δημητρος!!το μπουρδελο της Αντριανας βρικσεται αναμεσα Δημητρος και Λαπιθων και ειναι ενα κοκκινο προς το κεραμιδι σπιτι!!Ωρες και τα λοιπα δεν ξερω γιατι τωρα βρισκομαι εκτος Λαρισας...!!
Αντε παιδια σας περιμενουμε για διημερα στη Λαρισα...να ενισχυσουμε τον τουρισμο...!!
Αντε παιδια σας περιμενουμε για διημερα στη Λαρισα...να ενισχυσουμε τον τουρισμο...!!
Επισκέπτης
αντριανα ασε την λαρισα και γυρνα στην αθηνα!!!!!
αντριανα ασε την λαρισα και γυρνα στην αθηνα!!!!!
Ελα ρε war γιατι??Οι επαρχιωτες δεν εχουν δικαιωμα στην κωλοπεραση???
Επισκέπτης
οχι δεν εχουν!!!!!η αντριανα πρεπει να γυρισει σε μενα στον μεγαλυτερο θαυμαστη της!!!
***UPDATE***
Παιδιά, χθες ξαναπέρασα για μια επίσκεψη στο σπίτι της οδού Βύρωνος και η Αντριάνα μου είπε ότι αυτή την Παρασκευή, μάλλον, τα μαζεύει και γυρνάει Αθήνα. Κομμένη η επαρχία για τα καλά. (προφανώς δεν έβγαζε τα λεφτά αυτά που περίμενε ότι θα βγάζει)
Παιδιά, χθες ξαναπέρασα για μια επίσκεψη στο σπίτι της οδού Βύρωνος και η Αντριάνα μου είπε ότι αυτή την Παρασκευή, μάλλον, τα μαζεύει και γυρνάει Αθήνα. Κομμένη η επαρχία για τα καλά. (προφανώς δεν έβγαζε τα λεφτά αυτά που περίμενε ότι θα βγάζει)
Επισκέπτης
πραγματι η αντριαννα ξαναγυριζει!!!εκανε τα χαρτια της προχτες και ερχεται!!θα ειναι ιππωνακτος ως συνηθως!!!ερχεται σε μενα παλι!!!!θα ειναι κλεισμενη για παρτυ μου καμια 10ρια μερες!!!
Επισκέπτης
ο αγωνας μου δικαιωνεται!!!η καψουρα μου γυριζει !!αντριαννα
Επισκέπτης
!!ΑΝΤΡΙΑΝΝΑρε....δε μας γαματε με την αντριαννα?αντε .....παμε για αλλα...ολο τα ιδια και τα ιδια...
Επισκέπτης
ρε ουστ !!!λιγα για την αντριανα !!μαζι με την μελινα ΚΟΛΑΣΗ!!!!! ;)Eρχεται?????????????????????Αυτο ειναι πραγματικα πολυ μεγαλη ειδηση πως δεν το ειπαν στο CNN η REUTERS οτι ξαναγυριζει το τραβελι στην Ιππωνακτος
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ρε ουστ !!!λιγα για την αντριανα !!μαζι με την μελινα ΚΟΛΑΣΗ!!!!! ;)
Τελικά, δε μπορώ να καταλάβω: Ελένη Πίτσια ή Αντριάνα ή Μελίνα;
Αν και προσωπικά Ε. Πίτσια ( για τρελά ΒΙΤΣΙΑ ), ξέρεις τώρα!!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Τελικά, δε μπορώ να καταλάβω: Ελένη Πίτσια ή Αντριάνα ή Μελίνα;
Αν και προσωπικά Ε. Πίτσια ( για τρελά ΒΙΤΣΙΑ ), ξέρεις τώρα!!!!
..πιτσια συζυγος, αντριανα κουμπαρα, μελινα ερωμενη....
Επισκέπτης
η αντριανα επιστρεφει οπως ολοι ξερετε!!!7 του μηνος κατα πασα πιθανοτητα αρχιζει παλι δουλεια μαλλον στην βριλλησου 60!!βεβαια θα ειναι πιασμενη απο μενα για καμια 10μερες!!!
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
η αντριανα επιστρεφει οπως ολοι ξερετε!!!7 του μηνος κατα πασα πιθανοτητα αρχιζει παλι δουλεια μαλλον στην βριλλησου 60!!βεβαια θα ειναι πιασμενη απο μενα για καμια 10μερες!!!
Όταν τελειώσεις μαζί της, πές το και σε μας να πιάσουμε σειρά.
Πάντως στο ξαναλέω, Ε.Πίτσια για τρελά............
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις