Νέα

Αντριάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

να επιστρεψει η αντριανα αθηνα??

• οπωσδηποτε!!!!!

Ψήφοι: 3 42,9%
  • γιατι οχι?

Ψήφοι: 2 28,6%
  • δεν με νοιαζει!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν ξερω,δεν απαντω!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

Επισκέπτης
τιμης ενεκεν εχω προτεραιοτητα ! ;)!!!ολοκληρο αγωνα κανω για να επιστρεψει!!!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Η Αντριάνα ανήκει σε όλους τους Έλληνες....τούτη την Αντριάνα δεν μπορεί κανείς να μας την πάρει

τι λες βρε παληκαρι ? εχεις συνηδητοποιησει τι ειναι αυτο που λες ? την ψυχολογια του θειου war δεν τη σκεφτηκες καθολου ? ο ανθρωπος δεν γραφει γι αυτην με μελανι, γραφει με δακρυα.... respect.. ;) ;)

griegoathens

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
ε όπως ζήτησε, επειδή είναι φίλος θα έχει προτεραιότητα...4-5 μέρες ...μετά όμως;

griegoathens

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
warhol? Να διαγραφούν αυτοί οι 7 που μέχρι τώρα έχουν ψηφίσει λάθος στο δημοψήφισμα...δείξε τι σημαίνει λαϊκή δημοκρατία

Επισκέπτης
ειμαι πανετοιμος για τηα 6 μερονυχτα με την αντριανα!τα βγαζω περα ανετα!!!! ;)!!!ολοι στο πλευρο μου,στον αγωνα που κανω  :cheesy:!!!δηλωνω καψουρης με την αντριανα  :cheesy:!!ψηφιστε ρε!την πρωτη επιλογη ομως!σοι ψηφισαν τις υπολοιπες  :ak: :ak:

Επισκέπτης
μετα τα 6 μερονυχτα θα δουμε!!!ποιος ξερει?μπορει να την κλεψω και να φυγουμε  :grin: :grin:!!!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ειμαι πανετοιμος για τηα 6 μερονυχτα με την αντριανα!τα βγαζω περα ανετα!!!! ;)!!!ολοι στο πλευρο μου,στον αγωνα που κανω   :cheesy:!!!δηλωνω καψουρης με την αντριανα  :cheesy:!!ψηφιστε ρε!την πρωτη επιλογη ομως!σοι ψηφισαν τις υπολοιπες  :ak: :ak:

10 ψηφους απο μενα στο οπωσδηποτε και αντι για 3 μερονυχτα που ειπα στην αρχη 10 μερονυχτα με το ηφαιστειο για χαρη του καψουρη.  :idiot: :uglystupid:
ελπιζω να συμφωνουν ολα τα μελη του site, αντε και με τις ευχες μας!!

Επισκέπτης
που εισαι αντριανα να δεις τι κανω για παρτυ σου!!!!!!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Να γυρισει στην Αθηνα ? Αμα μαζεψει αρκετα "μαρουλια" στα Χανια, παλι στην Αριστοτελους την βλεπω

Επισκέπτης
τα μαρουλια θα τα εχει ηδη μαζεψει!!!!τωρα πρεπει να γυρισει αθηνα γιατι δεν μπορω αλλο!!!! :tickedoff: :tickedoff:!!!

Επισκέπτης
για να δουμε τι ενημερωση θα μου κανει η αδυναμια σου αισθηση!!!!

Επισκέπτης
φανταζομαι οτι θα μαθει η αδυναμια σου!!

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Για μια ακόμα φορά, παρακαλούνται οι φίλοι από Χανιά να μας μεταδίδουν κάθε λεπτομέρεια για την Αντριάνα. Πεθαίνω να δω έστω και μια κρυφή φωτογραφία από κινητό.
Παρακαλώ να ενημερωνόμαστε εμείς εδώ τα πρεζόνια της Γερμανίδας στην Αθήνα, οι ζητιάνοι της Ιππώνακτος και οι τζάνκι της Αριστοτέλους, πώς περνάει η θεά μας, πώς γαμιέται, πόσα παίρνει, αν τη χύνετε στη μάπα και πόσο σας χρεώνει, αν έχει βρει κανέναν τυχερό γκόμενο εκεί, αν έχει κάνει παρτούζες, αν έχει κοστολογήσει τη σούφρα της που εδώ δεν μας την έχει δώσει.
Πείτε μου για τις πλαστικές βυζάρες της, για τα ΘΕΪΚΑ καπούλια της, για το βλέμμα της που σου φέρνει δάκρυα στα μάτια και ζουμιά στο πουτσοκέφαλο.
Λυσσάω να μάθω κάθε ατάκα που μπορεί να είπε σε κάποιον από εσάς και θα με κάνει ευτυχισμένο κάθε πληροφορία για ενδεχόμενη επιστροφή της.
Θέλω επίσης λεπτομέρειες για το πού είναι το μπουρδέλο και πότε θα έρθει. Σκοπεύω να έρθω Χανιά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚʼ για να τη γαμήσω 2-3 φορές και να τη λερώσω ΠΑΝΤΟΥ. Μιλάμε για 700-800 γιούρια για πλάκα.
ANDRIANNA UBER ALLES.
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Α, και κάτι άλλο. Αντριάνα, ξέρω ότι βλέπεις το σάιτ. Δώσε σημεία ζωής. Έχω να σε δω τρεις μήνες και είχε περάσει άλλος ένας μήνας πριν την τελευταία φορά (όταν ήμουν στην πατρίδα σου).
Μια φορά σε 4 μήνες για μένα που σε γαμούσα κάθε βδομάδα, είναι ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΣΑΝΟ! Εμφανίσου. Γιάννης

Επισκέπτης
μακαρι η αντριανα να βλειπει το σαιτ!!!!!!κατω τα χερια απο την αντριανα!!ειναι δικη μου!!! ;)!!!δηλωνω καψουρης μαζι της!!!!τι κανω για παρτυ σου αντριανα

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Και παρτούζα την παίρνουμε

Stories