Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.323
Πόντοι
2.356

typhoon71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
1.235
Πόντοι
206
Γαμουσα ένα μουνακι περιστασιακά 30 χρόνων φωτιά ! Αυτής της άρεσε πολύ να μου παίρνει πίπα μέσα στο αυτοκίνητο ! Κάποια στιγμή μέσα από συζητήσεις κατέληξε να θέλει να με παίρνει πίπα και να υπάρχει κάποιος άντρας να μας βλέπει ! Βέβαια της πρότεινα πέρα από το μάτι αν ψήνετε για παρτουζα και μου είπε ότι θα της άρεσε να την γαμαω εγώ και να τσιμπουκωνει έναν μικρό σε ηλικία ! Τύπου 18-20 χρονων άβγαλτο της έφτιαχνε η ιδέα αυτή !!
Ε πως να μην την φτιάχνει. Φυσιολογικό είναι

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
256
Πόντοι
21
Μπορεί και όχι !! Δεν ξέρεις ! Όπως και να χει θα είναι ωραίο το στορυ

niksam

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
0
Θελω να γίνω cuckold στην σύζυγο μου....ειναι 40 ετων...εχουμε δημιουργήσει οικογένεια....έχουμε αποκτησει ενα γιο μαζι.....περισσότερα σε προσωπικό μήνυμα για λόγους εχεμύθειας και διακριτικοτητας διότι θα είναι πρώτη φορά
Στα μηνύματα όμως δεν απαντάς φίλε μου , οπότε πως θα γίνει παιχνίδι ;

EZclap

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Like
98
Πόντοι
0
Ειτε legit ειτε οχι δεν εχει νοημα να πιεζετε και εγω μιλησα με τον ανθρωπο εχει παιδι και πραγματα να κανονισει,και να ισχυει η ολη φαση θα φοβηθει με τους πεινασμενους εδω μεσα.

Χαλαρωστε και αν προκυψει κομπλε αλλιως τι ειχατε τι χασατε

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Ειτε legit ειτε οχι δεν εχει νοημα να πιεζετε και εγω μιλησα με τον ανθρωπο εχει παιδι και πραγματα να κανονισει,και να ισχυει η ολη φαση θα φοβηθει με τους πεινασμενους εδω μεσα.

Χαλαρωστε και αν προκυψει κομπλε αλλιως τι ειχατε τι χασατε
Τι να φοβηθεί βρε αδελφέ? Αυτός ζητάει να γίνει η πρώτη γνωριμία στο σπίτι του. Για τρελούς ψάχνει ή για απελπισμένους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom