ΓΙΩΡΓΟΣ1961
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 136
- Πόντοι
- 0
Παντρεμένος, κερατάς από δική μου παρότρυνση για αρκετά χρόνια.Απιστευτη καύλα.
Καλέ μου φίλε ειμαι 52 ετών αν θέλει η καύλα σου η θέλει πιο μεγάλο??Καλησπέρα, εμένα η δικιά μου μου είπε ότι τις αρέσει σαν φαντασίωση να κάνει κάτι με ηλικιωμένους αλλά δεν μπορώ να την ψήσω να κάνουμε κάτι , πιστεύω ότι θέλει αλλά ντρέπεται αρκετά
52 χρόνων αγαπητέ ΔΕΝ είσαι ηλικιωμένος.Καλέ μου φίλε ειμαι 52 ετών αν θέλει η καύλα σου η θέλει πιο μεγάλο??
Ειπαμε καλέ μου φίλε είμαστε αλλά όχι χούφταλα...52 χρόνων αγαπητέ ΔΕΝ είσαι ηλικιωμένος.
Οχι! 52 χρόνων , ιδίως αν ο τρόπος ζωής σου δεν είναι καθιστικός ( δεν είπα να είσαι τύπος γυμναστηριακός αλλά κάτι το ενδιάμεσο) και επιπλέον είσαι μόνος ( χωρισμένος η ανύπαντρος) και δεν έχεις τέτοιες υποχρεώσεις, με την εμπειρία που διαθέτεις και την ανεξαρτησία, τι να σου πουν οι πιτσιρικάδες?Ειπαμε καλέ μου φίλε είμαστε αλλά όχι χούφταλα...
Ο τρόπος ζωής μου καλέ μου φίλε ειναι όρθιος από της 06-30 έως της 21-00 πού περιλαβαίνει εργασία,, γυμναστιριο κάθε μέρα .. Εκτός Σαββατοκύριακο το γυμναστήριο οπού γυμνάζω άνω κάτω γνάθο και έναν κοιλιακό χα χα χα ..Παντρεμένος άλλα να περνάω και καλά όπως θέλω εγώ σε κάθε ευκαιρία..Οχι! 52 χρόνων , ιδίως αν ο τρόπος ζωής σου δεν είναι καθιστικός ( δεν είπα να είσαι τύπος γυμναστηριακός αλλά κάτι το ενδιάμεσο) και επιπλέον είσαι μόνος ( χωρισμένος η ανύπαντρος) και δεν έχεις τέτοιες υποχρεώσεις, με την εμπειρία που διαθέτεις και την ανεξαρτησία, τι να σου πουν οι πιτσιρικάδες?
Ηλικιωμένος άντρας είναι άνω των 60+
γράψε λοιπόν στα παλιά σου υποδήματα τους ξεπεσμένους πιτσιρικάδες και με οδηγό την εμπειρία σου και τις καύλες σου, βγες από τις σκέψεις "ηλικιωμένος". Το ζευγάρι πιο πάνω αν θέλει ηλικιωμένους να πάει να βρει 60αρηδες και πάνω αλλιώς πήγαινε εσύ δώσε της την μήτρα στο χέρι για να σε θυμούνται και να προσέχουν τι ηλικίες αναζητάνε.Ο τρόπος ζωής μου καλέ μου φίλε ειναι όρθιος από της 06-30 έως της 21-00 πού περιλαβαίνει εργασία,, γυμναστιριο κάθε μέρα .. Εκτός Σαββατοκύριακο το γυμναστήριο οπού γυμνάζω άνω κάτω γνάθο και έναν κοιλιακό χα χα χα ..Παντρεμένος άλλα να περνάω και καλά όπως θέλω εγώ σε κάθε ευκαιρία..
Ποσων ετών η κυρία;Καλησπέρα, εμένα η δικιά μου μου είπε ότι τις αρέσει σαν φαντασίωση να κάνει κάτι με ηλικιωμένους αλλά δεν μπορώ να την ψήσω να κάνουμε κάτι , πιστεύω ότι θέλει αλλά ντρέπεται αρκετά
20Ποσων ετών η κυρία;
62 ηλικία σας κάνει;
Στείλε μήνυμα αν θες62 ηλικία σας κάνει;
Δες dmΚαλησπέρα σε όλους εμένα η δικιά μου θέλει να την παίρνω μάτι με άλλον οποιος ενδιαφέρεται πμ
Πιο τρολ πεθαίνεις...Ποσων ετών η κυρία;
πολυ καυλα.. εγω εννοειται στειλε αν θεςΠοιος πηδαγε το μωρό μου;
Ποια μέρα; Νομιζω Τεταρτη γαμιοταν με τον μπακάληΠοιος πηδαγε το μωρό μου;
Πες μου πόσα μηνύματα πήρες από επίδοξους γαμιάδες της..Ποιος πηδαγε το μωρό μου;
45 δέχεσαι ?52 χρόνων αγαπητέ ΔΕΝ είσαι ηλικιωμένος.