BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.808
- Πόντοι
- 456
Εδώ γαμιάς 43χρ. κυρίως, αλλά παίζω σε όλους τους ρόλους!
Γλείψει με "ει"Υπάρχει ζευγάρι που θέλει να γλύψει μαζί έναν ωραίο μελαχρινό 50 άρη?
Βρε Γεωργιε, αφού αυτή είναι Ρουμάνα πορνοστάρ...
Εδώ είμαι με εμπειρίαΘελω να γίνω cuckold στην κοπέλα μου...είμαστε και οι δύο 22 ετών.....έχουμε 4 χρόνια δεσμο.....πρώτη φορά θα κάνουμε κάτι τέτοιο ως εμπειρία...αναφέρω ότι αρχικά ήταν ιδέα της κοπέλας μου...και το δέχτηκα γιατί γουστάρω κι εγω τέτοια φαση....περισσότερες λεπτομέρειες σε προσωπικό μήνυμα παρακαλώ....
Στείλε μου σε προσωπικό μήνυμαΕδώ είμαι με εμπειρία
Καλέ μου φίλε εγώ προσωπικά δεν θα το γαμούσα το μωρό σου ........... Θα το ξεκωλιαζα αλύπητα ...Ποιος πηδαγε το μωρό μου;
Στείλε μου εσυ λίγο ένα μνμ γιατί δεν με αφήνει να σου στείλωΘελω να γίνω cuckold στην κοπέλα μου...είμαστε και οι δύο 22 ετών.....έχουμε 4 χρόνια δεσμο.....πρώτη φορά θα κάνουμε κάτι τέτοιο ως εμπειρία...αναφέρω ότι αρχικά ήταν ιδέα της κοπέλας μου...και το δέχτηκα γιατί γουστάρω κι εγω τέτοια φαση....περισσότερες λεπτομέρειες σε προσωπικό μήνυμα παρακαλώ....
Πόσα γαμημένα προφίλ έχει ανοίξει ο τύπος ρε;;;; μιλάμε για τρέλα!!!Στείλτε μηνύματα ναι. Θα σας στείλει κάποιες φωτο με πρόσωπο(!!!!!!) και μετά θα χαθεί. Κλασική περίπτωση τύπου που την βρίσκει να παίζει με μαλάκες οι οποίοι πιστεύουν ότι θα γαμήσουν ένα 22χρονο μπροστά στον γκόμενο της.. Καλά, μην κοιμάστε από την μία πλευρά γιατί θα πιαστείτε..
Άνετα!!!Ποιος πηδαγε το μωρό μου;
Καλησπερα συνονοματε , στειλε μ προσωπικο ενα θελεις .Θελω να γίνω cuckold στην κοπέλα μου...είμαστε και οι δύο 22 ετών.....έχουμε 4 χρόνια δεσμο.....πρώτη φορά θα κάνουμε κάτι τέτοιο ως εμπειρία...αναφέρω ότι αρχικά ήταν ιδέα της κοπέλας μου...και το δέχτηκα γιατί γουστάρω κι εγω τέτοια φαση....περισσότερες λεπτομέρειες σε προσωπικό μήνυμα παρακαλώ....
steile an thes fileΠοιος πηδαγε το μωρό μου;
Μωρό είναι σίγουρα, δικό σου όμως;;Ποιος πηδαγε το μωρό μου;