arxidakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.601
- Πόντοι
- 491
Κι εγω μεσα για να παρω μονο ματι.πως θα γινει να παρω κανα καλο ματι? ειμαι φουλ ματακιας
Κι εγω μεσα για να παρω μονο ματι.πως θα γινει να παρω κανα καλο ματι? ειμαι φουλ ματακιας
Το δυσαρεστο ειναι οτι κανεις δεν μπορει να αντιληφθεί οτι υπαρχουν αισχρες γυναικες εκδηκητικες.Φίλε μου έχω ακούσει περίπτωση που η άλλη τον έβαζε να χαρτζιλικώνει τον κάθε "φίλο' της ή τον απειλούσε πως αν δεν παρακαλουθεί ήσυχος θα γκαστρωθεί με τον άλλο. Προφανώς κ είναι όλα συννεοημένα μεταξύ του ζευγαριού γιατι πολύ απλά έτσι τους καβλώνει.
Δε μπορούμε να σου στείλουμε μήνυμαΈτοιμο για γλείψιμο
Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου απλά να ξέρεις οτι αυτή η αισχρή, εκδικητική γυναίκα (που σαφώς και υπάρχουν) δεν θα εκδικηθεί τον άντρα της έτσι. Είναι τόσο εφευρετικά πλάσματα οι γυναίκες που θα βρούν τρόπο να πάρουν εκδίκηση κ να πονέσεις. Με αυτό τον τρόπο μην ξεχνάς που κ αυτές ευχαριστιούνται το γαμήσιΤο δυσαρεστο ειναι οτι κανεις δεν μπορει να αντιληφθεί οτι υπαρχουν αισχρες γυναικες εκδηκητικες.
Ολοι εχετε μπει στο συννενοημενο σεναριο μεταξι του ζευγαριου.
Ναι και μετά να πάρουμε σειρά εμείς να μας πάρει στο σύνολο...να δούμε αξίζει η παραμυθιαΈχει κάποιος την φαντασίωση να δει την γυναίκα του να την πηδάει κάποιος πρώην της από κοντά? Να την έχει στα τέσσερα και να την ξεσκίζει ξανά?
Η σύγκριση δεν είναι κακό πράγμα ....Ούτε που θέλω να ακούω για πρώην τους σε σχέσεις που κάνω ανα διαστήματα. Κ αν μπορούσα να διαβάσω ότι τους περνάει έστω από τη σκέψη τους.. θα έφευγα εκείνο το λεπτό κιόλας
Γενικά να μοιράζονται οι άντρες τις γυναίκες τους και οι γυναίκες τους άντρες τους.Τι νήμα και αυτό!!!!διαβάζω διαβάζω και δεν βγάζω συμπέρασμα....τα πράγματα είναι απλά ....εάν η γυναίκα είναι μουναρα κορμάρα δεν πρέπει να είσαι εγωιστής να χαρούν και οι άλλοι!!!!!!!!
Η γυναίκα σου είναι μουνάρα. Θες να τη μοιραστούμε?Τι νήμα και αυτό!!!!διαβάζω διαβάζω και δεν βγάζω συμπέρασμα....τα πράγματα είναι απλά ....εάν η γυναίκα είναι μουναρα κορμάρα δεν πρέπει να είσαι εγωιστής να χαρούν και οι άλλοι!!!!!!!!
Σωστό και αυτόΓενικά να μοιράζονται οι άντρες τις γυναίκες τους και οι γυναίκες τους άντρες τους.
Εγώ θέλω ....αυτή δεν ξέρωΗ γυναίκα σου είναι μουνάρα. Θες να τη μοιραστούμε?
...που εισαι ρε Αιολε!!!!! Γεμισε το νημα με νεουδια ενος μηνα που δηλωνουν εθελοντες, θα σου παρουν την μπουκια απ΄το στομα !!!!Τι νήμα και αυτό!!!!διαβάζω διαβάζω και δεν βγάζω συμπέρασμα....τα πράγματα είναι απλά ....εάν η γυναίκα είναι μουναρα κορμάρα δεν πρέπει να είσαι εγωιστής να χαρούν και οι άλλοι!!!!!!!!
Την περιποιείταιΤι κλειτοριδαρα ειναι τουτη?
Καποια μελη εχουν μικροτερη πουτσα
Δέχομαι κανονικά μηνύματαΔε μπορούμε να σου στείλουμε μήνυμα
όπως βλέπεις φίλε μου ,γαμιάδες έχουμε πολλούς ...swingers δεν έχουμε.Εγώ θέλω ....αυτή δεν ξέρω
Γιατι αυτο δεν ήταν εφευρεση?τον απειλουσε με διαζυγιο και με δημοσια ξεφτιλα,τι αλλο θα μπορούσε εφευρετικο να εκανε?Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου απλά να ξέρεις οτι αυτή η αισχρή, εκδικητική γυναίκα (που σαφώς και υπάρχουν) δεν θα εκδικηθεί τον άντρα της έτσι. Είναι τόσο εφευρετικά πλάσματα οι γυναίκες που θα βρούν τρόπο να πάρουν εκδίκηση κ να πονέσεις. Με αυτό τον τρόπο μην ξεχνάς που κ αυτές ευχαριστιούνται το γαμήσι
Οι γυναικες οταν θελουν αν κανουν κουτσουκελα εφαρμοζουν τη γρήγορη μεθοδο με τη καλυτερη ευχεμυθεια.οκ απλα μου φαινεται κουλό εφοσον υποτιθεται η κυρία περασε καλα με τον νεαρό να μην το ξανακανει.Ποτέ δεν μπορεσα να καταλαβω αυτη την λογικη ειλικρινα.Οκ πας παρακατω εννοειται αυτό,δεν θα κατσεις να σκασεις απλά δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικό μερικων.Εγω οταν περναω καλα με μια γυναικα θελω να την ξαναδώ
Τι όπλο είναι αυτό???Ποιος θελει να την πάρει έτσι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι αυτό δεν το δίνουμε...να την γαμησεις και εσύ με αυτό ναι...
ναι αλλα αν καθε φορά που εχει καυλες μια γυναικα παει και με διαφορετικόν,τοτε καποια στιγμη θα γινει σούσουρο.Οπως και να το πιασουμε το θεμα,λογικο δεν ειναι να περνάς καλα με καποιον και να ξεκόβεις.Αλλα υπαρχει λογική με τις γυναικες?Οι γυναικες οταν θελουν αν κανουν κουτσουκελα εφαρμοζουν τη γρήγορη μεθοδο με τη καλυτερη ευχεμυθεια.
Βρισκουν εναν αγνωστο η εναν που να μην ξερει πολλα και σκυλοπηδιεται,μολις χορτασει σκυλοπηδημα μετα δεν σε ξερω δεν με ξερεις,εξαφανιζεται,εν αντιθεση με καθε ψωλαρεο που κολλαει και μετα θελει να ξαναπηδηθει.
Γιατι αυτο δεν ήταν εφευρεση?τον απειλουσε με διαζυγιο και με δημοσια ξεφτιλα,τι αλλο θα μπορούσε εφευρετικο να εκανε?
Ωραια ρε φιλε πες τοτε τι είναι το περισσοτερο αισχρο που μπορεί να κανει?Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω μαλλον δεν έχεις γνωρίσει πολλές γυναίκες να πάρεις μία μικρή ιδέα πω μπορεί να λειτουργεί κ να σκέφτεται το μυαλό τους. Το διαζύγιο κ η ξεφτίλα που αναφέρεις είναι το λιγότερο καθώς περνάει κ ξεχνιέται