Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Φίλε μου έχω ακούσει περίπτωση που η άλλη τον έβαζε να χαρτζιλικώνει τον κάθε "φίλο' της ή τον απειλούσε πως αν δεν παρακαλουθεί ήσυχος θα γκαστρωθεί με τον άλλο. Προφανώς κ είναι όλα συννεοημένα μεταξύ του ζευγαριού γιατι πολύ απλά έτσι τους καβλώνει.
Το δυσαρεστο ειναι οτι κανεις δεν μπορει να αντιληφθεί οτι υπαρχουν αισχρες γυναικες εκδηκητικες.
Ολοι εχετε μπει στο συννενοημενο σεναριο μεταξι του ζευγαριου.

kon_ntinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Έτοιμο για γλείψιμο
received_644240257355846.jpeg
Δε μπορούμε να σου στείλουμε μήνυμα

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.644
Πόντοι
201
Το δυσαρεστο ειναι οτι κανεις δεν μπορει να αντιληφθεί οτι υπαρχουν αισχρες γυναικες εκδηκητικες.
Ολοι εχετε μπει στο συννενοημενο σεναριο μεταξι του ζευγαριου.
Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου απλά να ξέρεις οτι αυτή η αισχρή, εκδικητική γυναίκα (που σαφώς και υπάρχουν) δεν θα εκδικηθεί τον άντρα της έτσι. Είναι τόσο εφευρετικά πλάσματα οι γυναίκες που θα βρούν τρόπο να πάρουν εκδίκηση κ να πονέσεις. Με αυτό τον τρόπο μην ξεχνάς που κ αυτές ευχαριστιούνται το γαμήσι

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.736
Πόντοι
11.956
Έχει κάποιος την φαντασίωση να δει την γυναίκα του να την πηδάει κάποιος πρώην της από κοντά? Να την έχει στα τέσσερα και να την ξεσκίζει ξανά?
Ναι και μετά να πάρουμε σειρά εμείς να μας πάρει στο σύνολο...να δούμε αξίζει η παραμυθια

kon_ntinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Ούτε που θέλω να ακούω για πρώην τους σε σχέσεις που κάνω ανα διαστήματα. Κ αν μπορούσα να διαβάσω ότι τους περνάει έστω από τη σκέψη τους.. θα έφευγα εκείνο το λεπτό κιόλας

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.736
Πόντοι
11.956
Τι νήμα και αυτό!!!!διαβάζω διαβάζω και δεν βγάζω συμπέρασμα....τα πράγματα είναι απλά ....εάν η γυναίκα είναι μουναρα κορμάρα δεν πρέπει να είσαι εγωιστής να χαρούν και οι άλλοι!!!!!!!!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.736
Πόντοι
11.956
Ούτε που θέλω να ακούω για πρώην τους σε σχέσεις που κάνω ανα διαστήματα. Κ αν μπορούσα να διαβάσω ότι τους περνάει έστω από τη σκέψη τους.. θα έφευγα εκείνο το λεπτό κιόλας
Η σύγκριση δεν είναι κακό πράγμα ....

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.074
Πόντοι
1.056
Τι νήμα και αυτό!!!!διαβάζω διαβάζω και δεν βγάζω συμπέρασμα....τα πράγματα είναι απλά ....εάν η γυναίκα είναι μουναρα κορμάρα δεν πρέπει να είσαι εγωιστής να χαρούν και οι άλλοι!!!!!!!!
Γενικά να μοιράζονται οι άντρες τις γυναίκες τους και οι γυναίκες τους άντρες τους.

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Η γυναίκα σου είναι μουνάρα. Θες να τη μοιραστούμε?

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.736
Πόντοι
11.956
Γενικά να μοιράζονται οι άντρες τις γυναίκες τους και οι γυναίκες τους άντρες τους.
Σωστό και αυτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η γυναίκα σου είναι μουνάρα. Θες να τη μοιραστούμε?
Εγώ θέλω ....αυτή δεν ξέρω

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.350
Πόντοι
11.146
...που εισαι ρε Αιολε!!!!! Γεμισε το νημα με νεουδια ενος μηνα που δηλωνουν εθελοντες, θα σου παρουν την μπουκια απ΄το στομα !!!! :cheesy::cheesy::cheesy:

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.414
Πόντοι
456
Τι κλειτοριδαρα ειναι τουτη?
Καποια μελη εχουν μικροτερη πουτσα
Την περιποιείται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε μπορούμε να σου στείλουμε μήνυμα
Δέχομαι κανονικά μηνύματα

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.236
Πόντοι
3.846
Εγώ θέλω ....αυτή δεν ξέρω
όπως βλέπεις φίλε μου ,γαμιάδες έχουμε πολλούς ...swingers δεν έχουμε.

Υπάρχει και το σενάριο γυναίκα να πει στον άντρα της ότι θα ήθελε να βάλει και άλλα άτομα στη σεξουαλική τους ζωή και εκείνος να ειναι ζηλιάρης. Αν πεις "έχω μια μουνάρα γυναίκα έρχεσαι για να τη γαμήσεις;" θα μαζευτούν εθελοντές που θα πέσει ο server, swingers όμως είναι λίγοι.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Beluga

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου απλά να ξέρεις οτι αυτή η αισχρή, εκδικητική γυναίκα (που σαφώς και υπάρχουν) δεν θα εκδικηθεί τον άντρα της έτσι. Είναι τόσο εφευρετικά πλάσματα οι γυναίκες που θα βρούν τρόπο να πάρουν εκδίκηση κ να πονέσεις. Με αυτό τον τρόπο μην ξεχνάς που κ αυτές ευχαριστιούνται το γαμήσι
Γιατι αυτο δεν ήταν εφευρεση?τον απειλουσε με διαζυγιο και με δημοσια ξεφτιλα,τι αλλο θα μπορούσε εφευρετικο να εκανε?

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
οκ απλα μου φαινεται κουλό εφοσον υποτιθεται η κυρία περασε καλα με τον νεαρό να μην το ξανακανει.Ποτέ δεν μπορεσα να καταλαβω αυτη την λογικη ειλικρινα.Οκ πας παρακατω εννοειται αυτό,δεν θα κατσεις να σκασεις απλά δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικό μερικων.Εγω οταν περναω καλα με μια γυναικα θελω να την ξαναδώ
Οι γυναικες οταν θελουν αν κανουν κουτσουκελα εφαρμοζουν τη γρήγορη μεθοδο με τη καλυτερη ευχεμυθεια.
Βρισκουν εναν αγνωστο η εναν που να μην ξερει πολλα και σκυλοπηδιεται,μολις χορτασει σκυλοπηδημα μετα δεν σε ξερω δεν με ξερεις,εξαφανιζεται,εν αντιθεση με καθε ψωλαρεο που κολλαει και μετα θελει να ξαναπηδηθει.

Veduzas69

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2023
Like
386
Πόντοι
21

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Οι γυναικες οταν θελουν αν κανουν κουτσουκελα εφαρμοζουν τη γρήγορη μεθοδο με τη καλυτερη ευχεμυθεια.
Βρισκουν εναν αγνωστο η εναν που να μην ξερει πολλα και σκυλοπηδιεται,μολις χορτασει σκυλοπηδημα μετα δεν σε ξερω δεν με ξερεις,εξαφανιζεται,εν αντιθεση με καθε ψωλαρεο που κολλαει και μετα θελει να ξαναπηδηθει.
ναι αλλα αν καθε φορά που εχει καυλες μια γυναικα παει και με διαφορετικόν,τοτε καποια στιγμη θα γινει σούσουρο.Οπως και να το πιασουμε το θεμα,λογικο δεν ειναι να περνάς καλα με καποιον και να ξεκόβεις.Αλλα υπαρχει λογική με τις γυναικες?
Αφου ολες στους ψυχολογους και στους τρελογιατρούς καταληγουν αργα ή γρηγορα!

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.644
Πόντοι
201
Γιατι αυτο δεν ήταν εφευρεση?τον απειλουσε με διαζυγιο και με δημοσια ξεφτιλα,τι αλλο θα μπορούσε εφευρετικο να εκανε?

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω μαλλον δεν έχεις γνωρίσει πολλές γυναίκες να πάρεις μία μικρή ιδέα πω μπορεί να λειτουργεί κ να σκέφτεται το μυαλό τους. Το διαζύγιο κ η ξεφτίλα που αναφέρεις είναι το λιγότερο καθώς περνάει κ ξεχνιέται

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω μαλλον δεν έχεις γνωρίσει πολλές γυναίκες να πάρεις μία μικρή ιδέα πω μπορεί να λειτουργεί κ να σκέφτεται το μυαλό τους. Το διαζύγιο κ η ξεφτίλα που αναφέρεις είναι το λιγότερο καθώς περνάει κ ξεχνιέται
Ωραια ρε φιλε πες τοτε τι είναι το περισσοτερο αισχρο που μπορεί να κανει?
Θελω παραδείγματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom