Ενας φιλος μου ειχε διηγηθει μια εμπειρία του το 2018
Αυτος ηταν 27 ετων 1.80 γυμνασμενος και δουλεύε σε κουριερ,τελος παντων μια 42αρα εν ωρα εργασιας του την επεφτε στα ισια,ηταν μελαχροινη με 3αρια βυζια 1.70 και ωραίο κωλο.
Ο φιλος μου γαμιας ψήθηκε να δει τι τον ήθελε η 42αρα.
Βγαίνει για καφε μαζι της και η τυπισα του το λεει στα ισια,ο αντρας μου δεν μπορει να με γαμησει και θελω να με γαμησεις εσυ,ο φιλος μου δέχτηκε αλλα η τυπισσα του ειπε οτι θα ειναι και ο αντρας της παρον,θελει να τον τιμωρησει.
Εκει κολωσε ο φιλος μου και το σκεφτοταν τι να κάνει, τελος παντων τη παιρνει τηλεφωνο και δέχεται, φοβοταν μην ηταν παγιδα.
Τελος παντων παει σπίτι και βλεπει και τον άντρα της,αυτος ηταν ενας τυπας καραφλος 120 κιλα και 1.70 με μεγαλη κοιλια περιπου 50 ετων
Η τυπισσα τα ειχε σκεφτει ολα εβαλε τον αντρα της να καθεται σε μια καρεκλα στη κρεβατοκαμμαρα να κοιταει,τον ειχε απειλησει πως θα τον χωριζε αν δεν το εκανε αυτο συν οτι θα το ελεγε σε ολους οτι ειναι ανίκανος.
Τελικά ο τυπος δεχτηκε και αυτη η βρωμα πηρε το φιλο μου και αρχισε να ερωτοτροπει στο κρεβατι,ο φιλος εφαγε 2 ωρες να τη πηδαει η βρώμα ξεσκιστηκε μεχρι και κωλο εδωσε,ο αντρας της λεει ο τυπος εβαλε τα κλαματα σε μια δοση και αυτη να γελαει και να χαίρεται το γαμησι.
Τελικα υπαρχουν τοσο σκατοψυχες γυναίκες αισχρές