nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 506
Να θαυμαζεις καποια που μπορεις να εχεις οποτε θελεις με 50 ευρο ?????μπορει να ειναι κανας θαυμαστης
Να θαυμαζεις καποια που μπορεις να εχεις οποτε θελεις με 50 ευρο ?????μπορει να ειναι κανας θαυμαστης
γιατρε red μηπως λεει ο φιλος για το νεο τρανς αστερι της θεσ/νικης?μπορει να ειναι κανας θαυμαστης
ναι γιατρε μου μεγαλη ταιστρα η κοπελαγιατρε red μηπως λεει ο φιλος για το νεο τρανς αστερι της θεσ/νικης?
αντρεα και η δικια μας
περα απο την πλακα γιατρε τρελο μουνι η τυπισσα ιδανικη φατσα για τα γουστα μου
ρε γιατρε την ειδα μια μερα ετσι εδω σε μια αναζητηση και επαθα πλακα με τη φατσα τηςναι γιατρε μου μεγαλη ταιστρα η κοπελα
Σωστος , τι εχουν δει τα ματια μας και δεν το πιστευαμε μετά.. ο αλεφαντος απο κοντα δεν μπορει να εκφερει αποψη διοτι στις φωτο που ανεβαζουν λες και τις γεννησε μια μανα ειναι ολες
οχι εχει δυνατο σωμα αλλα δεν ειναι και πιπινακιρε γιατρε την ειδα μια μερα ετσι εδω σε μια αναζητηση και επαθα πλακα με τη φατσα της
ρε συ σαν ιταλιδα ειναι με εκφυλα μουτρα, τρελο μωρο μπραβο
τωρα απο κορμι αν δεν την σπουδασει ο αλεφαντος απο κοντα δεν μπορει να εκφερει αποψη διοτι στις φωτο που ανεβαζουν λες και τις γεννησε μια μανα ειναι ολες
εχω αδυναμια στα μιλφ γιατρε τα κοβω απο χιλιομετραοχι εχει δυνατο σωμα αλλα δεν ειναι και πιπινακι
ρε παιδες χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος αυτη πρεπει να δουλευε παλιοτερα στο φωκαιας 17 επανω.
και νομιζω με το ιδιο ονομα αντρεα ...με φοβερες βυζαρες απλα τη θυμαμαι λιγο πιο χοντρη.....την ειχα παρει κανα 2 φορες...............
το βυζί πάντως είναι πύραυλος!!
Καλησπέρα, εχω χάσει επεισόδια? ξέρουμε τι έχει απογίνει. Την κρίση μου μέσα
Απ' ό,τι μου είπαν, παντρεύτηκε και εγκατέλειψε το άθλημα. Προς το παρόν τουλάχιστον.
Απ' ό,τι μου είπαν, παντρεύτηκε και εγκατέλειψε το άθλημα. Προς το παρόν τουλάχιστον.