pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.920
- Πόντοι
- 4.655
γιατι σου βγαινει κατι τετοιο ρε τυπε δεν μετρας στο κρεβατι;
Ελα ντε!
γιατι σου βγαινει κατι τετοιο ρε τυπε δεν μετρας στο κρεβατι;
Το αυταρχικο δεν εχει να κανει μονο με να μου γαμει καποιος τον κωλο πελατακο.....
Δεν εχει να κανει μονο με αυτο αλλα εσενα ειδικα αυτο σου αρεσει. ;)
Και το "πελατακο" τι ειναι? Κατηγορια? Μη το λες και πολυ αυτο εδω γιατι ειμαστε πολλοι οι "πελατακοι" και γουσταρουμε. Αν εσυ δεν εισαι... Το δονητη σου και τραβα αλλου.
Αν η γυναικα σου αρχισει να ψαχνει αντικειμενα να χωσει στο μουνι της τοτε κατι δεν παει καλα με την πουτσα σου. Κανονας!
παίδες καλησπέρα! είμαι new στην παρέα και ελπίζω να μην επαναλαμβάνω κάποιο θέμα! χτες ήμουν στο αμάξι με τον φίλο μου και κάναμε σεξ. σε κάποια φάση κάναμε διάλειμμα και του λέω άντε έλα, γιατί θα πηδήξω τον λεβιέ! και φυσικά, έσκασα στα γέλια. εκείνος με κοιτούσε με ένα περίεργο ύφος και του λέω, τι έγινε, αηδίασες? μου απάντησε, όχι ούτε καν! καύλωσα. Μετά μου είπε πως είναι φαντασίωσή του, να πηδάω ένα παλούκι και μετά να με πηδάει εκείνος. Επειδή γενικά είμαι αρκετά ανοιχτή στο σεξ και επειδή θέλω να τον κάνω να ευχαριστιέται όσο το δυνατόν περισσότερο το σεξ μαζί μου, αναρωτιέμαι τι μπορώ να κάνω σχετικά με αυτή τη φαντασίωσή του. το να πηδήξω κυριολεκτικά ένα παλούκι δύσκολο μου φαίνεται. γενικά από ότι μου έχει πει του αρέσουν τα αντικείμενα στο σεξ. αλλά δεν έχω και κάτι κατα νου.. καμία ιδέα κανείς??
α, ρε γαμια ολα τα ξερεις εσυ, πως με καταλαβες πελατακο? Τεσπα, σε σποταρα οτι εισαι ακριβως μαλακας και ειμαι σωστος. αλλος ενας Ελληναρας ομοφοβικος, βαρετος, ανασφαλης και μαμακιας. Neeeeeeext
Αχαχούχα, πόσα γίδια έχεις γιά σφάξιμο τό Πάσχα;
Μαυρα μεσανυχτα εχεις... Το δονητη σου και δρομο.
Κοιτα φιλαρακο, μην προσπαθεις να το κρυψεις, φαινεται πιο πολυ....αστο για πιο εμπειρους, πηγαινε να βυζαξεις λιγο απο τη μαμακα σου αγορι μου....οταν μεγαλωσεις λιγο ελα να μας πεις παλι για τους κανονες στη σεξουαλικη συμπεριφορα, οκ?
Π
Εχει και αδερφες εδω ???Κοιτα φιλαρακο, παραδεξου οτι εισαι παλιολουγκρα και σου αρεσει η πουτσα, οκ?
Κοιτα φιλαρακο, παραδεξου οτι εισαι παλιολουγκρα και σου αρεσει η πουτσα, οκ?
ΥΓ: Το Π ειναι απο το Πουστης?
Εχει και αδερφες εδω ???
Εχει και αδερφες εδω ???
Ναι, εχει κατι μαλακες που τους αρεσουν οι δονητες στον κωλο και το παιζουν κουλτουριαρηδες.
Πες μην ντρεπαισε γουστα ειμαι αυτα.Ναι, εχει κατι μαλακες που τους αρεσουν οι δονητες στον κωλο και το παιζουν κουλτουριαρηδες.
Πες μην ντρεπαισε γουστα ειμαι αυτα.
Ντρεπαιτε εεεεεε..... και εσυ τον εκανες..............μα γιατι δε μιλαει ο μικρος τωρα?