siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ρε το παπι :-
;)
ρε το παπι :-
Αν η γυναικα σου αρχισει να ψαχνει αντικειμενα να χωσει στο μουνι της τοτε κατι δεν παει καλα με την πουτσα σου. Κανονας!
εισαι μαλακας....
Σου εχει τυχει προφανως...
Προφανως εισαι καραγκιοζης....ανασφαλειες στο φουλ πελατακο....
Ποσο σε πειραξε η αληθεια παλιομαλακα... Get a penis!
ποια αληθεια ρε Καφρε? Αμα εσυ το παιζεις μαλακας Ελληναρας και καλα τι ειναι κανονας και μαλακιες μαλλον εισαι ενα μαλακισμενο που το παιζει αντρας. Αφου φαινεται απο χιλιομετρα μακρια οτι εισαι ανασφαλης....Σορρυ που στο λεω αλλα ετσι ειναι. Ολοι ειμαστε ως ενα σημειο αλλα εσυ το παιζεις μαγκακος....ξερεις οτι ειναι υποκειμενικες οι αποψεις του καθενος και μη γενικευεις....
Μαλλον εσυ εισαι ανασφαλης και σιγουρα σου εχει τυχει η περιπτωση γι΄αυτο και σε πειραξε τοσο...
Τα αντικειμενα υποκαθιστουν την πουτσα οπως ενα πλαστικο μουνι υποκαθιστα ενα αληθινο μουνι. Εσυ αν ειχες ενα καλο αληθινο μουνι να γαμας θα ειχες ποτε αναγκη ενα πλαστικο μουνι?
Σκεψου λιγο...
Εσυ αν ειχες ενα καλο αληθινο μουνι να γαμας θα ειχες ποτε αναγκη ενα πλαστικο μουνι?
Σκεψου λιγο...
Εγω θα σου πω μονο μια λεξη και θα καταλαβεις τι εννοω: KINKY
π
Ποσο KINKY? Σου αρεσει και το αυταρχικο προφανως?
p
Γιατι ρε καραγκιοζο κακο ειναι να μ'αρεσει? Τι μαλακας που εισαι....
Ααα... Καλα το καταλαβα τοτε. ;)
Εκει που εχει η γκομενα το μαυρο δονητη τον 30-ποντο της λες να σου γαμησει λιγο και το κωλαρακι παλιολουγκρα, ε?
Δεν πεφτω εξω εγω σε κατι τετοια ρε.
γιατι σου βγαινει κατι τετοιο ρε τυπε δεν μετρας στο κρεβατι;Το αυταρχικο δεν εχει να κανει μονο με να μου γαμει καποιος τον κωλο πελατακο.....οταν λεω οτι εισαι βαρετος στο κρεββατι.....τη γκομενα σου την βαζεις για νανι με το να μπαινεις μεσα της ε? ωραιος.....