Νέα

Αντικείμενα στο σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ilektra
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
8
Πόντοι
6
λαϊκη αγορα ... και καλα και φθηνα .. . ...
καροτα , αγγουρια , μπανανες , ραπανακια ,,,   
να προσεξεις να ειναι φρεσκα οχι τιποτε ΜΑΡΑΜΕΝΑ !!!!  :2funny:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
εκτός από δονητές βέβαια μπορείς να δοκιμάσεις και pleasure balls, anal σφήνες, ακόμα και ένα love machine που μπορείς να βρεις σε κάποιο sex shop..

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
δηλαδη, καποιος κανει μια ερωτηση και εχεις τους στανταρ πελατακους που κανουν πλακα (με ηλιθια αστεια). Get a life.....

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
Ποσο σε πειραξε η αληθεια παλιομαλακα... Get a penis!  :2funny:

ποια αληθεια ρε Καφρε? Αμα εσυ το παιζεις μαλακας Ελληναρας και καλα τι ειναι κανονας και μαλακιες μαλλον εισαι ενα μαλακισμενο που το παιζει αντρας. Αφου φαινεται απο χιλιομετρα μακρια οτι εισαι ανασφαλης....Σορρυ που στο λεω αλλα ετσι ειναι. Ολοι ειμαστε ως ενα σημειο αλλα εσυ το παιζεις μαγκακος....ξερεις οτι ειναι υποκειμενικες οι αποψεις του καθενος και μη γενικευεις....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Επειδή γενικά είμαι αρκετά ανοιχτή στο σεξ και επειδή θέλω να τον κάνω να ευχαριστιέται όσο το δυνατόν περισσότερο το σεξ μαζί μου

το να πηδήξω κυριολεκτικά ένα παλούκι δύσκολο μου φαίνεται.

Μα κι εσυ βρε Ηλεκτρα(με το σεξουλιαρο-καβλωτικο ονομα) φασκειs κι αντιφασκειs
Και εισαι και ανοιχτη , αλλα και σουρχεται και δυσκολο.....και μαλιστα αναζηταs νεεs ιδεεs
την στιγμη που δεν σου ειναι ευκολο να ικανοποιησειs τιs παλιεs...

Η καντου το χατηρι....η......μην εισαι τοσο ...ανοιχτη....Κλεισε!!!!

Επισκέπτης
ποια αληθεια ρε Καφρε? Αμα εσυ το παιζεις μαλακας Ελληναρας και καλα τι ειναι κανονας και μαλακιες μαλλον εισαι ενα μαλακισμενο που το παιζει αντρας. Αφου φαινεται απο χιλιομετρα μακρια οτι εισαι ανασφαλης....Σορρυ που στο λεω αλλα ετσι ειναι. Ολοι ειμαστε ως ενα σημειο αλλα εσυ το παιζεις μαγκακος....ξερεις οτι ειναι υποκειμενικες οι αποψεις του καθενος και μη γενικευεις....

Μαλλον εσυ εισαι ανασφαλης και σιγουρα σου εχει τυχει η περιπτωση γι΄αυτο και σε πειραξε τοσο...

Τα αντικειμενα υποκαθιστουν την πουτσα οπως ενα πλαστικο μουνι υποκαθιστα ενα αληθινο μουνι. Εσυ αν ειχες ενα καλο αληθινο μουνι να γαμας θα ειχες ποτε αναγκη ενα πλαστικο μουνι?

Σκεψου λιγο...  :idiot:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
Μαλλον εσυ εισαι ανασφαλης και σιγουρα σου εχει τυχει η περιπτωση γι΄αυτο και σε πειραξε τοσο...

Τα αντικειμενα υποκαθιστουν την πουτσα οπως ενα πλαστικο μουνι υποκαθιστα ενα αληθινο μουνι. Εσυ αν ειχες ενα καλο αληθινο μουνι να γαμας θα ειχες ποτε αναγκη ενα πλαστικο μουνι?

Φιλε, πρεπει να εισαι πολυ βαρετος στο γαμισι. Και πρεπει να μαθεις να εκφραζεσαι...διαβασε ξανα την προταση σου (την αρχικη) και βρες που κανεις λαθος σε σχεση με αυτην που εγραψες τωρα.

Εγω θα σου πω μονο μια λεξη και θα καταλαβεις τι εννοω: KINKY

π

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Εσυ αν ειχες ενα καλο αληθινο μουνι να γαμας θα ειχες ποτε αναγκη ενα πλαστικο μουνι?

εγώ άμα είχα δύο πούτσους δε θα χα πρόβλημα. Κάνε τις αναγωγές σου  :dancing:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
μέχρι τις 17:00 να τις έχεις τελειώσει όμως γιατί πρέπει να φύγω

Επισκέπτης
Γιατι ρε καραγκιοζο κακο ειναι να μ'αρεσει? Τι μαλακας που εισαι....

Ααα... Καλα το καταλαβα τοτε.  ;)

Εκει που εχει η γκομενα το μαυρο δονητη τον 30-ποντο της λες να σου γαμησει λιγο και το κωλαρακι παλιολουγκρα, ε?   :2funny:

Δεν πεφτω εξω εγω σε κατι τετοια ρε.  :rockon:  :dancing:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
Ααα... Καλα το καταλαβα τοτε.  ;)

Εκει που εχει η γκομενα το μαυρο δονητη τον 30-ποντο της λες να σου γαμησει λιγο και το κωλαρακι παλιολουγκρα, ε?   :2funny:

Δεν πεφτω εξω εγω σε κατι τετοια ρε.  :rockon:  :dancing:

Το αυταρχικο δεν εχει να κανει μονο με να μου γαμει καποιος τον κωλο πελατακο.....οταν λεω οτι εισαι βαρετος στο κρεββατι.....τη γκομενα σου την βαζεις για νανι με το να μπαινεις μεσα της ε? ωραιος.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Το αυταρχικο δεν εχει να κανει μονο με να μου γαμει καποιος τον κωλο πελατακο.....οταν λεω οτι εισαι βαρετος στο κρεββατι.....τη γκομενα σου την βαζεις για νανι με το να μπαινεις μεσα της ε? ωραιος.....
γιατι σου βγαινει κατι τετοιο ρε τυπε δεν μετρας στο κρεβατι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom