Νέα

αντικαταθλιπτικα και libido

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis123456789
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 469
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
η φλουοξετινη και η παροξετινη και η σερτραλινη ειναι αυτα που χρησιμοποιουνται πιο συχνα.θελετε και τα εμπορικα τους ονοματα; :S
Τωρα παιρνει ενα efexor 37.5 το πρωι και ενα seropran των 20 νομίζω το βραδι!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ευτηχως θεραπευσιμη κατασταση αλλα ακρως ενοχλητικη για τον ιδιο και την οικογενεια του
Μεγαλη ταλαιπωρια. Γυρίσαμε ολα τα νοσοκομεια της Αττικης!!
Και ενω δεν είχε τιποτα απολύτως ειχαμε τρελαθει!
Ευτυχως βρεθηκε ενας και μας είπε τι να κανουμε!!!!!!

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μεγαλη ταλαιπωρια. Γυρίσαμε ολα τα νοσοκομεια της Αττικης!!
Και ενω δεν είχε τιποτα απολύτως ειχαμε τρελαθει!
Ευτυχως βρεθηκε ενας και μας είπε τι να κανουμε!!!!!!
ενδεχομενως να ειχε μια μικρη διαταραχη πανικου

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.319
Πόντοι
5.097
εγω μπερδευτηκα :think:
τα φαρμακα τα χρησιμοποιουν για τη καταθλιψη η για τη προωρη και ενδεχωμενος να εχουν επιρεαση τη λιμπιντο :think:

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ειναι ενα θεμα που εχει διχασει τους επιστημονες.βεβαια οι ποιο αρμοδιοι για απαντησεις ειναι εμεις που τα δουλευουμε

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εγω μπερδευτηκα :think:
τα φαρμακα τα χρησιμοποιουν για τη καταθλιψη η για τη προωρη και ενδεχωμενος να εχουν επιρεαση τη λιμπιντο :think:
για αυτο ακριβως ανοιξα το θεμα.οι αποψεις διειστανται

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
επισης φλουβοξαμινη dumyrox

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
no δημητρη.φλουβοξαμινη και σερτραλινη- seropram !
δεν εχει σημασια αλλα σερτραλινη ειναι ζολοφτ,η σιταλοπραμη σεροπραμ,και η φλουξοβαμινη ντουμιροξ.με ολο το σεβασμο απεναντι σου :-*

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.319
Πόντοι
5.097
για αυτο ακριβως ανοιξα το θεμα.οι αποψεις διειστανται
η ερωτηση μου ειναι συγκεκριμενη
καθως απ'οτι γνωριζω τα συγκεκριμενα φαρμακα χρησιμοποιουντε σαν αγωγη για τη προωρη εκσπερματιση οταν υπαρχουν ψυχογενη συμπτωματα,βεβαια ολοι εκει εστιαζουν σεδον παντα :grin:
σε αυτη τη περιπτωση ειναι πιθανον να υπαρχει διαταραχη της λιμπιντο καθως προσπαθουν μμε αυτα τα χαπια να ελεγξουν την εκσπερματιση οποτε ειναι αμεσα συνδεδεμενο με τη λιμπιντο.
βεβαια παντα μιλαμε και για ποσα mg και ποσο συχνα εφαρμοζεται η αγωγη,αν μιλαμε για ενα χαπακι των 250 mg πχ δε ξερω αν υπαρχει σε αυτη τη δοσολογια τα συγκεκριμενα χαπια σε καποιον σχετικα νεαρης ηλικιας δε πιστευω οτι μπορει να τον επηρεαση αν μιλαμε για μεγαλυτερη δοσολογια και σε μεσηλικα σαφως και θα εχει επιπτωσεις στην ηδη επιβαρυμενη λιμπιντο που εχει λογο ηλικιας

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δεν εχει σημασια αλλα σερτραλινη ειναι ζολοφτ,η σιταλοπραμη σεροπραμ,και η φλουξοβαμινη ντουμιροξ.με ολο το σεβασμο απεναντι σου :-*
αυτο σου λεω και εγω με αλλη ονομασια ladose dumyrox seroxat k seropram

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
κοιτα μπαρε να δεις.ναι βοηθανε την εκσπερματιση αλλα μονο οσο καιρο χορηγουνται μετα παπαλα.αν εχεις καταθλιψη και πιθανων χαμηλη λιμπιντο θα βοηθησουν αρκετα.

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
η ερωτηση μου ειναι συγκεκριμενη
καθως απ'οτι γνωριζω τα συγκεκριμενα φαρμακα χρησιμοποιουντε σαν αγωγη για τη προωρη εκσπερματιση οταν υπαρχουν ψυχογενη συμπτωματα,βεβαια ολοι εκει εστιαζουν σεδον παντα :grin:
σε αυτη τη περιπτωση ειναι πιθανον να υπαρχει διαταραχη της λιμπιντο καθως προσπαθουν μμε αυτα τα χαπια να ελεγξουν την εκσπερματιση οποτε ειναι αμεσα συνδεδεμενο με τη λιμπιντο.
βεβαια παντα μιλαμε και για ποσα mg και ποσο συχνα εφαρμοζεται η αγωγη,αν μιλαμε για ενα χαπακι των 250 mg πχ δε ξερω αν υπαρχει σε αυτη τη δοσολογια τα συγκεκριμενα χαπια σε καποιον σχετικα νεαρης ηλικιας δε πιστευω οτι μπορει να τον επηρεαση αν μιλαμε για μεγαλυτερη δοσολογια και σε μεσηλικα σαφως και θα εχει επιπτωσεις στην ηδη επιβαρυμενη λιμπιντο που εχει λογο ηλικιας
o δημητρης ως συναδελφος θα σε διαφωτισει.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.319
Πόντοι
5.097
κοιτα μπαρε να δεις.ναι βοηθανε την εκσπερματιση αλλα μονο οσο καιρο χορηγουνται μετα παπαλα.αν εχεις καταθλιψη και πιθανων χαμηλη λιμπιντο θα βοηθησουν αρκετα.
εχω την εντυπωση οτι τα χορηγουν για μονιμα αποτελεσματα αρκει να τηρεις την αγωγη για 2 3 10 μηνες πχ
μπορει να λενε και μουφες δε γνωριζω να σου πω αλλα αν μπορουν να σε κανουν να ελεγχεις την εκσπερματιση σαφως μπορουν να σου μειωσουν και τη λιμπιντο,υποθετικα μιλαω παντα να το ξεκαθαρισω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom