Νέα

αντικαταθλιπτικα και libido

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis123456789
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 469
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
οριστε

cocaine.jpg

Δυστυχώς με μέτρο. Είναι κι ακριβή η πουτάνα.  :(

Θα γινω κακος.  :-
Το σαπακι του σιτε, ειναι βλαμμενο, χορτοφαγο, και γενικα υιοθετει καθε ταση που μοιαζει να ειναι τοσο ξεχωριστη.
Εχει χοντρα προβληματα με τον εαυτο της και το σωμα της, και καθε βραδυ κοιταζει το σωμα της στον καθρεπτη και οταν φτανει στο σημειο με τα βυζια, καταληγει να κλαιει μονη στο ντουζ καταριωντας την μοιρα της.
Εψαχνε εδω και χρονια να βρει μια προσωπικη σχεση με καποιον αλλα δεν τα εχει καταφερει ακομα, σαν αναρχοαπλυτο ομως δεν μπορουσε να εκματαλευτει την αναγκη των πακιστατων, οπως επισης και με τους σκυλους μια που ειναι φιλοζωη. [size=18pt]Για αυτο κλεβει δονητες απο την δουλεια της, και τους ονομαζει, και τους προσδιδει χαρακτηρα.[/size]

Μα με αγαπάνε...  :(

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε μαλακες οι πακιστατες τι ειναι

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Θα σε αγαπανε μεχρι να τελειωσει η μπαταρια.
Πετυχα κατι?  :dancing:

Είναι επαναφορτιζόμενες. Πολλές κιόλας, δεν διακινδυνεύω να μείνω μόνη χωρίς στοργή κι αγάπη... :dunno:

Tα πάντα, γιατρέ μου. :cheesy:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
η σιταλοπραμη ειναι μια κατηγορια απο μονο του.δρα στους β αδρενργικους υποδοχεις και βοηθα την στυση αρκετα

1ον Οι β-αδρενεργικοι υποδοχείς τι σχέση έχουν με την στύση ?
(με ποιό μηχανισμό επιδρούν σ'αυτή ?)

2ον Που το έχεις διαβάσει οτι η σιταλοπράμη επιδρά σε περιφερικούς αδρενεργικούς υποδοχείς ?

Είναι σημαντικό αυτό

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Είναι επαναφορτιζόμενες. Πολλές κιόλας, δεν διακινδυνεύω να μείνω μόνη χωρίς στοργή κι αγάπη... :dunno:

Tα πάντα, γιατρέ μου. :cheesy:
Για τον καθρεπτη ειμαι σιγουρος παντως.
Μην ξεχασεις να πληρωσεις για την διαγνωση.
Ως λυση σου προτεινω πουτσα πρωι,μεσημερι,βραδυ.
Δυσκολο, αλλα υπαρχουν πολλοι απελπισμενοι.  :dunno:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Για τον καθρεπτη ειμαι σιγουρος παντως.
Μην ξεχασεις να πληρωσεις για την διαγνωση.
Ως λυση σου προτεινω πουτσα πρωι,μεσημερι,βραδυ.
Δυσκολο, αλλα υπαρχουν πολλοι απελπισμενοι.  :dunno:

Κάποια πιο ρεαλιστική θεραπεία? :(

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Το πρώτο μοιάζει πιο πολύ με mind game...δηλαδή τριπάκι που μπήκες και απλά ανακάλυψες πως σου αρέσει και φυσικά υποθέτω πως αρέσει και στις συντρόφους σου ( αλλιώς γιατί να μπουν στο κόπο και στον πόνο).. το 2) μου φαίνεται αντικοινωνικό γιατί το εντοπίζεις στα μπαζόλια, οπότε μάλλον βγάζεις θυμό...και οργίλη απαξίωση σε ΄,οτι θεωρείς αντιαισθητικό... οπότε αυτό κοίταξε το :)

Θελω να εξωτερικευσω την οργη μου ελευθερα και να κανω ασχημοτητες χωρις να την καταπιεζω μεσα μου οπως εκανα παντα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δεν κανω κατ΄ οικον επισκεψεις, και ουτε γαμαω στρακια. Συγνωμη.
Πιστευω ομως οτι το βλημα ειναι η μονη σου ελπιδα.
δεν ειναι μονο ο μπολντ,εχει μπει νεο αιμα καποιος ανονυμους.
και φυσικα υπαρχει παντα ο αβραμης.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Δεν έχω το χρόνο να διαβάσω και τις 23 σελίδες του θρεντ, επομένως μπαίνω αμέσως στο προκείμενο χωρίς να ξέρω τι έχει μέχρι τώρα λεχθεί από τους συμμετέχοντες στη συζήτηση.

Φίλος ψυχίατρος μού είχε πει κάποτε ότι ορισμένα αντικαταθλιπτικά μπορεί να λειτουργήσουν θετικά σε όσους έχουν πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης. Με άλλα λόγια καθυστερούν την εκσπερμάτωση. Το θέμα όμως είναι, συνέχισε, ότι (1) μερικές φορές την καθυστερούν τόσο πολύ που απλά η εκσπερμάτωση δεν ...συμβαίνει, και (2) μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ποιότητα της στύσης.

Προσωπικά θα το θεωρούσα άστοχο να αρχίσει κάποιος να φορτώνει τον οργανισμό του με αντικαταθλιπτικά σε περίπτωση που δεν έχει κατάθλιψη. Το γράφω αυτό γιατί ο φίλος ψυχίατρος που ανέφερα παραπάνω μού είχε πει ότι τον επισκέπτοταν άνθρωποι για να τους γράψει αντικαταθλιπτικά μόνο και μόνο επειδή είχαν προβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης και όχι κατάθλιψη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δεν έχω το χρόνο να διαβάσω και τις 23 σελίδες του θρεντ, επομένως μπαίνω αμέσως στο προκείμενο χωρίς να ξέρω τι έχει μέχρι τώρα λεχθεί από τους συμμετέχοντες στη συζήτηση.

Φίλος ψυχίατρος μού είχε πει κάποτε ότι ορισμένα αντικαταθλιπτικά μπορεί να λειτουργήσουν θετικά σε όσους έχουν πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης. Με άλλα λόγια καθυστερούν την εκσπερμάτωση. Το θέμα όμως είναι, συνέχισε, ότι (1) μερικές φορές την καθυστερούν τόσο πολύ που απλά η εκσπερμάτωση δεν ...συμβαίνει, και (2) μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ποιότητα της στύσης.

Προσωπικά θα το θεωρούσα άστοχο να αρχίσει κάποιος να φορτώνει τον οργανισμό του με αντικαταθλιπτικά σε περίπτωση που δεν έχει κατάθλιψη. Το γράφω αυτό γιατί ο φίλος ψυχίατρος που ανέφερα παραπάνω μού είχε πει ότι τον επισκέπτοταν άνθρωποι για να τους γράψει αντικαταθλιπτικά μόνο και μόνο επειδή είχαν προβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης και όχι κατάθλιψη.
μαλακια εκανες τυπε

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ που είχα χρόνο και διάβασα όλο το θρεντ κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η Γλόρια δεν είναι γιατρός . Αρρωστάκι είναι και χαπακώνεται αβέρτα. Με το μαλακό λοιπόν μην έχουμε και το κρίμα στο λαιμό μας  :S

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εγώ που είχα χρόνο και διάβασα όλο το θρεντ κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η Γλόρια δεν είναι γιατρός . Αρρωστάκι είναι και χαπακώνεται αβέρτα. Με το μαλακό λοιπόν μην έχουμε και το κρίμα στο λαιμό μας  :S
Αφου διαβασες ολο το τοπικ. Θες και εσυ καμια διαγνωση-ψυχογραφημα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom