dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
σε μενα το ελεγες;οτι θες στειλε μου π.μακριβως αυτο σκεφτηκα και εγω .να κλεισουμε ενα ραντεβου λοιπον.τι λες;
σε μενα το ελεγες;οτι θες στειλε μου π.μακριβως αυτο σκεφτηκα και εγω .να κλεισουμε ενα ραντεβου λοιπον.τι λες;
με το ριγκομορτη εννοω να κανουμε τη διαγνωση και εσενα μαζι.σε μενα το ελεγες;οτι θες στειλε μου π.μ
αν θελεις......με το ριγκομορτη εννοω να κανουμε τη διαγνωση και εσενα μαζι.
ειναι ασαφης η ερωτησηαλλά λείπει η υποθετική απάντηση σου
τι ενοεις απολυτα λειτουργικος.
ακριβως αυτο σκεφτηκα και εγω .να κλεισουμε ενα ραντεβου λοιπον.τι λες;
δε θα προχωρησω σε δηλωσεις σχετικα με την ιδιοτητα μου.ικανοποιητική απόδοση στην επαγγελματική και κοινωνική του ζωή , δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα δυσλειτουργίας ...
άρα τι είσαι ?
ψυχολόγος ή ψυχίατρος?
δε θα προχωρησω σε δηλωσεις σχετικα με την ιδιοτητα μου.
δε ρωτησα τι εικονα σχηματισες αν και ειχα καταλαβει πως τοση ωρα μας ειρωνευεσαι.δεν πειράζει έχω σχηματίσει μια εικόνα
και κάτι άλλο:
σ'αυτό το ραντεβόυ των 3 μας , ποίοι θα είναι οι θεράποντες και ποίοι οι θεραπευόμενοι ?
δεν κατάλαβα τους ρόλους...
δε θα ασχοληθω αλλο με το θεμα.εσυ ριγκορ εχεις καποιο προβλημα η απλα ρωτας;δεν χορηγουνται ποτε φαρμακα αν το ατομο δεν δυσκολευεται στην καθημερινοτητα του η δεν υποφερει μαζι του και η οικογενεια του
3τη ή 4ρτη φορά που το γράφεις.δε θα ασχοληθω αλλο με το θεμα.
ο καιρος γαρ εγγυς3τη ή 4ρτη φορά που το γράφεις.
Στις πόσες το εννοείς πραγματικά;
Αμήν.ο καιρος γαρ εγγυς
Τύπε πες πως ο ριγκομόρτης είναι ένας βλάκας και μισός.μπραβο ριγκορ εισαι και διαγνωστης ευγε
ειναι σχετικα καλα.πραγματι στην αμερικη σαν ντεπον τα περνουν.οχι δεν εθιζεσαι.με της βενζοδιαζεπινες μπορειΠρόσφατα γνωστή, μεταξύ 20-25 ετών, μου είπε ότι ξεκίνησε αντικαταθληπτικά. Prozac. Googlara λίγο καθότι δεν έχω καθόλου εμπειρία στο αντικείμενο και μου φάνηκαν αρκετά ανησυχητικές οι (πιθανές ?) παρενέργειες. Αυτό που δε θυμάμαι να είδα είναι αν τελικά εθίζεσαι κατά κάποιο τρόπο σε αυτά.
Δηλαδή αν σε τέτοια ηλικία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (είναι καθαρά ψυχολογικό το πρόβλημά της κατά τη γνώμη μου) ξεκινάει κανείς τα χάπια, τί θα καταλήξει να παίρνει στα 35-40 που σίγουρα θα χει πιο σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει;
Έχει κανείς κάποια εμπειρία σε αυτά; Αμερική που είδα το χουν για ασπιρίνη.
δε ρωτησα τι εικονα σχηματισες αν και ειχα καταλαβει πως τοση ωρα μας ειρωνευεσαι.