Νέα

αντικαταθλιπτικα και libido

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis123456789
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 469
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605

τι ενοεις απολυτα λειτουργικος.

ικανοποιητική απόδοση στην επαγγελματική και κοινωνική του ζωή , δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα δυσλειτουργίας ...

ακριβως αυτο σκεφτηκα και εγω .να κλεισουμε ενα ραντεβου λοιπον.τι λες;

άρα τι είσαι ?
ψυχολόγος ή ψυχίατρος?

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ικανοποιητική απόδοση στην επαγγελματική και κοινωνική του ζωή , δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα δυσλειτουργίας ...

άρα τι είσαι ?
ψυχολόγος ή ψυχίατρος?
δε θα προχωρησω σε δηλωσεις σχετικα με την ιδιοτητα μου.

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εσυ ριγκορ εχεις καποιο προβλημα η απλα ρωτας;δεν χορηγουνται ποτε φαρμακα αν το ατομο δεν δυσκολευεται στην καθημερινοτητα του η δεν υποφερει μαζι του και η οικογενεια του

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
δε θα προχωρησω σε δηλωσεις σχετικα με την ιδιοτητα μου.

δεν πειράζει έχω σχηματίσει μια εικόνα

και κάτι άλλο:

σ'αυτό το ραντεβόυ των 3 μας , ποίοι θα είναι οι θεράποντες και ποίοι οι θεραπευόμενοι ?
δεν κατάλαβα τους ρόλους...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κατι δεν παει καλα εδω μου φαινεται........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δεν πειράζει έχω σχηματίσει μια εικόνα

και κάτι άλλο:

σ'αυτό το ραντεβόυ των 3 μας , ποίοι θα είναι οι θεράποντες και ποίοι οι θεραπευόμενοι ?
δεν κατάλαβα τους ρόλους...
δε ρωτησα τι εικονα σχηματισες αν και ειχα καταλαβει πως τοση ωρα μας ειρωνευεσαι.

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μπραβο ριγκορ εισαι και διαγνωστης ευγε

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εσυ ριγκορ εχεις καποιο προβλημα η απλα ρωτας;δεν χορηγουνται ποτε φαρμακα αν το ατομο δεν δυσκολευεται στην καθημερινοτητα του η δεν υποφερει μαζι του και η οικογενεια του
δε θα ασχοληθω αλλο με το θεμα.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Πρόσφατα γνωστή, μεταξύ 20-25 ετών, μου είπε ότι ξεκίνησε αντικαταθληπτικά. Prozac. Googlara λίγο καθότι δεν έχω καθόλου εμπειρία στο αντικείμενο και μου φάνηκαν αρκετά ανησυχητικές οι (πιθανές ?) παρενέργειες. Αυτό που δε θυμάμαι να είδα είναι αν τελικά εθίζεσαι κατά κάποιο τρόπο σε αυτά.
Δηλαδή αν σε τέτοια ηλικία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (είναι καθαρά ψυχολογικό το πρόβλημά της κατά τη γνώμη μου) ξεκινάει κανείς τα χάπια, τί θα καταλήξει να παίρνει στα 35-40 που σίγουρα θα χει πιο σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει;

Έχει κανείς κάποια εμπειρία σε αυτά; Αμερική που είδα το χουν για ασπιρίνη.

Επισκέπτης
μπραβο ριγκορ εισαι και διαγνωστης ευγε
Τύπε πες πως ο ριγκομόρτης είναι ένας βλάκας και μισός.
Εσύ τι είσαι που γράφεις για φάρμακα,δοσολογίες,παθολογίες και τα σέα; :think:
Να φανταστώ ότι γνωρίζεις καλύτερα το αντικείμενο από κείνον μιας και τον ειρωνεύεσαι;

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Πρόσφατα γνωστή, μεταξύ 20-25 ετών, μου είπε ότι ξεκίνησε αντικαταθληπτικά. Prozac. Googlara λίγο καθότι δεν έχω καθόλου εμπειρία στο αντικείμενο και μου φάνηκαν αρκετά ανησυχητικές οι (πιθανές ?) παρενέργειες. Αυτό που δε θυμάμαι να είδα είναι αν τελικά εθίζεσαι κατά κάποιο τρόπο σε αυτά.
Δηλαδή αν σε τέτοια ηλικία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (είναι καθαρά ψυχολογικό το πρόβλημά της κατά τη γνώμη μου) ξεκινάει κανείς τα χάπια, τί θα καταλήξει να παίρνει στα 35-40 που σίγουρα θα χει πιο σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει;

Έχει κανείς κάποια εμπειρία σε αυτά; Αμερική που είδα το χουν για ασπιρίνη.
ειναι σχετικα καλα.πραγματι στην αμερικη σαν ντεπον τα περνουν.οχι δεν εθιζεσαι.με της βενζοδιαζεπινες μπορει

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
So, είναι κάτι "φυσιολογικό"; Είναι αποτελεσματικά τα χάπια, από την άποψη "τα παίρνω για κανα εξάμηνο και μετα είμαι κομπλέ"; Ο κίνδυνος για εθισμό που ανέφερα σε τί βαθμό υπάρχει;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
δε ρωτησα τι εικονα σχηματισες αν και ειχα καταλαβει πως τοση ωρα μας ειρωνευεσαι.

δεν ειρωνεύομαι , απλά προσπαθώ να αντλήσω γνώμες στα ερωτήματα μου
συγνώμη αν εκλάβατε λανθασμένα τις ειλικρινείς μου προθέσεις

αλλά απαντήσεις δεν παίρνω όμως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom