Νέα

Άντε να γαμήσεις καμιά κατσίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Μπουρδελοπληκτη κοινωνια γεια σας και χαρα σας!1996 ο χρονος ο 'δρομος ο σωστος'ο τοπος...πρωτη φορα του κολλητου μου στο μπουρελο...συγκεκριμμενα στο Φυλης 59...ειχαμε κανει κοπανα απο το φροντιστηριο τις 2 ωρες του μαθηματος της Εκθεσης ιδεων για να εκτεθουμε στην απολυτη ηδονη...ξεκινησαμε λοιπον τη μπουρδελοτσαρκα και το φιλαρακι μου τα ειχε δει ολα...βλεπετε στη γειτονια του ειχε ενα μπουρδελο με μια κωλογρια για πουτανα και δεν ειχε ενημερωθει για το Βασιλειο της Φυλης και περιχωρων...'πω πω ρε φιλε'μου ελεγε 'θα γαμησουμε αυτα τα θεομουνα με 3000δρχ??!!!...Μετα απο καμποση περιηγηση σταματησαμε στο Φυλης 59 οπου πετυχαμε ενα θεομουνο...Ξανθο 1,72 με ωραιο σωματακι ΦΟΒΕΡΟ κωλο και ΑΠΑΙΧΤΑ στηθη 3αρια!Παθαμε και οι 2 τραμπακουλο!Πληρωσαμε χωρις καθυστερηση το τσατσονι και μπηκαμε στα δωματια...Αφου μπηκε η πορνη μεσα στο δωματιο ξεκινησε μια μετρια πιπα και στη συνεχεια μου ειπε 'ελα'πιανοντας μου με βια το μπρατσο τοση που ξενερωσα...αρχιζουμε ιεραποστολικα,μετα στησιμο στα 4 οπου εκει τελειωσα κακην κακως...βγαινω απο το δωματιο και περιμνω το φιλο μου που ηταν ακομη μεσα στο δωματιο...και ξαφνικα βγαινει ακουω την πουτανα να βγαινει απο το δωματιο και να φωναζει:'ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ?'Τα ειδα ολα!Αναρρωτηθηκα αν βγηκε απο το δωματιο του φιλου μου...Με το που βγηκε τον ρωτησα εναγωνιως πως ηταν-βλεπετε ηταν η πρωτη του φορα και ειχα μεγαλη αγωνια για την εκβαση της 'επισκεψης'μια κι εγω τον ειχα φαει να επισκεφτουμε τα σπιτακια του 'δρομου του σωστου'και για τον ιδιο λογο ειχα ενημερωσει και την τσατσα...ηταν αμιλητος σε ολο το δρομο μεχρι που δεν αντεξε και ξεσπασε σε λυγμους...τα χασα...τον ρωτησα τι τρεχει και μου ειπε πως με το που ειδε η πουτανα πως με την πιπα δεν του σηκωνεται αρχισε να τον ρωταει 'γιατι δε σου σηκωνεται?'κα να του λεει πως 'με την πιπα που σου εκανα επρεπε να ειχες απογειωθει τωρα'κι εκεινος της ειπε οτι ειναι η πρωτη του φορα...με το που το ακουσε σηκωθηκε απο το κρεβατι κανοντας να φυγει και του ειπε:πρωταρηδες δεν παιρνω μωρο μου...πηγε να την κρατησει με το χερι του για να μεινει και εκεινη τραβηχτηκε  με δυναμη και βγαινοντας του ειπε αν εισαι πρωταρης ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...Τραυματικη εμπειρια γαι το παληκαρι...μετα δεν μπορουσε ν ακανει ουτε σεξ ουτε ερωτα και χρειστηκε η παρεμβαση μιας κοπελιας που τα ειχε με υπομονη για να 'γιατρευτει'...Προσωπικα ημουν τυχερος στην πρωτη μου φορα και ηταν με μια πουτανα που με καταλαβε,με προσεγγισε με ευγενια και χιουμορ και ετσι ηταν μια ευχαριστη εμπειρια που ακομη θυμαμαι...μετα μου ετυχαν και στραβαδι δε λεω αλλα τα πηρα αψηφηστα...αρνητικες εμπειριες συναγωνιστες φιλοι...εδω να ακουστουν... 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Μπουρδελοπληκτη κοινωνια γεια σας και χαρα σας!1996 ο χρονος ο 'δρομος ο σωστος'ο τοπος...πρωτη φορα του κολλητου μου στο μπουρελο...συγκεκριμμενα στο Φυλης 59...ειχαμε κανει κοπανα απο το φροντιστηριο τις 2 ωρες του μαθηματος της Εκθεσης ιδεων για να εκτεθουμε στην απολυτη ηδονη...ξεκινησαμε λοιπον τη μπουρδελοτσαρκα και το φιλαρακι μου τα ειχε δει ολα...βλεπετε στη γειτονια του ειχε ενα μπουρδελο με μια κωλογρια για πουτανα και δεν ειχε ενημερωθει για το Βασιλειο της Φυλης και περιχωρων...'πω πω ρε φιλε'μου ελεγε 'θα γαμησουμε αυτα τα θεομουνα με 3000δρχ??!!!...Μετα απο καμποση περιηγηση σταματησαμε στο Φυλης 59 οπου πετυχαμε ενα θεομουνο...Ξανθο 1,72 με ωραιο σωματακι ΦΟΒΕΡΟ κωλο και ΑΠΑΙΧΤΑ στηθη 3αρια!Παθαμε και οι 2 τραμπακουλο!Πληρωσαμε χωρις καθυστερηση το τσατσονι και μπηκαμε στα δωματια...Αφου μπηκε η πορνη μεσα στο δωματιο ξεκινησε μια μετρια πιπα και στη συνεχεια μου ειπε 'ελα'πιανοντας μου με βια το μπρατσο τοση που ξενερωσα...αρχιζουμε ιεραποστολικα,μετα στησιμο στα 4 οπου εκει τελειωσα κακην κακως...βγαινω απο το δωματιο και περιμνω το φιλο μου που ηταν ακομη μεσα στο δωματιο...και ξαφνικα βγαινει ακουω την πουτανα να βγαινει απο το δωματιο και να φωναζει:'ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ?'Τα ειδα ολα!Αναρρωτηθηκα αν βγηκε απο το δωματιο του φιλου μου...Με το που βγηκε τον ρωτησα εναγωνιως πως ηταν-βλεπετε ηταν η πρωτη του φορα και ειχα μεγαλη αγωνια για την εκβαση της 'επισκεψης'μια κι εγω τον ειχα φαει να επισκεφτουμε τα σπιτακια του 'δρομου του σωστου'και για τον ιδιο λογο ειχα ενημερωσει και την τσατσα...ηταν αμιλητος σε ολο το δρομο μεχρι που δεν αντεξε και ξεσπασε σε λυγμους...τα χασα...τον ρωτησα τι τρεχει και μου ειπε πως με το που ειδε η πουτανα πως με την πιπα δεν του σηκωνεται αρχισε να τον ρωταει 'γιατι δε σου σηκωνεται?'κα να του λεει πως 'με την πιπα που σου εκανα επρεπε να ειχες απογειωθει τωρα'κι εκεινος της ειπε οτι ειναι η πρωτη του φορα...με το που το ακουσε σηκωθηκε απο το κρεβατι κανοντας να φυγει και του ειπε:πρωταρηδες δεν παιρνω μωρο μου...πηγε να την κρατησει με το χερι του για να μεινει και εκεινη τραβηχτηκε  με δυναμη και βγαινοντας του ειπε αν εισαι πρωταρης ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...Τραυματικη εμπειρια γαι το παληκαρι...μετα δεν μπορουσε ν ακανει ουτε σεξ ουτε ερωτα και χρειστηκε η παρεμβαση μιας κοπελιας που τα ειχε με υπομονη για να 'γιατρευτει'...Προσωπικα ημουν τυχερος στην πρωτη μου φορα και ηταν με μια πουτανα που με καταλαβε,με προσεγγισε με ευγενια και χιουμορ και ετσι ηταν μια ευχαριστη εμπειρια που ακομη θυμαμαι...μετα μου ετυχαν και στραβαδι δε λεω αλλα τα πηρα αψηφηστα...αρνητικες εμπειριες συναγωνιστες φιλοι...εδω να ακουστουν...  
Το password ηταν:
΄΄Πρωτη φορα μπαινει ο φιλος να γαμησει,προσεξτε τον λιγο''

Εδωσε λαθος κωδικο αλλα πιστευω να τραβα το δρομο της δοξας στις μερες μας

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.908
Πόντοι
606
η 1η φορα δεν ειναι συνηθως ευχαριστη γιατι συνοδευεται απο αγχος.Αν μου ειχε πει παντως τετοια κουβεντα η πουτανα θα την ειχα σκυλοβρισει το λιγοτερο

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Άπαραδεκτη το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς για την όλη της στάση.Ειδικά η φράση που του είπε καθώς έβγαινε...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Κι εμένα είχε συμβεί σε φίλο μου και του είχε μείνει τραύμα ώσπου γνώρισε την κατσίκα της ζωής του και "θεραπεύτηκε".

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Να, αυτή είναι:

iloveure2.jpg

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Να σου πω και εμένα μου έχει τύχει αλλά πέρα από το 50άρι(studio ήταν) δεν έκλαψα τίποτα άλλο. Ακριβώς το ίδιο μου έλεγε και εμένα. Έκανε πίπα: 2 δευτερόλεπτα μέσα στο στόμα 5 έξω και μετά από 20 δεύτερα μου λέει "με τέτοια πίπα έπρεπε να με είχες γαμήσει 2 φορές" :2funny: :2funny: . Την κοιτάζω και λέω τώρα πλάκα μας κάνει :uglystupid:; Να σου πω εάν μου τύχαινε στο πρώτο πήδημα δε θα έδινα σημασία. Και αυτό γιατί πρώτον δε θυμάμαι που πρωτοπήδηξα και δεύτερον υπάρχουν πολλά πρώτα πράγματα που αξίζουν περισσότερο από ένα γαμήσι σε μπουρδέλο που εάν τύχεις και σε κακή επαγγελματία έχεις τέτοιο αποτέλεσμα. :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Εμενα μου ετυχε προσφατα μια τετοια φαση οπου η τανα δεν με αφηνε να της τον βαλω γιατι την ποναγα και τετοια οπου στο τελος μου επεσε βεβαια,
Μονο που την εριξα στο φιλοτιμο λεγοντας της οτι κοριτσακι μου αφου δεν κανεις για αυτη την δουλια τοτε γιατι την κανεις.
Αντε πηγαινε τωρα στον επομενο πελατη.
Προς μεγαλη μου εκπληξη γυρισε και μου τον πηρε στο στομα στα ορθια και μου ειπε εαν δεν τελειωσεις εστω και ετσι εγω δεν φευγω.
Τι να πω ρε μαγκες αυτα ειναι μεσα στο παιχνιδι .
Παντως και οι κατσικες εχουν την χαρη τους ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΕΠΑΡΧΕΙΑ.
Ασε που θα ειναι πολυ καλες στα 4 .

xifias

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η πρώτη μου φορά ήταν σε μια θεόχοντρη.
Απορώ ακόμα πως μου σηκώθηκε.

Πάντως στα ορεινά χωριά το ρόλο της πουτάνας τον παίζει η κατσίκα.
Δεν είμαι σίγουρος αν παίρνει πίπες ή αν μπορείς να της κάνεις γλυφομούνι.

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αμα γαμήσεις γάτα τι γίνεται;;

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Σου ξύνει τ'αρχίδια δηλαδή!
Ωραία εγώ γατόνια θα γαμάω!!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
τωρα ακομα και στα ορεινα εχουν κωλμπαρα με κονσο...την εποχη του τριχιλιαρου ειπε ο φιλος στην αρχη...9 γιουρα δλδ...και που παμε τωρα...βασικα επρεπε να το πει εξ αρχης οτι ηταν η πρωτη του..αλλα και η τανα ηθελε κανα φουσκο να ισιωσει..ακου κατσικα. :rockon: :rockon: :rockon:

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Τελικα με παρεμβαση κατσικας την εχασε την παρ8ενια του ? :grin:

Stories