freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Μπουρδελοπληκτη κοινωνια γεια σας και χαρα σας!1996 ο χρονος ο 'δρομος ο σωστος'ο τοπος...πρωτη φορα του κολλητου μου στο μπουρελο...συγκεκριμμενα στο Φυλης 59...ειχαμε κανει κοπανα απο το φροντιστηριο τις 2 ωρες του μαθηματος της Εκθεσης ιδεων για να εκτεθουμε στην απολυτη ηδονη...ξεκινησαμε λοιπον τη μπουρδελοτσαρκα και το φιλαρακι μου τα ειχε δει ολα...βλεπετε στη γειτονια του ειχε ενα μπουρδελο με μια κωλογρια για πουτανα και δεν ειχε ενημερωθει για το Βασιλειο της Φυλης και περιχωρων...'πω πω ρε φιλε'μου ελεγε 'θα γαμησουμε αυτα τα θεομουνα με 3000δρχ??!!!...Μετα απο καμποση περιηγηση σταματησαμε στο Φυλης 59 οπου πετυχαμε ενα θεομουνο...Ξανθο 1,72 με ωραιο σωματακι ΦΟΒΕΡΟ κωλο και ΑΠΑΙΧΤΑ στηθη 3αρια!Παθαμε και οι 2 τραμπακουλο!Πληρωσαμε χωρις καθυστερηση το τσατσονι και μπηκαμε στα δωματια...Αφου μπηκε η πορνη μεσα στο δωματιο ξεκινησε μια μετρια πιπα και στη συνεχεια μου ειπε 'ελα'πιανοντας μου με βια το μπρατσο τοση που ξενερωσα...αρχιζουμε ιεραποστολικα,μετα στησιμο στα 4 οπου εκει τελειωσα κακην κακως...βγαινω απο το δωματιο και περιμνω το φιλο μου που ηταν ακομη μεσα στο δωματιο...και ξαφνικα βγαινει ακουω την πουτανα να βγαινει απο το δωματιο και να φωναζει:'ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ?'Τα ειδα ολα!Αναρρωτηθηκα αν βγηκε απο το δωματιο του φιλου μου...Με το που βγηκε τον ρωτησα εναγωνιως πως ηταν-βλεπετε ηταν η πρωτη του φορα και ειχα μεγαλη αγωνια για την εκβαση της 'επισκεψης'μια κι εγω τον ειχα φαει να επισκεφτουμε τα σπιτακια του 'δρομου του σωστου'και για τον ιδιο λογο ειχα ενημερωσει και την τσατσα...ηταν αμιλητος σε ολο το δρομο μεχρι που δεν αντεξε και ξεσπασε σε λυγμους...τα χασα...τον ρωτησα τι τρεχει και μου ειπε πως με το που ειδε η πουτανα πως με την πιπα δεν του σηκωνεται αρχισε να τον ρωταει 'γιατι δε σου σηκωνεται?'κα να του λεει πως 'με την πιπα που σου εκανα επρεπε να ειχες απογειωθει τωρα'κι εκεινος της ειπε οτι ειναι η πρωτη του φορα...με το που το ακουσε σηκωθηκε απο το κρεβατι κανοντας να φυγει και του ειπε:πρωταρηδες δεν παιρνω μωρο μου...πηγε να την κρατησει με το χερι του για να μεινει και εκεινη τραβηχτηκε με δυναμη και βγαινοντας του ειπε αν εισαι πρωταρης ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...Τραυματικη εμπειρια γαι το παληκαρι...μετα δεν μπορουσε ν ακανει ουτε σεξ ουτε ερωτα και χρειστηκε η παρεμβαση μιας κοπελιας που τα ειχε με υπομονη για να 'γιατρευτει'...Προσωπικα ημουν τυχερος στην πρωτη μου φορα και ηταν με μια πουτανα που με καταλαβε,με προσεγγισε με ευγενια και χιουμορ και ετσι ηταν μια ευχαριστη εμπειρια που ακομη θυμαμαι...μετα μου ετυχαν και στραβαδι δε λεω αλλα τα πηρα αψηφηστα...αρνητικες εμπειριες συναγωνιστες φιλοι...εδω να ακουστουν...