Νέα

Άνοιγμα επαγγελμάτων (εφημερίδες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris_ola
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
απο χτες υπαρχει ενα θεμα με τους εφημεριδοπωλες και για το πως θα γινεται η διακινηση της εφημεριδας.εχω την εντυπωση πως σταματαει το καθεστως του τσιφλικα της καθε περιοχης και επιτελους θα μπουν εφημεριδες σε πολυ περισσοτερα σημεια πωλησης.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
απο χτες υπαρχει ενα θεμα με τους εφημεριδοπωλες και για το πως θα γινεται η διακινηση της εφημεριδας.εχω την εντυπωση πως σταματαει το καθεστως του τσιφλικα της καθε περιοχης και επιτελους θα μπουν εφημεριδες σε πολυ περισσοτερα σημεια πωλησης.
ΛΑΘΟΣ!!!
Την διακινηση θελουν να την αναλαβουν οι ιδιες οι εφημεριδες, οποτε θα υπαρχουν λιγοτερα σημεια πωλησης, τα κεντρικα σημεια θα εχουν την προτεραιοτητα...

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Απο τις καλυτερες ρυθμισεις. Ειχανε καλομαθει οι προνομιουχοι (στην επαρχια περισσοτερο) και το παιζανε αγαδες..πας να τους δωσεις λεφτα και εχουν ενα στυλακι λες και σου κανουν χαρη κιολας..

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
μαγκεσ καλησπερα.οπως εχω ξανααναφερει εχω μινι μαρκετ .εχω εφημεριδες στο μαγαζι.αυτο που εχει γινει αυτη τη βδομαδα δεν εχει ξαναγινει .εχει αδειασει ολο το μαγαζι απο τον τυπο .καθε μερα παιρνει απο 50 -80 διαφορετικουσ τιτλουσ.χτες περασαν απο μια μαγαλη εταιρια διανομης και ειπαν  ΟΤΙ ΣΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ τη δευτερα θα παρουμε απο αυτους τις εφημεριδες.ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ?γυρω γυρω σε μενα σε ακτινα 1000 μετρων μονο ενα μαγαζι δεν εχει τυπο ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ προς το παρον ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙμην παρεξηγηθω και αρχισουν τα κραξιματα δεν τουσ υποστηριζω ΛΑΜΟΓΙΑ ειναι ολοι αλλα στη μεση ειμαι εγω .εγω θελω το παλιο μου συνεργατη εφημεριδα που σε μια δυσκολη μου ειχε πει μη τρελενεσαι ολα κομπλε,με βοηθησε .σαυτες τις εταιριες ποιος θα βοηθησει εμενα?ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.απο αυριο θα εχουμε σκηνικα στα σημεια πωλησης. εφημεριδες δεν θα παρω απο την εταιρια που ηρθε,αν παρω μενει ανεργος ο εφημεριδας.ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΠΛΕΙΩΨΗΦΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΣΥΝΑΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΠΟ    συγνωμη που σας κουρασα

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Και για δεν τον εστειλες με τη μια..

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
1ον ηταν η γυναικα μου εδω 2ον κρατας μια πισινη και 3ον σημερα ηρθε ο εφημεριδας εδω και μου εξηγησε κατι πραγματακια.φιλε τα μικρομαγαζα ειμαστε στη μεση και στη τελικη εγω θελω να εχω τυπο στο μαγαζι.μπορει να μην εχει κερδος αλλα μπαινει κοσμος στο μαγαζι

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
μαγκεσ καλησπερα.οπως εχω ξανααναφερει εχω μινι μαρκετ .εχω εφημεριδες στο μαγαζι.αυτο που εχει γινει αυτη τη βδομαδα δεν εχει ξαναγινει .εχει αδειασει ολο το μαγαζι απο τον τυπο .καθε μερα παιρνει απο 50 -80 διαφορετικουσ τιτλουσ.χτες περασαν απο μια μαγαλη εταιρια διανομης και ειπαν  ΟΤΙ ΣΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ τη δευτερα θα παρουμε απο αυτους τις εφημεριδες.ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ?γυρω γυρω σε μενα σε ακτινα 1000 μετρων μονο ενα μαγαζι δεν εχει τυπο ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ προς το παρον ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙμην παρεξηγηθω και αρχισουν τα κραξιματα δεν τουσ υποστηριζω ΛΑΜΟΓΙΑ ειναι ολοι αλλα στη μεση ειμαι εγω .εγω θελω το παλιο μου συνεργατη εφημεριδα που σε μια δυσκολη μου ειχε πει μη τρελενεσαι ολα κομπλε,με βοηθησε .σαυτες τις εταιριες ποιος θα βοηθησει εμενα?ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.απο αυριο θα εχουμε σκηνικα στα σημεια πωλησης. εφημεριδες δεν θα παρω απο την εταιρια που ηρθε,αν παρω μενει ανεργος ο εφημεριδας.ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΠΛΕΙΩΨΗΦΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΣΥΝΑΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΠΟ    συγνωμη που σας κουρασα
Απο φιλο που πουλαει και αυτος τυπο στο μαγαζι με ψιλικα που εχει, το ιδιο θα κανει, δεν θα παρει κι αυτος...

OP
OP
dimitris_ola

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
τσακωνας 13 ειμαστε συναδελφοι λοιπον και ακου πως εχει το σκινικο στην δικη μου περιπτωση.εγω ειμαι το μαγαζι σε ακτινα 1000 μετρων που δεν εχει τυπο και αμα μπω στο τρυπακι να σου πω διαλογους που εχουν γινει σε μενα και τον εφημ/λη θα κλαψεις.
το μαγαζι σου φιλε ειναι μουναρα αλλα δεν μπορω να σου δωσω ενα απο τα καλα που μου εχει πει.ειμαι 4 στενα γεματα απο τον επομενο που πουλαει και μετα καθε ενα στενο εχει δωσει τυπο.πες μου εσυ να στεναχωρηθω για αυτον τον τυπο που εθελημενα δε μου δινει τυπο γιατι γνωριζει οτι θα τους ξεκολιασω (που ηδη το εχω καταφερει λογω παρκιν και τιμων)​
εχω μιλησει με αλλους εφημ/λες και ξερεις τι μου ειπανε?μολις ανοιγες στην περιοχη μας την ιδια μερα θα ειχες τυπο,καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο?ανοιγουν καινουργια μαγαζια 2 και 3 μηνων σε αλλες περιοχες και εχουν τυπο και εγω στην απ'εξω γιατι ο τσιφλικας της περιοχης μου εχει κανει πλακακια με τους αλλους ψιλικατζηδες-περιπτεραδες​
το καλυτερο για να τελειωνω το σεντονι ειναι πως εχω μεγαλο βυσμα σε ευρωπη και παρολα τα τηλ που του κανανε για μενα δεν ιδρωνε το αυτακι του και χτες εσκασε το βυσμα μου και μου λεει θα περασουν να σου προτεινουν να βαλεις απο στιγμη σε στιγμη.εσυ ρε τσακωνα τι θα εκανες στην δικη μου περιπτωση?θα τον λυποσουνα τον τσιφλικα η θα τον επαιρνες τηλ να του πεις ελα να παρεις απο μενα τωρα τυπο?​

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
1ον ηταν η γυναικα μου εδω 2ον κρατας μια πισινη και 3ον σημερα ηρθε ο εφημεριδας εδω και μου εξηγησε κατι πραγματακια.φιλε τα μικρομαγαζα ειμαστε στη μεση και στη τελικη εγω θελω να εχω τυπο στο μαγαζι.μπορει να μην εχει κερδος αλλα μπαινει κοσμος στο μαγαζι

Μισο λεπτο, πρεπει να παρεις αναγκαστικα απο τον νεο διανομεα (το λαμογιο) η μπορεις να μεινεις στον παλιο που επαιρνες..? αυτο δεν εχω καταλαβει.

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
συνεργαζεσαι με εναν ανθρωπο τοσα χρονια.δεν γινεται να τον πουλησει ετσι .θα αγωνιστεις μαζι του για να εχεις κ εσυ γιατι σε ενα μηνα 2 μηνες η εταιρια μπορει να σου πει πουλο πουλας λιγα

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
τσακωνας 13 ειμαστε συναδελφοι λοιπον και ακου πως εχει το σκινικο στην δικη μου περιπτωση.εγω ειμαι το μαγαζι σε ακτινα 1000 μετρων που δεν εχει τυπο και αμα μπω στο τρυπακι να σου πω διαλογους που εχουν γινει σε μενα και τον εφημ/λη θα κλαψεις.
το μαγαζι σου φιλε ειναι μουναρα αλλα δεν μπορω να σου δωσω ενα απο τα καλα που μου εχει πει.ειμαι 4 στενα γεματα απο τον επομενο που πουλαει και μετα καθε ενα στενο εχει δωσει τυπο.πες μου εσυ να στεναχωρηθω για αυτον τον τυπο που εθελημενα δε μου δινει τυπο γιατι γνωριζει οτι θα τους ξεκολιασω (που ηδη το εχω καταφερει λογω παρκιν και τιμων)​
εχω μιλησει με αλλους εφημ/λες και ξερεις τι μου ειπανε?μολις ανοιγες στην περιοχη μας την ιδια μερα θα ειχες τυπο,καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο?ανοιγουν καινουργια μαγαζια 2 και 3 μηνων σε αλλες περιοχες και εχουν τυπο και εγω στην απ'εξω γιατι ο τσιφλικας της περιοχης μου εχει κανει πλακακια με τους αλλους ψιλικατζηδες-περιπτεραδες​
το καλυτερο για να τελειωνω το σεντονι ειναι πως εχω μεγαλο βυσμα σε ευρωπη και παρολα τα τηλ που του κανανε για μενα δεν ιδρωνε το αυτακι του και χτες εσκασε το βυσμα μου και μου λεει θα περασουν να σου προτεινουν να βαλεις απο στιγμη σε στιγμη.εσυ ρε τσακωνα τι θα εκανες στην δικη μου περιπτωση?θα τον λυποσουνα τον τσιφλικα η θα τον επαιρνες τηλ να του πεις ελα να παρεις απο μενα τωρα τυπο?​
σ αυτο εχεις δικιο θα επαιρνα και εγω δε το συζητω.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΝ. μην παρεξηγουμε.εγω εχω καταλαβει οτι τουσ παλιους θελουν να τουσ τελειωσουν οχι να δουλεψουν ολοι

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Μισο λεπτο, πρεπει να παρεις αναγκαστικα απο τον νεο διανομεα (το λαμογιο) η μπορεις να μεινεις στον παλιο που επαιρνες..? αυτο δεν εχω καταλαβει.
ολοι λαμογια ειναι.η εταιρια λεει οτι πρεπει να παρεις απο αυτους ο εφημεριδας λεει να μην παρεις απο αυτους ΜΠΑΧΑΛΟ ΦΙΛΕ και στη μεση τα μικρομαγαζα

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
μου κανει εντυπωση που δεν σου δινουν αφου εισαι το καλυτερο μαγαζι.εδω στο μπραχαμι ολοι εχουν .αυτοι που δεν εχουν δεν εχουν και δουλεια η ειναι σε στενα

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
ολοι λαμογια ειναι.η εταιρια λεει οτι πρεπει να παρεις απο αυτους ο εφημεριδας λεει να μην παρεις απο αυτους ΜΠΑΧΑΛΟ ΦΙΛΕ και στη μεση τα μικρομαγαζα

Παντως αν εχεις δυνατοτητα καλυτερα να μεινεις στον παλιο και βλεποντας και κανοντας.. Ο μεγαλος μπορει να σου βαλει το μαχαιρι στο λαιμο πολυ πιο ευκολα στην πρωτη στραβη κατα τη γνωμη μου παντα..

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Παντως αν εχεις δυνατοτητα καλυτερα να μεινεις στον παλιο και βλεποντας και κανοντας.. Ο μεγαλος μπορει να σου βαλει το μαχαιρι στο λαιμο πολυ πιο ευκολα στην πρωτη στραβη κατα τη γνωμη μου παντα..
θα σου ενα περιστατικο που ειχε γινει πριν 2 χρονια.αν ξερεις τις εφημεριδες και περιοδικα τις πληρωνεις οταν τις κανεις επιστροφη .μια φορα ηταν οι επιστροφες να πληρωσω 380 ευρω απο τις πωλησεις να του τα δωσω την επομενη .τα ειχα .αλλα σκαει η στραβη 400 ευρω για εφορια με εντολη πληρωμης την επομενη μερα.τι να εκανα ?τα πηρα αναγκαστικα και του το ειπα στα ισια του εφηνεριδα,ξερεις τι μου πε στ αρχιδια σου δωστα μου σε μια βδομαδα.του τα δωσα σε 3 μερες και ολα καλα.θα μου το κανει η εταιρια αυτο ?ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Με τιποτα δεν το κανει, γιαυτο ειναι και σε αυτα τα μεγεθη.. αν τα εκανε θα ηταν ο εφημεριδας που ψωνιζεις. Και δεν ειναι προσωπικό, αυτη ειναι η πολιτικη της.. πληρωνεις? εχει καλως, δεν πληρωνεις ? εφυγες.

Απο κει και περα κανεις και συ τα κουμαντα σου..

OP
OP
dimitris_ola

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
σ αυτο εχεις δικιο θα επαιρνα και εγω δε το συζητω.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΝ. μην παρεξηγουμε.εγω εχω καταλαβει οτι τουσ παλιους θελουν να τουσ τελειωσουν οχι να δουλεψουν ολοι
οχι απλα εχω δικιο,με πνιγει κιολας.θες να σου πω και κατι?αμα το μαγαζι ειναι για κλαματα και το κραταει ενας τυπος και ενα τσιγαρο να κλεισει ρε φιλαρακι 1000 φορες.εγω τρεχω και παιδευομαι σα τον χριστο ολη μερα για να ψωνισω φτηνα που σημαινει να εχω καλες τιμες, να μην χρωσταω ενα σεντς στον τσιγαρα στον καρτα και παει λεγοντας και ειναι κατι αλλα μπουρδελα που χρωστανε σε ολους + τα οαεε που δε τα πληρωνουν και ειναι ανοιχτα και με τυπο ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!αμα δεν ειναι αυτο αδικια τι ειναι δηλαδη?
ξερεις τι στεναχωρια τραβαω που πολυ πελατες μου μου λενε τι εγινε ρε μαλακα δε θα βαλεις τυπο?παμε και ψωνιζουμε απο αλλου αναγκαστικα,ξερεις τι ειναι ειδικα κυριακη να μπαινει στο μαγαζι κοσμος και να σε ρωταει εφημεριδες φιλε?και να σηκωνεται να φευγει​
αστο φιλαρακι. ποναει το θεμα.απαντησε μου σε κατι αλλο και ρωτα και τον δικο σου εφημ/λη,γιατι ολοι που κανανε αυτη τη δουλεια ηταν απο μια περιοχη στην πελοπονησο?γιατι πηγαινε απο παππου προς παππου η δουλεια και δεν μπορουσε να μπει κανεις αλλος?γιατι οπου γουσταρουμε δινουμε και οτι θελουμε κανουμε?γιατι δεν μπαινει ο ενας στην περιοχη του αλλου?εχουν τα μαγαζια μας χωρισμενα δηλαδη?εσυ αυτα εγω αυτα!!!
νομιζω πως ειναι πολυ δικαιο αυτο που γινεται​

OP
OP
dimitris_ola

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
μου κανει εντυπωση που δεν σου δινουν αφου εισαι το καλυτερο μαγαζι.εδω στο μπραχαμι ολοι εχουν .αυτοι που δεν εχουν δεν εχουν και δουλεια η ειναι σε στενα
θα σου πω γιατι.γιατι εχει κανει κολεγια με τον αλλο που χτυπιεμαι και συνεργαζονται τοσα χρονια ωστε να μην βαλω.μου το ειπε πλαγιος,εχω καλη συνεργασια με τον ταδε και δεν μπορω τωρα να φερω και σε σενα κτλ.
μιας και εχεις μαγαζι θα σου πω ενδεικτικα 3 τιμες να καταλαβεις γιατι τους εχω ξεκολιασει.μονστερ 2ε--αναψυκτικα κουτακι 0.7--μπουκαλακι 0.9--1.5αρια 1.90ε....ελληνικοτατα ολα​
καταλαβες γιατι δε μου δινει τυπο ο ''τυπος''????

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
θα σου πω γιατι.γιατι εχει κανει κολεγια με τον αλλο που χτυπιεμαι και συνεργαζονται τοσα χρονια ωστε να μην βαλω.μου το ειπε πλαγιος,εχω καλη συνεργασια με τον ταδε και δεν μπορω τωρα να φερω και σε σενα κτλ.
μιας και εχεις μαγαζι θα σου πω ενδεικτικα 3 τιμες να καταλαβεις γιατι τους εχω ξεκολιασει.μονστερ 2ε--αναψυκτικα κουτακι 0.7--μπουκαλακι 0.9--1.5αρια 1.90ε....ελληνικοτατα ολα​
καταλαβες γιατι δε μου δινει τυπο ο ''τυπος''????
Moνο στο μπουκαλακι ειμαι πιο ακριβως.εχεις δικιο το ξερω και εγω στη θεση σου αυτο θα κανα

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
σε πια περιοχη το εχεις ?

Stories