τσακωνας 13 ειμαστε συναδελφοι λοιπον και ακου πως εχει το σκινικο στην δικη μου περιπτωση.εγω ειμαι το μαγαζι σε ακτινα 1000 μετρων που δεν εχει τυπο και αμα μπω στο τρυπακι να σου πω διαλογους που εχουν γινει σε μενα και τον εφημ/λη θα κλαψεις.
το μαγαζι σου φιλε ειναι μουναρα αλλα δεν μπορω να σου δωσω ενα απο τα καλα που μου εχει πει.ειμαι 4 στενα γεματα απο τον επομενο που πουλαει και μετα καθε ενα στενο εχει δωσει τυπο.πες μου εσυ να στεναχωρηθω για αυτον τον τυπο που εθελημενα δε μου δινει τυπο γιατι γνωριζει οτι θα τους ξεκολιασω (που ηδη το εχω καταφερει λογω παρκιν και τιμων)
εχω μιλησει με αλλους εφημ/λες και ξερεις τι μου ειπανε?μολις ανοιγες στην περιοχη μας την ιδια μερα θα ειχες τυπο,καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο?ανοιγουν καινουργια μαγαζια 2 και 3 μηνων σε αλλες περιοχες και εχουν τυπο και εγω στην απ'εξω γιατι ο τσιφλικας της περιοχης μου εχει κανει πλακακια με τους αλλους ψιλικατζηδες-περιπτεραδες
το καλυτερο για να τελειωνω το σεντονι ειναι πως εχω μεγαλο βυσμα σε ευρωπη και παρολα τα τηλ που του κανανε για μενα δεν ιδρωνε το αυτακι του και χτες εσκασε το βυσμα μου και μου λεει θα περασουν να σου προτεινουν να βαλεις απο στιγμη σε στιγμη.εσυ ρε τσακωνα τι θα εκανες στην δικη μου περιπτωση?θα τον λυποσουνα τον τσιφλικα η θα τον επαιρνες τηλ να του πεις ελα να παρεις απο μενα τωρα τυπο?