Νέα

Άνοιγμα επαγγελμάτων (εφημερίδες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris_ola
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
dimitris_ola

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
θα σου ενα περιστατικο που ειχε γινει πριν 2 χρονια.αν ξερεις τις εφημεριδες και περιοδικα τις πληρωνεις οταν τις κανεις επιστροφη .μια φορα ηταν οι επιστροφες να πληρωσω 380 ευρω απο τις πωλησεις να του τα δωσω την επομενη .τα ειχα .αλλα σκαει η στραβη 400 ευρω για εφορια με εντολη πληρωμης την επομενη μερα.τι να εκανα ?τα πηρα αναγκαστικα και του το ειπα στα ισια του εφηνεριδα,ξερεις τι μου πε στ αρχιδια σου δωστα μου σε μια βδομαδα.του τα δωσα σε 3 μερες και ολα καλα.θα μου το κανει η εταιρια αυτο ?ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ
σορυ που στα απανταω ενα ενα.ρε τσακωνας μαγαζι εχεις επιτρεπεται να μην εχεις 2-3 χιλιαρικα στην ακρη για τετοιου ειδους στραβες?πρεπει να κατσεις να παρακαλεσεις τον εφημεριδα η τον τσιγαρα?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
θα σου πω γιατι.γιατι εχει κανει κολεγια με τον αλλο που χτυπιεμαι και συνεργαζονται τοσα χρονια ωστε να μην βαλω.μου το ειπε πλαγιος,εχω καλη συνεργασια με τον ταδε και δεν μπορω τωρα να φερω και σε σενα κτλ.
μιας και εχεις μαγαζι θα σου πω ενδεικτικα 3 τιμες να καταλαβεις γιατι τους εχω ξεκολιασει.μονστερ 2ε--αναψυκτικα κουτακι 0.7--μπουκαλακι 0.9--1.5αρια 1.90ε....ελληνικοτατα ολα​
καταλαβες γιατι δε μου δινει τυπο ο ''τυπος''????

Και εσύ δε μπορείς να του κάνεις τίποτα του εφημεριδά? Που δε σου δίνει?  Το ίδιο καθεστώς με τους τσιγαράδες είναι?

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
σορυ που στα απανταω ενα ενα.ρε τσακωνας μαγαζι εχεις επιτρεπεται να μην εχεις 2-3 χιλιαρικα στην ακρη για τετοιου ειδους στραβες?πρεπει να κατσεις να παρακαλεσεις τον εφημεριδα η τον τσιγαρα?
φιλε μου πηγαν πολλα πραγματα στραβα μαζεμενα .ειχα 10 χιλιαρικα στην ακρη και τα πηρα ολα ενος κακου μυρια επονται

OP
OP
dimitris_ola

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Και εσύ δε μπορείς να του κάνεις τίποτα του εφημεριδά? Που δε σου δίνει?  Το ίδιο καθεστώς με τους τσιγαράδες είναι?
στο τσιγαρα δεν εχει καθεστως εχει λεφτα παιρεις τσιγαρα δεν εχεις δεν παιρνεις

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
στο τσιγαρα δεν εχει καθεστως εχει λεφτα παιρεις τσιγαρα δεν εχεις δεν παιρνεις

δεν εννοώ αυτό εννοώ ως κλειστό επάγγελμα και μονοπώλιο σε μια ορισμένη περιοχή.

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
δεν εννοώ αυτό εννοώ ως κλειστό επάγγελμα και μονοπώλιο σε μια ορισμένη περιοχή.
οχι ρε συ δεν εχουν περιοχες οι τσιγαραδες ο δικος μου παει στη μιση αττικη.οπου να ναι οπου εχει πελατες

OP
OP
dimitris_ola

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
δεν παιζει αυτο.τσιγαρα εγω αγοραζω απο 2 περιοχες μακρια μου γιατι ειναι μαγκας.9 η ωρα παραγγελια 10 η ωρα τα τσιγαρα ειναι στο μαγαζι.θα μπορουσα να παρω και απο τη χαλκιδα που λεει ο λογος.εφημεριδα ομως δεν μπορω!!!

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
ατι ολοι που κανανε αυτη τη δουλεια ηταν απο μια περιοχη στην πελοπονησο?γιατι πηγαινε απο παππου προς παππου η δουλεια ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν παιζει αυτο.τσιγαρα εγω αγοραζω απο 2 περιοχες μακρια μου γιατι ειναι μαγκας.9 η ωρα παραγγελια 10 η ωρα τα τσιγαρα ειναι στο μαγαζι.θα μπορουσα να παρω και απο τη χαλκιδα που λεει ο λογος.εφημεριδα ομως δεν μπορω!!!

Α οκ. Πάντως υπάρχει και ένας περιορισμός στους τσιγαράδες από ότι ξέρω. Πάντως με τους εφημεριδάδες πολύ πουστιά! να σαι στο χέρι του κάθε μαλάκα. Ελεύθερη αγορά σου λέει μετά.

OP
OP
dimitris_ola

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ατι ολοι που κανανε αυτη τη δουλεια ηταν απο μια περιοχη στην πελοπονησο?γιατι πηγαινε απο παππου προς παππου η δουλεια ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ
απο μενα?

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
οχι ρε συ ενας φιλος μου το πε που ενας φιλος του δουλευε σε εφημεριδα

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Α οκ. Πάντως υπάρχει και ένας περιορισμός στους τσιγαράδες από ότι ξέρω. Πάντως με τους εφημεριδάδες πολύ πουστιά! να σαι στο χέρι του κάθε μαλάκα. Ελεύθερη αγορά σου λέει μετά.
δεν υπαρχει περιορισμος .ξερω οτι πολλα πρατηρια τσιγαρων στελνουν και σε νησια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν υπαρχει περιορισμος .ξερω οτι πολλα πρατηρια τσιγαρων στελνουν και σε νησια

δεν υπάρχει? ωραία πάρε δάνει ή βρες φράγκα και προσπάθησε να ανοίξεις. Ο αριθμός είναι συγκεκριμένος. Άλλο το που πουλάνε.

OP
OP
dimitris_ola

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ετσι ακριβως.στο χερι και στην καβλα του καθε καραγκιοζη

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
δεν υπάρχει? ωραία πάρε δάνει ή βρες φράγκα και προσπάθησε να ανοίξεις. Ο αριθμός είναι συγκεκριμένος. Άλλο το που πουλάνε.
να ανοιξεις πρατηριο εννοεις ?αυτο δε το ξερω.τι δανειο υποθηκευμενα σπιτια εχουν οι τσιγαραδες για να τους δωσουν τσιγαρα οι εταιριες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom