nontas82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2018
- Like
- 2.583
- Πόντοι
- 456
οι κακες γλωσσες λενε οτι ειναι κωλομπα ο κυριος ιμπραιμοβιτςΤύπε με πρόλαβες, αυτό είχα στο μυαλό να βάλω...
Το ψήνει το ψάρι από Πικέ και από την ανάποδη;
οι κακες γλωσσες λενε οτι ειναι κωλομπα ο κυριος ιμπραιμοβιτςΤύπε με πρόλαβες, αυτό είχα στο μυαλό να βάλω...
Το ψήνει το ψάρι από Πικέ και από την ανάποδη;
Εσύ ρε μπούφο ακόμα και η Γεωργία Βασιλειάδου να σου την έπεφτε πρώτη με τα μούτρα θα τυλιγόσουν. ΑΓΑΜΗΤΕ ΜΠΟΥΦΟΑν είχα λυμένα όλα μου τα προβλήματα απ'τα 18,μόνο γάμους δε θα σκεφτόμουν.
προτεινω Καρεμπέελα μωρη Σακιρα κοντοστουπα,τι περιμενες;σε ελιωσε τοσα χρονια στο γαμησι και τωρα που αποσυρθηκε (αρα εχει ελευθερο χρονο) σε αντικατεστησε.Φτιαξτα με κανεναν παιχτη της Ρεαλ μηπως και τον πονεσεις
οπιοος γαμαει την ζιζελ 10 χρονια μετα θα παει σε αλλο τοπ μοντελ δεν παει σε τιποτα κατω απο 9.5 και μη διασημο/ πες μου εσυ καποιον εκατομμυριούχο που χωρισε τοπ μοντελ και πηρε μπαζο. Εσυ αν ησουν λεφτας και γαμουσες τοπ μοντελ θα κοιτουσες τη σουλα απο το παγκρατι γιατι βαρεθηκες,....Αδιαφορο εαν τη θελει και ο Γιωργης ο Καραγκουνης, ο Πικε βαρεθηκε να τη γαμαει και αυτο εχει σημασια για την ιδια.
Κατσε γαμα εσυ η Ζιζελ 10χρονια και θα δουμε εαν θα πας με το με το εκφυλο 6ρακι που θα σου κουνηθει στο Παγκρατι.
Ενηλικες ανθρωποι 40ρηδες εχετε αποριες και δε ξερετε ακομα τα βασικα της ζωης.
δυστηχως πολυ δουλεια τυπε . δν ξερω ποτε θα ξεμπερδεψω. Την καλησπερα μου .Τύπε, λείπεις.
οπιοος γαμαει την ζιζελ 10 χρονια μετα θα παει σε αλλο τοπ μοντελ δεν παει σε τιποτα κατω απο 9.5 και μη διασημο/ πες μου εσυ καποιον εκατομμυριούχο που χωρισε τοπ μοντελ και πηρε μπαζο. Εσυ αν ησουν λεφτας και γαμουσες τοπ μοντελ θα κοιτουσες τη σουλα απο το παγκρατι γιατι βαρεθηκες,....
Πανικός με τον Πικέ: Απάτησε και τη νέα του σύντροφο, Κλάρα Κία | in.grΠοια είναι η πέτρα του σκανδάλου
www.in.gr
|
Δικό μας παιδί.. πρέπει να γίνει επίτιμο μέλος άμεσα...
Πανικός με τον Πικέ: Απάτησε και τη νέα του σύντροφο, Κλάρα Κία | in.gr
Ποια είναι η πέτρα του σκανδάλουwww.in.gr
Δικό μας παιδί.. πρέπει να γίνει επίτιμο μέλος άμεσα...
ΑΞΙΟΣ!
Αναμενομενο.
Γιατι αν και Κλαρα δεν ειναι κουκλαρα!
Καλά,ούτε κι αυτή τη λες κουκλάρα
Καλά, μην περιμένεις να της μείνει και αυτηνής πιστός... Ο τύπος είναι ΓΝΗΣΙΟ μέλος του Μπου, από κανάρα σε κανάρα...Απο την προηγουμενη πολυ καλυτερη!
Τυπαρας Πικε πρεπει να βρεθει με αρχοντα Κιμανιο τον Β' θα κανουνε τρελο διδυμο
Να βρεθεί δηλαδή ο μαλάκας με τον αρχιμαλάκαΤυπαρας Πικε πρεπει να βρεθει με αρχοντα Κιμανιο τον Β' θα κανουνε τρελο διδυμο
Τύπε και μόνο που έχεις είδωλο τον κμαν,καταλαβαίνει κανείς ότι έχεις I.q. ραδικιούΟ αρχηγός γαμάει καλύτερες,αυτά τα μπάζα ούτε τα βλέπει