koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.082
- Πόντοι
- 2.846
Χρονια πολλα! Υγεια........
Δεν γιορταζει σημερα αλλα στις 25 Ιουλιου
Αυτη ειναι καλοκαιρινη και γιορταζει στις 25 Ιουλιου.Δεν γιορταζει σημερα αλλα στις 25 Ιουλιου
ελα ρε μακεδονα, ποσα θελει να της των χωσουν;Σε λεπτά είναι 60. Σε δευτερόλεπτα, 3600!Ποσο ειναι την ωρα;
Παιδια γνωριζει κανεις αμα δουλευει το κοριτσι;
δηλαδη μπορουμε να στειλουμε μυνημα στο βαιμπερ η εδω;Παιδια γνωριζει κανεις αμα δουλευει το κοριτσι;
εχει τηλεφωνο το κοριτσι.
μπορεις να στειλεις μηνυμα να σου πει η ιδια.
δηλαδη μπορουμε να στειλουμε μυνημα στο βαιμπερ η εδω;Παιδια γνωριζει κανεις αμα δουλευει το κοριτσι;
εχει τηλεφωνο το κοριτσι.
μπορεις να στειλεις μηνυμα να σου πει η ιδια.
Την συγκεκριμένη κοπέλα έχω να την δω κανα τρίμηνο περίπου, τώρα αν δουλεύει η όχι δεν το ξέρω .. Το ότι δεν απαντάει λογικά οφείλεται σε δυο πιθανά σενάρια : η δουλεύει και έχει φορτωμένο προγραμμα η απλά δεν δουλεύει αυτήν την στιγμήΚαλησπέρα Κ Χρόνια πολλά σε ολους! Ρε παιδιά δουλεύει η κοπέλα ξέρει κανένας ούτε απαντάει πουθενά...
Την συγκεκριμένη κοπέλα έχω να την δω κανα τρίμηνο περίπου, τώρα αν δουλεύει η όχι δεν το ξέρω .. Το ότι δεν απαντάει λογικά οφείλεται σε δυο πιθανά σενάρια : η δουλεύει και έχει φορτωμένο προγραμμα η απλά δεν δουλεύει αυτήν την στιγμήΚαλησπέρα Κ Χρόνια πολλά σε ολους! Ρε παιδιά δουλεύει η κοπέλα ξέρει κανένας ούτε απαντάει πουθενά...