koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.092
- Πόντοι
- 2.846
Χρονια πολλα! Υγεια........![Rose :rose: :rose:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rose.gif)
![Rose :rose: :rose:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rose.gif)
Δεν γιορταζει σημερα αλλα στις 25 Ιουλιου![]()
Αυτη ειναι καλοκαιρινη και γιορταζει στις 25 Ιουλιου.Δεν γιορταζει σημερα αλλα στις 25 Ιουλιου![]()
ελα ρε μακεδονα, ποσα θελει να της των χωσουν;Σε λεπτά είναι 60. Σε δευτερόλεπτα, 3600!Ποσο ειναι την ωρα;
Παιδια γνωριζει κανεις αμα δουλευει το κοριτσι;
δηλαδη μπορουμε να στειλουμε μυνημα στο βαιμπερ η εδω;Παιδια γνωριζει κανεις αμα δουλευει το κοριτσι;
εχει τηλεφωνο το κοριτσι.
μπορεις να στειλεις μηνυμα να σου πει η ιδια.![]()
δηλαδη μπορουμε να στειλουμε μυνημα στο βαιμπερ η εδω;Παιδια γνωριζει κανεις αμα δουλευει το κοριτσι;
εχει τηλεφωνο το κοριτσι.
μπορεις να στειλεις μηνυμα να σου πει η ιδια.![]()
Την συγκεκριμένη κοπέλα έχω να την δω κανα τρίμηνο περίπου, τώρα αν δουλεύει η όχι δεν το ξέρω .. Το ότι δεν απαντάει λογικά οφείλεται σε δυο πιθανά σενάρια : η δουλεύει και έχει φορτωμένο προγραμμα η απλά δεν δουλεύει αυτήν την στιγμήΚαλησπέρα Κ Χρόνια πολλά σε ολους! Ρε παιδιά δουλεύει η κοπέλα ξέρει κανένας ούτε απαντάει πουθενά...
Την συγκεκριμένη κοπέλα έχω να την δω κανα τρίμηνο περίπου, τώρα αν δουλεύει η όχι δεν το ξέρω .. Το ότι δεν απαντάει λογικά οφείλεται σε δυο πιθανά σενάρια : η δουλεύει και έχει φορτωμένο προγραμμα η απλά δεν δουλεύει αυτήν την στιγμήΚαλησπέρα Κ Χρόνια πολλά σε ολους! Ρε παιδιά δουλεύει η κοπέλα ξέρει κανένας ούτε απαντάει πουθενά...![]()