SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Άσε ρε ΧΘΕΣΙΝΕ...Να μην πετάγεσαι αν δεν ξέρεις!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑκαλό είναι να κρίνεις οποιαδήποτε εργαζόμενη από τις υπηρεσίες της και όχι από την καταγωγή της...
Άσε ρε ΧΘΕΣΙΝΕ...Να μην πετάγεσαι αν δεν ξέρεις!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑκαλό είναι να κρίνεις οποιαδήποτε εργαζόμενη από τις υπηρεσίες της και όχι από την καταγωγή της...
αυτός που θέλει να κάνει ραντεβού θα κάνει...Συμφωνώ σε αυτό.
Εγώ απλώς ανέφερα ένα γεγονός. Προφανώς για την πλειοψηφία των πελατών η καταγωγή παίζει ρόλο για αυτό και αναγράφεται. Αλλιώς θα τους ζάλιζαν στα τηλέφωνα «από που είναι η κοπέλα?»
Άσε ρε ΧΘΕΣΙΝΕ...Να μην πετάγεσαι αν δεν ξέρεις!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Το ότι προσπαθεί να μας κοροϊδέψει το γραφείο είναι λιγότερο επιλήψιμο, από το να προσπαθεί να καλύψει την καταγωγή της κάποια κοπέλα, λόγω των αρνητικών στερεοτύπων και ιδεοληψιών που υπάρχουν;
αυτός που δεν σκοπεύει να κάνει ραντεβού,αλλά έτσι είδε φώς και μπήκε...τι κάνει?αυτός που θέλει να κάνει ραντεβού θα κάνει...
η καταγωγή η τιμή και οποιαδήποτε άλλη {επιθυμία} του πελάτη προσωπικά για έμενα έρχεται σε τριτοτέταρτη μοίρα...
καυλάντα...αυτός που δεν σκοπεύει να κάνει ραντεβού,αλλά έτσι είδε φώς και μπήκε...τι κάνει?
το ραντάρ δεν έχει πιάσει τίποτα ακόμα?καυλάντα...
όλα τα έπιασε...το ραντάρ δεν έχει πιάσει τίποτα ακόμα?
είπα και εγώ...νόμιζα ότι ξέμεινε από ανταλλακτικά.όλα τα έπιασε...
Σωστό αυτό.
Αλλά το γεγονός παραμένει, τα γραφεία θεωρούν πολύ σημαντικό αυτό το detail.
Διευκρινήσεις μπορεί να μας δώσει και το μέλος που αναφέρθηκε αρχικά στην καταγωγή σε αυτό το thread.
Αν τα γραφεία το θεωρούν σημαντικό, να φροντίσουν να μην μας περνάνε για εντελώς μαλάκες.
Και εξηγούμαι με ένα απλούστατο παράδειγμα: Η Νταϊάνα του DIVA φέρει στον ώμο της δερματοστιξία με το όνομα της γιαγιάς της, που όπως θα αντιλαμβάνεσθε δεν την λένε Ευδοξούλα, ή Αφροξυλάνθη.
Σωστά τα λες.
Την Νταϊάνα δεν τη ξέρω, αλλά γιατί το γράφεις εδώ?
Στο ανάλογο νήμα το έγραψες αυτό?
Συγνωμη δεσποτα, αλλά αν δηλαδη ο Ανδρεας Παπανδρεου ειχε τατουαζ με το ονομα του παππου του, θα συμπεραινες οτι ειναι Πολωνος?Αν τα γραφεία το θεωρούν σημαντικό, να φροντίσουν να μην μας περνάνε για εντελώς μαλάκες.
Και εξηγούμαι με ένα απλούστατο παράδειγμα: Η Νταϊάνα του DIVA φέρει στον ώμο της δερματοστιξία με το όνομα της γιαγιάς της, που όπως θα αντιλαμβάνεσθε δεν την λένε Ευδοξούλα, ή Αφροξυλάνθη.
Συγνωμη δεσποτα, αλλά αν δηλαδη ο Ανδρεας Παπανδρεου ειχε τατουαζ με το ονομα του παππου του, θα συμπεραινες οτι ειναι Πολωνος?
Kαλό ξημέρωμα Αννούλα.. Πολλά φιλιά παντού!Καλό βράδυ σε όλους φιλάκια σε όλους σας ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Το γράφω εδώ, γιατί εδώ προέκυψε θέμα.
Αν πρόκύψει και εκεί θέμα, θα το αναφέρω και εκεί.
Οποιανού δεν κάνει η τιμή Αγάπες μου σε άλλο post
Εμενα παντως μου εχει πει 100 + 50 κωλο αν θελω χωρις παζαρια,δοκιμασα 3-4 φορες να κανονισουμε μαζι αλλα παντα μου ελεγε οτι ηταν κλεισμενη και οτι εχει πολυ δουλεια αχβαχ αχβαχ και αν θελω για αυριο μια απο αυτες της φορες κλεισαμε ραντεβου για μερικες ωρες μετα και μου το ακυρωσε ,βεβαια δεν ξαναασχοληθηκα μαζι της και ουτε θα ξαναασχοληθω επειδη εχω και αλλες επιλογες σε αυτην την τιμη εξ ισου καλες ισως και καλυτερες και πιο αξιοπιστες στα ραντεβουΕγώ μια φορά που ήθελα να την πετύχω όταν ήταν στα 100 ήταν κλεισμένη δυστυχως και δεν πρόλαβα να δοκιμάσω τις υπηρεσίες της... τα 150 ειναι δυστυχώς αρκετα για μένα αλλά αν τα αξίζει όπως λένε οι πιο πολλοί θα έχει δουλειά και στα 200 να το πάει...δικαίωμα της είναι...