SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
και μαλακτικό!!!!σαμπουάν να του πάρεις...
και μαλακτικό!!!!σαμπουάν να του πάρεις...
64 μνμ είχε γράψει και τα 61 ήταν στην Αννα...και μαλακτικό!!!!
αχ αγάπη μου δίκιο έχεις,αχ καύλα μου καλά τα λες,αχ αχ αχ αχ!!!!64 μνμ είχε γράψει και τα 61 ήταν στην Αννα...
λογικά θα είναι 2 σε 1...
αχ αγάπη μου δίκιο έχεις,αχ καύλα μου καλά τα λες,αχ αχ αχ αχ!!!!
νόμιζα ότι έγραφα στη αχ Αννούλα....τις καρδούλες ξέχασα...
Το αν έχει πολλά ραντεβού τώρα δεν το γνωρίζω αλλα στα 100€ είχε αρκετα. Αυτό φάνηκε στο πως διαχειρίστηκε την πρόθεσή μου για μία συνάντηση μαζί της. Το πως μου ακύρωνε τα ραντεβού δηλαδή αλλά κυρίως τις δικαιολογίες που επικαλείτο. Αυτές ακριβώς προσδιόρισαν και την καταγωγή της επακριβώς. Πιο ξεκάθαρο δεν γίνόταν...
η Αννούλα τα σπάει μάγκες!!!
Μην μπλέκετε τους κώλους με την καταγωγή. Δεν έχουν καμία σχέση.
Και η Φουρέιρα είναι Αλμπάνα, αλλά και αυτηνής την κωλάρα θέλουμε να σκίσουμε.
παίχτη οι ξένες στραβά έχουν τις τρύπες...?Δεν ισχύει. Για αυτό και όλα τα γραφεία από DIVA & GDEμέχρι AGN & GLAMOUR στα details γράφουν και την καταγωγή.
Δεν ισχύει. Για αυτό και όλα τα γραφεία από DIVA & GDEμέχρι AGN & GLAMOUR στα details γράφουν και την καταγωγή.
από όσο ξερω,όχι. Μερικοί βέβαια έχουν στραβά τα μυαλά τους!!!παίχτη οι ξένες στραβά έχουν τις τρύπες...?
χαχαχαχα ❤❤❤σαμπουάν να του πάρεις...
και μαλακτικό!!!!
[/quote❤❤❤
Επιτρέψατε μου να σας γράψω ότι ένεκα του ότι τυγχάνετε αρκετά "νέος" εις τον χώρο, είστε αφελής.
Οι περισσότερες από τις μισές που το DIVA πλασάρει ως ελληνίδες, είναι "Βορειο ηπειρώτισσες".
παίχτη οι ξένες στραβά έχουν τις τρύπες...?
καλό είναι να κρίνεις οποιαδήποτε εργαζόμενη από τις υπηρεσίες της και όχι από την καταγωγή της...Νομίζω πρέπει να ξαναδιαβάσεις τι γράφτηκε.
Σε περίπτωση αδυναμίας να κατανοηθεί η συζήτηση με άλλο μέλος, μην παρεμβαίνεις, περίμενε να ολοκληρωθεί.
Σε αυτό θα συμφωνήσω, έτσι είναι. Άρα επανερχόμαστε σε αυτό που είπα πριν.
Για να προσπαθούν να προσελκύσουν πελάτες χρησιμοποιώντας την καταγωγή κάποιο λόγο θα έχουν, οι πελάτες ενδιαφέρονται για την καταγωγή του κώλου αντίθετα με εσάς.
καλό είναι να κρίνεις οποιαδήποτε εργαζόμενη από τις υπηρεσίες της και όχι από την καταγωγή της...