anna110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2014
- Like
- 24.323
καλησπέραααααα μωρό μουΚαλησπέρα κουκλάκι!!!!
καλησπαραααααα μωρό μου αχ δεν σταματάω ποτε εγώ καύλα μουΚαλημέρα, καλο μηνα! που χαθηκε το μωρό????????? Ειναι διαθέσιμο ή σταμάτησε???
καλησπέρα καύλα ατελείωτη....Καλησπέραααααα σε όλους καύλες μου αχ δεν σταματώ συνεχίζω κανονικά δυναμικά αχ θελω να τα έχω όλα μέσα στο στόμα μου αχ παντού παντού μου αχ να σας τα κάνω όλα να όλα δικιά σας είμαι μόνο
καλησπέρα καύλα ατελείωτη....
Καλησπέραααααα σε όλους καύλες μου αχ δεν σταματώ συνεχίζω κανονικά δυναμικά αχ θελω να τα έχω όλα μέσα στο στόμα μου αχ παντού παντού μου αχ να σας τα κάνω όλα να όλα δικιά σας είμαι μόνο
Επειδή με αφορα αλλιως δεν υπήρχε περιπτωση να καθησω να ασχοληθω γιατι εγώ Ρώτησα πρώτος. Μάθε λοιπον οτι εγώ που ήθελα άμεσα ραντεβού 2 φορες μου είπε οτι δεν μπορούσε και αλλη μια δε μου απάντησε καθ όλου!!! Επίσης εδώ και αρκετώ καιρό δεν μπαίνει στο νήμα της όπως έμπαινε και ανέβαζε και φωτο έτσι λοιπον κι εγώ υπεθεσα οτι μπορεί καινά σταμάτησε γι αυτό και Ρώτησα. Αυτα. Δεν θα ασχολιθω άλλο!παιχτη μην αρπαζεσαι..το τηλ,η αννα το εχει στο προφιλ της.οποτε?...απο το να ποσταρουμε διαφορες εικασιες εδω μεσα,στελνουμε ενα μυνημα στο κινητο της,και λυνεται το θεμα.
όχι φιλαράκο
διάβασε σε προηγούμενες σελίδες τι έχω γράψει για συναντήσεις με διάρκεια μεγαλύτερη τις μιας ώρας..χαχα....γι αυτό και δεν είμαι μέσα στους 7 αλλά ούτε και μέσα στους άλλους 3..
οπότε πριν γράφεις κοίτα να είσαι σίγουρος πρώτα
Cervelo..Τι να μας πεις και εσύ από την ζωή σου..για κανένα PS4 σε κόβω και το πολύ 1 ραντεβού μιας ώρας τον μήνα..…εάν θα το κάνεις και αυτό…χαχα
Πρώτον διάλεξες λάθος νήμα για να τα πεις αυτά (και λάθος site μη σου πω κιόλας) και δεύτερον μην κάνεις υποθέσεις για την ζωή κάποιου άλλου ενώ δεν ξέρεις γιατί κάλλιστα θα μπορούσε κάποιος να κάνεις τις ίδιες υποθέσεις για σένα (ή και για όλους)Cervelo..Τι να μας πεις και εσύ από την ζωή σου..για κανένα PS4 σε κόβω και το πολύ 1 ραντεβού μιας ώρας τον μήνα..…εάν θα το κάνεις και αυτό…χαχα
Πρώτον διάλεξες λάθος νήμα για να τα πεις αυτά (και λάθος site μη σου πω κιόλας) και δεύτερον μην κάνεις υποθέσεις για την ζωή κάποιου άλλου ενώ δεν ξέρεις γιατί κάλλιστα θα μπορούσε κάποιος να κάνεις τις ίδιες υποθέσεις για σένα (ή και για όλους)
ωραια,το μαθα και αυτο..παμε παρακατω τωρα.Επειδή με αφορα αλλιως δεν υπήρχε περιπτωση να καθησω να ασχοληθω γιατι εγώ Ρώτησα πρώτος. Μάθε λοιπον οτι εγώ που ήθελα άμεσα ραντεβού 2 φορες μου είπε οτι δεν μπορούσε και αλλη μια δε μου απάντησε καθ όλου!!! Επίσης εδώ και αρκετώ καιρό δεν μπαίνει στο νήμα της όπως έμπαινε και ανέβαζε και φωτο έτσι λοιπον κι εγώ υπεθεσα οτι μπορεί καινά σταμάτησε γι αυτό και Ρώτησα. Αυτα. Δεν θα ασχολιθω άλλο!
Cervelo..Τι να μας πεις και εσύ από την ζωή σου..για κανένα PS4 σε κόβω και το πολύ 1 ραντεβού μιας ώρας τον μήνα..…εάν θα το κάνεις και αυτό…χαχα
ανόητος είσαι εσύ και κάτι άλλο επίσης,χωρίς να με ξέρεις ξεκίνησες τις υποθέσεις και τις εξυπναδες:Είστε τελείως ανόητος αγαπητέ
Ο ορισμόςτου πορνομπούλη