Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.916
- Πόντοι
- 28.246
Αννουλα rules!
Αννουλα rules!
Το μωρακι είναι τόσο καυλα που εθίζεσαι μαζί της σε υπερθετικό βαθμό!!! Αν ερχόταν και ποιο βόρεια η στον χώρο μας θα είχε τινάξει την μπάνκα στον αέρα!!Εγώ προσωπικά όσες φορές είμαι μαζί της εχω δυο προβλήματα. Πρώτον δεν την χορταίνω με τπτ και δεύτερον δεν μπορώ να σταματήσω τον χρόνο..
Εχεις πμΑννουλα rules!
Πώ πώ!!!!!
φτανει και κεντρο... απο οτιεχω καταλαβει τη βολευει περισσοτερο το μαρκο στο χαιδαριΜέχρι λακομπα φτάνει η Αννούλα του χιονιά ή ανεβαίνει και κέντρο?
φτανει και κεντρο... απο οτιεχω καταλαβει τη βολευει περισσοτερο το μαρκο στο χαιδαρι
το συγκεκριμενο χοτελ εχει κατι πρωτοπωριακο... στα 8 γαμησια νομιζω το ενατο δωρο... ακι εχουμε καρτες με ψευδονυμα... για να μην τις περνουμε μαζι τις κραταει ο ρεσεπτιονιστ.. και καθε φορα που τελειωνουμε του λεμε το ψευδωνυμο μας και βαζει σφραγιδακι στην καρτα μας... μια φορα ακουσα να λεει ενας "βασιλιας αρθουρος.." και επεσα κατω απο τα γελια... αν ειναι κανεις απο εδω μεσα ο βασιλιας αρθουρος απλα ρισπεκτ τεραστιοοοοThanks man, καλά για χαιδάρι δεν το συζητάω υπεραστικό ταξίδι για μένα
ναι αδερφέ ισχύει όντως εμένα δεν με βολεύει 1 φορά είχα πάει με την αννα110 αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας από δωμάτιατο συγκεκριμενο χοτελ εχει κατι πρωτοπωριακο... στα 8 γαμησια νομιζω το ενατο δωρο... ακι εχουμε καρτες με ψευδονυμα... για να μην τις περνουμε μαζι τις κραταει ο ρεσεπτιονιστ.. και καθε φορα που τελειωνουμε του λεμε το ψευδωνυμο μας και βαζει σφραγιδακι στην καρτα μας... μια φορα ακουσα να λεει ενας "βασιλιας αρθουρος.." και επεσα κατω απο τα γελια... αν ειναι κανεις απο εδω μεσα ο βασιλιας αρθουρος απλα ρισπεκτ τεραστιοοοο
έρχεται μετά από συνεννόηση από την προηγούμενη μέρα και στο μπόρα μπόρα και pinesThanks man, καλά για χαιδάρι δεν το συζητάω υπεραστικό ταξίδι για μένα
έρχεται και στο bora bora και στο pines μετά από συνεννόηση απ την προηγούμενη μέρα αν σε βολεύει από εκεί για κεντρο κέντρο μεταξουργιο πχ.δεν έρχεταιThanks man, καλά για χαιδάρι δεν το συζητάω υπεραστικό ταξίδι για μένα
το συγκεκριμενο χοτελ εχει κατι πρωτοπωριακο... στα 8 γαμησια νομιζω το ενατο δωρο... ακι εχουμε καρτες με ψευδονυμα... για να μην τις περνουμε μαζι τις κραταει ο ρεσεπτιονιστ.. και καθε φορα που τελειωνουμε του λεμε το ψευδωνυμο μας και βαζει σφραγιδακι στην καρτα μας... μια φορα ακουσα να λεει ενας "βασιλιας αρθουρος.." και επεσα κατω απο τα γελια... αν ειναι κανεις απο εδω μεσα ο βασιλιας αρθουρος απλα ρισπεκτ τεραστιοοοο
Μέχρι λακομπα φτάνει η Αννούλα του χιονιά ή ανεβαίνει και κέντρο?
Αλλαξε ποτο. Αυτό σε πειραζει !
Τι γίνεται? Σταμάτησε? Τώρα τελευταία οποτε και να την παρω μου λέει ότι δεν δουλεύει σήμερα! Επίσης και απο εδώ έχει χαθεί!!