Κανένας πλην του Κουασιμόδου (που η μια του βρομάει η αλλη του ξινίζει) δεν έχει βγει να πει κάτι ανάλογο. Οι κριτικές της στο λινκ
είναι με την παλιά τιμή και όλες είναι 1 ώρα 80 ευρώ. Τα όσα έχει αναφέρει ο Κουασιμόδος ελέγχονται ως αναληθή μιας και είναι ο μόνος που αντιμετώπισε τέτοιο πρόβλημα. Ελικρινά δεν καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος ενώ έχει δει κριτκές και στις πληροφορίες να αναφέρουν όλοι 1 ώρα 80 ευρώ να ρωτάει την κοπέλα τα 80 είναι για μια ή για μιάμιση ώρα, ενώ όλοι ανέφεραν ότι πλήρωσαν την μια ώρα 80. Άλλες αρνητικές αναφορές θα βρεις στις κριτικές της αλλά τέτοια χουνέρια με τις τιμές δεν έχω προσωπικά διαβάσει που έχω ελέγξει την κοπέλα του νήματος.
Μήπως ήσουν στο ίδιο δωμάτιο και δεν το ξέρω;
Υπάρχει μία κριτική που έγραφε για 1.5 ώρα και 80€ και την ρώτησα αν τα ραντεβού είναι της 1.5 ώρας ή της 1 ώρας. Και μου απάντησε 1.5 ώρα.
Το μέλος ioannisp71 αναφέρει για 3 ώρες = 350 = 116€ / ώρα
Το ίδιο μέλος, αναφέρει για 2 ώρες = 200€ = 100€ / ώρα (την τιμή που μου είπε η Αννα110 ως νέα τιμή αλλά επειδή μιλούσαμε από πριν μου έκανε την παλιά τιμή)
Το μέλος ασωτος40 αναφέρει για 1.5 ώρα = 120€ = 80€ / ώρα
Το μέλος tanapou αναφέρει για 1.5 ώρα = 80€
Αν δεις τις υπόλοιπες κριτικές, αλλοι αναφέρουν για 80€ και άλλοι για 100€. Ας αποφασίσεις λοιπόν ποια ειναι η τιμή, ας μπει και μια επιλογή από τη διαχείριση στην τιμή του ξενοδοχείου (γιατι στο 100€ μπορει εγώ να υπολογίσω 20€ ξενοδοχείο + 80€ την υπηρεσία)
Επίσης, έγραψα ότι οι υπηρεσίες ήταν καλές, το πρόβλημα ήταν η συνεννόηση (που μου χάλασε μετέπειτα και τη διάθεση, όντας και με πατερίτσες)
Τις μαλακιες μου στη δουλειά μου τις πληρώνω, και ζητάω συγγνώμη απο τον πελάτη, αυτή (όπως και άλλες απ' ότι βλέπω σε διάφορα thread) ζητάει και τα ρέστα.
Προέτρεψα την κοπέλα να ανεβάσω τα μηνύματα (για του λόγου το αληθές) αλλά κάποιοι είπαν κάτι περι photoshop.
Σχετικά με το "η μια μου βρωμάει και η άλλη μου ξυνίζει" δεν νομίζω να είμαι υποχρεωμένος να βάζω αξιολόγηση σε όλες μου τις συνερεύσεις. Πχ με τη Βαλέρια από Διδύμου, είχα τις καλύτερες εμπειρίες. Τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου με αυτήν τα έριξα. Δεν ανέβασα καμμια κριτική γι' αυτήν γιατί δεν γούσταρα. Την έψαψνα για 2-3 χρόνια, ως που την βρήκα σε ένα στούντιο, στα 50€ αν θυμάμαι καλα. Σαν να ήταν άλλη κοπέλα. Εκει ναι, έγραψα, γιατι θεωρώ ότι δεν σεβάστηκε τα λεφτά μου. Απλά είναι τα πραγματα.
Ραντεβού με άλλη κοπέλα η οποία ναι μεν με έστησε κάτι ώρες...αλλά με αποζημίωσε με το παραπάνω με ένα πολύ καλό σεξ, δεν την ανέβασα. Δεν ειμαι νομίζω υποχρεωμένος.
Φαμφαρες δεν θα γράψω, ούτε θα προτίνω σε κάποιον να πάρει κάποια, γιατί όλα ειναι υποκειμενικά, χημεία κλπ. Οταν όμως έχω μια προσωπική εμπειρία, που δεν ειναι και η καλύτερη, θα την γράψω για να προστατέψω άλλα μέλη.