επειδη πολλα λεγονται αν θελεις φιλε ενημερωσε μας,τι συμφωνησατε?H Annα110 ξηγιέται σπαθί!!! Μετά από 2 πολύ καλές συναντήσεις, δεν είχα κανένα θέμα.
Οτι συμφωνήσαμε, αυτό κι έγινε.
1 ωρα?
φουλ προγραμμα + anal?
1,5 ωρα??
την ειχα παρει
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
επειδη πολλα λεγονται αν θελεις φιλε ενημερωσε μας,τι συμφωνησατε?H Annα110 ξηγιέται σπαθί!!! Μετά από 2 πολύ καλές συναντήσεις, δεν είχα κανένα θέμα.
θα συμφωνήσω και'γω είναι απο τα στανταράκια μου γιατί δεν είχα ποτε παραφωνίες!!!H Annα110 ξηγιέται σπαθί!!! Μετά από 2 πολύ καλές συναντήσεις, δεν είχα κανένα θέμα.
Κανένας πλην του Κουασιμόδου (που η μια του βρομάει η αλλη του ξινίζει) δεν έχει βγει να πει κάτι ανάλογο. Οι κριτικές της στο λινκ είναι με την παλιά τιμή και όλες είναι 1 ώρα 80 ευρώ. Τα όσα έχει αναφέρει ο Κουασιμόδος ελέγχονται ως αναληθή μιας και είναι ο μόνος που αντιμετώπισε τέτοιο πρόβλημα. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος ενώ έχει δει κριτκές και στις πληροφορίες να αναφέρουν όλοι 1 ώρα 80 ευρώ να ρωτάει την κοπέλα τα 80 είναι για μια ή για μιάμιση ώρα, ενώ όλοι ανέφεραν ότι πλήρωσαν την μια ώρα 80. Άλλες αρνητικές αναφορές θα βρεις στις κριτικές της αλλά τέτοια χουνέρια με τις τιμές δεν έχω προσωπικά διαβάσει που έχω ελέγξει την κοπέλα του νήματος.Ευχαριστώ πολύ. Με γλίτωσες και ήθελα να κανονίσω για σήμερα
συμφωνω και εγω με τα παιδια....απο τα στανταρακια και απο τις πολυ καλες συναντησεις που ειχα...θα συμφωνήσω και'γω είναι απο τα στανταράκια μου γιατί δεν είχα ποτε παραφωνίες!!!
Δηλαδη Anna110 και Anni ποια θα προτιμουσατε?συμφωνω και εγω με τα παιδια....απο τα στανταρακια και απο τις πολυ καλες συναντησεις που ειχα...
Μήπως ήσουν στο ίδιο δωμάτιο και δεν το ξέρω;Κανένας πλην του Κουασιμόδου (που η μια του βρομάει η αλλη του ξινίζει) δεν έχει βγει να πει κάτι ανάλογο. Οι κριτικές της στο λινκ είναι με την παλιά τιμή και όλες είναι 1 ώρα 80 ευρώ. Τα όσα έχει αναφέρει ο Κουασιμόδος ελέγχονται ως αναληθή μιας και είναι ο μόνος που αντιμετώπισε τέτοιο πρόβλημα. Ελικρινά δεν καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος ενώ έχει δει κριτκές και στις πληροφορίες να αναφέρουν όλοι 1 ώρα 80 ευρώ να ρωτάει την κοπέλα τα 80 είναι για μια ή για μιάμιση ώρα, ενώ όλοι ανέφεραν ότι πλήρωσαν την μια ώρα 80. Άλλες αρνητικές αναφορές θα βρεις στις κριτικές της αλλά τέτοια χουνέρια με τις τιμές δεν έχω προσωπικά διαβάσει που έχω ελέγξει την κοπέλα του νήματος.
αννα110 ευκολα!!!Δηλαδη Anna110 και Anni ποια θα προτιμουσατε?
anna110Δηλαδη Anna110 και Anni ποια θα προτιμουσατε?
3 ώρες 350 ευρώ. Με τις νέες τιμές όπως έχει πει η ίδια 100/ωρα είναι 300 ευρώ. Ο τύπος μπήκε και από την πίσω πόρτα της Άννας όπως λέει στις πληροφορίες. Πενήντα λοιπόν, όπως έχει δηλώσει η Άννα, επιπλέον μας κάνουν 350. Στην δεύτερη κριτική του ο ίδιος αναφέρει ότι δεν άνοιξε αυτήν την πόρταΜήπως ήσουν στο ίδιο δωμάτιο και δεν το ξέρω;
Υπάρχει μία κριτική που έγραφε για 1.5 ώρα και 80€ και την ρώτησα αν τα ραντεβού είναι της 1.5 ώρας ή της 1 ώρας. Και μου απάντησε 1.5 ώρα.
Το μέλος ioannisp71 αναφέρει για 3 ώρες = 350 = 116€ / ώρα
Το ίδιο μέλος, αναφέρει για 2 ώρες = 200€ = 100€ / ώρα (την τιμή που μου είπε η Αννα110 ως νέα τιμή αλλά επειδή μιλούσαμε από πριν μου έκανε την παλιά τιμή)
Το μέλος tanapou αναφέρει για 1.5 ώρα = 80€
Μας γαμησατε τωρα ρε παιδια....Τελικα 80 η 100 ειναι η ταριφα?3 ώρες 350 ευρώ. Με τις νέες τιμές όπως έχει πει η ίδια 100/ωρα είναι 300 ευρώ. Ο τύπος μπήκε και από την πίσω πόρτα της Άννας όπως λέει στις πληροφορίες. Πενήντα λοιπόν, όπως έχει δηλώσει η Άννα, επιπλέον μας κάνουν 350. Στην δεύτερη κριτική του ο ίδιος αναφέρει ότι δεν άνοιξε αυτήν την πόρτα
Ο tanapou δήλωσε στην κριτική του ότι τον ακύρωσε δυο φορές. Προσωπικά υποψιάζομαι τον αποζημίωσε με ένα έξτρα free μισάωρο. Το κλείσανε στα 80? για μιάμιση; Δεν μπορώ να γνωρίζω. Σε εσένα όμως γιατί να σου κάνει τέτοια λαδιά μιας και δεν έχουν ξανα αναφερθεί τετοια προβλήματα. Σε όλους το κλείνει 80 για μια ώρα σε εσένα το έκλεισε χωρίς υποχρέωση στην μιάμιση; Μόνος σου λες ότι σου έκανε το σκόντο των 20 ευρώ επειδή μιλάγατε μέρες που είχε το 80αρι. Γιατί να μην σου έκανε και το 90αντάλεπτο αν το είχατε κλείσει;
Δικαίωμά σου να γράφεις καλές μόνο, ή τις αποτυχημένες στιγμές σου στο άθλημα. Γνώμη να γράφεις και τις καλές να υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Γιατί και εγώ κρίνω από το αποτέλεσμα αμέτρητων αρνητικών κριτικών... Από εσάς παίρνω πληροφορίες και εσείς από εμένα θα πάρετε μελοντικά.
Συμφωνω μαζι σου...αλλα αν η τιμη ειναι 100+24 hotel...... Νομιζω οτι ειναι πολλα και θα επιλεξω μεταξυ ANGELA007 η Anni.......Anna110 Χωρίς σκέψη!!!
Το γράφω αδερφέ!Μας γαμησατε τωρα ρε παιδια....Τελικα 80 η 100 ειναι η ταριφα?
Με τις νέες τιμές όπως έχει πει η ίδια 100/ωρα
Τι συζητας φίλε μου, καμία σχέση η μία με την άλλη, η Άννα είναι ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια του χώρου, ευχάριστη, καθαρή και τώρα που έχει προσθέσει υπηρεσίες είναι από τις κορυφαίες επιλογέςΔηλαδη Anna110 και Anni ποια θα προτιμουσατε?