Νέα

Άννα, Τραβεστί πολύ ψηλή, (Συγγρού κοντά στην ΕΚΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tamias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
όποιος γνωρίζει απο ιδία εμπειρία για την Αννα που κάνει πιάτσα στη Συγγρού λίγο πριν την ΕΚΚΑ να μου πει. Πρόκειται για μια "κοπέλα" με αρρεπωπά χαρακτηριστικά. Μόνο όσοι ξέρετε παιδιά, οι άσχετοι που θέλουν απλώς να αυξήσουν τα μηνύματα τους ας μην πουν κάτι

nikgontik69

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ειναι προστυχοφατσα, αρκετα καλο σωμα, πολυ μεγαλα προσοντα, και ενεργητικη σχεδον παντα. δηλωνει ιταλιδα, αλλα απο πληροφοριες συναδελφων μαλλον ειναι αλβανιδα. αλλαζει διαφορα σπιτια στην κοντινη περιοχη, συνηθως ζηταει 60-70.

OP
OP
Tamias

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Μου αρέσεις. Εχεις σαφείς πληροφορίες. Ναι έχει πρόστυχη φάτσα, εμένα μου αρέσει. Η προφορά της μου θυμίζει αλβανία. Αλλά έχω πληροφορίες πως είναι Κύπρια. Και ζητάει 50 ευρω. Για το Κύπρια δεν παίρνω όρκο σου ξαναλέω. Αλλά έχει απίστευτα πρόστυχο στυλ.

OP
OP
Tamias

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Παίζει να είναι Αλβανίδα (Αλβανός). Με βάζει σε υποψίες το γεγονός ότι αλλάζει σπίτια, επίσης έχω παρατηρήσει κάθεται μέχρι σχεδόν 8 το πρωι στη Συγγρού

nikgontik69

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
99% αλβανιδα. παλια ηταν σε αμαξι, τελευταια πεζη. αν θες ενεργητικη ειναι καλη περιπτωση. στα μειον ειναι πως σε κανα δυο σπιτια που πηγα μαζι της, δεν ηταν και οι πιο καθαροι χωροι που εχω δει.

OP
OP
Tamias

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.  Η μαλακία με αυτην είναι πως είναι πεζή, που να τρέχεις τωρα μαζί της... Είναι χρήσιμες οι πληροφορίες σου και για μενα αλλα και για άλλους συναγωνιστες. Ν ασαι καλα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
όποιος γνωρίζει απο ιδία εμπειρία για την Αννα που κάνει πιάτσα στη Συγγρού λίγο πριν την ΕΚΚΑ να μου πει. Πρόκειται για μια "κοπέλα" με αρρεπωπά χαρακτηριστικά. Μόνο όσοι ξέρετε παιδιά, οι άσχετοι που θέλουν απλώς να αυξήσουν τα μηνύματα τους ας μην πουν κάτι

Και η Εκκα ποια είναι?
:think:Πρώτη φορά το ακούω!!!

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.  Η μαλακία με αυτην είναι πως είναι πεζή, που να τρέχεις τωρα μαζί της... Είναι χρήσιμες οι πληροφορίες σου και για μενα αλλα και για άλλους συναγωνιστες. Ν ασαι καλα
:2funny: Είχε υπηρετήσει στο πεζικό?

OP
OP
Tamias

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Η ΕΚΚΑ Hoty είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Mercedes στην Ελλάδα. Α ρε Hoty!!

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
δεν συνιστάται για αρχάριους, έχει υπερφυσικά προσόντα και σταματά μόνο όταν τελειώσει.

OP
OP
Tamias

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Λες ?? έχεις κάποια εμπειρεια πικάντικη? τελευταία την έχω χάσει την Αννα. Μπορει ν αδινει τηλέφωνο και να πας στο χωρο της? ξερεις κανεις?

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Αν πας μιά φορά μαζί της θα πονέσεις τόσο  :fuck1: που δεν θα ζητήσεις τηλέφωνο

OP
OP
Tamias

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ξεκολιάζει ε?? Εχει προστυχόφατσα αλβανικη

OP
OP
Tamias

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
χαχαχα.. Κάνουμε τσάμπα διαφήμιση στον Αλβανό Αννα.. χαχαχα

OP
OP
Tamias

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Αννα θεα παρε μας τα μυαλά!

peter ellison

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
1
Πάντως παιδιά,σύμφωνα με αυτά που έχουν αναφερθεί για τη συγκεκριμένη "κοπέλα",το Animal Planet οφείλει να της αφιερώσει ένα ντοκυμανταίρ,καθότι αποτελεί σπάνιο είδος...

kon_ntinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
γούστα είναι αυτά! προσωπικά ως ενεργητικός, φορούσα τη σημαία ως μπέρτα κ τη πήδαγα μέχρι το πρωί... σίγα μν τη πληρώσω όμως αυτή.. έχει άλλους μούναρους που περιμένουν  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom