Νέα

Άννα η Σέρβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Αν δεν κανω λαθος εχει περασει και απο Μεταξι!!!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σιγα μην δεν περναγε και απο τον δρομο του Μεταξιου !!! :2funny: :2funny: :2funny:

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Συναγωνιστες....... η Αννούλα κουλουρι προσφέρει?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
100 Μονο το κουλουρι !!! :2funny: :2funny: :2funny:

koulouri.jpg

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
προσφερει αλλα ποιος τα δινει ειναι το θεμα γιατι στην φυλης εχουνε ερθει μωρακια λαμπαδες που τον δινουν για ενα εικοσαρικο οπως ειχε κανει κ εξαρχης η αννουλα.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Παει τελειωσε και η Αννουλα αυτο ηταν.τωρα πηγαινουμε εκει που μας βολευει η τσεπη μας....

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
πρίν λίγο γυρισα από την Άννα ύστερα από αρκετό καιρό απουσίας από τον χώρο... η γυναίκα απλά το έχει είναι πορνοστάρ και έδωσε και κουλούρι (όλα μαζί 150 euro). respect !!!

Επισκέπτης
πρίν λίγο γυρισα από την Άννα ύστερα από αρκετό καιρό απουσίας από τον χώρο... η γυναίκα απλά το έχει είναι πορνοστάρ και έδωσε και κουλούρι (όλα μαζί 150 euro). respect !!!
εκπτωσεις βλεπω αρχισε η αννουλα απο νοεμβριο :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αρχισε να χτυπα την πισω πορτα η οικονομικη κριση !!! :2funny: :2funny: :2funny:

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αμα συνεχισει να κανει τις μαλακιες που την συμβουλευουν στο τελος την βλεω αντι να δινει κουλουρι να πουλαει κουλουρακια επεται και συνεχεια μας περασε για χαιβανια

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
δλδ κουλυορι κ ακαπωτο κανει τωρα με 150?γιατι 200 ζηταγε πριν...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Από πλευράς κίνησης πώς πάει η δουλειά ? Γίνεται πάλι πατείς με-πατώ σε ?
Αραίωσε καθόλου ?

fuckpao

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες! εχω μια ερωτηση ! την αννα δε τη ξερω απο κοντα αλλα μετα απο τοσα σχολια και φοτο εδω στο σαιτ ειναι πια σα την εχω παρει κιολας! πριν λιγη ωρα και ψαχουλευοντας αναλογα σαιτ ειδα ενα προφιλ της που λεει gender:male ! ξερετε κατι τετοιο?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
καλησπερα παιδες! εχω μια ερωτηση ! την αννα δε τη ξερω απο κοντα αλλα μετα απο τοσα σχολια και φοτο εδω στο σαιτ ειναι πια σα την εχω παρει κιολας! πριν λιγη ωρα και ψαχουλευοντας αναλογα σαιτ ειδα ενα προφιλ της που λεει gender:male ! ξερετε κατι τετοιο?
Δεν ισχύει φίλε μου. Άλλη θα είδες. Να πας σήμερα!!!

tsilli

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα και εγώ σήμερα σαν κλασικός μ@λ@κας παρασυρόμενος απο τους διθυράμβους να δοκιμάσω την Άννα. Θα πώ εξαρχής οτι γνώμη μου είναι οτι ευθύνεται το μαγαζί (Κασσάνδρας 6) παρα η ίδια για αυτήν την κατάντια. Πληρώνεις 50 ευρώ για ενα απλο προγραμμα και μαλλον αισθάνονται οτι τους ληστεύεις. Υπηρεσίες επιπέδου μπουρδέλου Μεταξουργείου και ξεπέταγμα στα 6 λεπτά (χρονομέτρησα και τους 3 προηγούμενους απο μένα)με τη γκόμενα να δυσανασχετεί σε καθυστέρηση τελειώματος... Κρίμα, ας καταργήσουν αν θέλουν τα απλα προγράμματα παρά αυτήν την κοροιδία

PetiteSpecial

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Για σ ολους.
Εδω και καιρω ψηνωμαι για την Αννα(απο τις φωτο δειχνει τρελο μουνι) :rockon: ,
ομως μια διαβαζω οτι ειναι και γαμω τα μαμησια και την αλλη οτι φερνει πρως ξεπετα :-
Τι στο δ#@%!ο συμβαινει τελικα :huh:
Τη Παρασκευη εχει διπλη βαρδια και ελεγα να σκασω μυτη το βραδακι, αναρωτιεμαι ομως τι ορεξη θα εχει η κοπελια μετα απο τοσες ωρες δουλειας :huh:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Για σ ολους.
Εδω και καιρω ψηνωμαι για την Αννα(απο τις φωτο δειχνει τρελο μουνι) :rockon: ,
ομως μια διαβαζω οτι ειναι και γαμω τα μαμησια και την αλλη οτι φερνει πρως ξεπετα :-
Τι στο δ#@%!ο συμβαινει τελικα :huh:
Τη Παρασκευη εχει διπλη βαρδια και ελεγα να σκασω μυτη το βραδακι, αναρωτιεμαι ομως τι ορεξη θα εχει η κοπελια μετα απο τοσες ωρες δουλειας :huh:

κοιτα. μιας και βλεπω εισαι καινουργιος στο site να σε "βοηθησω" οσο μπορω.
αυτο δεν μπορει να στο πει κανεις. μονο αν δοκιμασεις θα δεις.
εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι αυτο που λεει και ο φιλος λιγο πιο πανω. εχει καλομαθει στα φουλ προγραμματα οποτε τα απλα της φαινονται λιγο αγγαρεια.

δεν την εχω παρει για να ξερω προσωπικα. διαβασε κριτικες και αποφασισε μονος σου...

και κατι ακομα. εκει εξω υπαρχουν αμετρητες επιλογες για ολα τα γουστα απλα η αννα εχει τρελη αβαντα και φαινετε παραπανω απο τις αλλες! κανε μια βολτιτσα και δες...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πειραζει εαν διαφωνησω και πω πως δεν χαλασε η Αννουλα αλλα μια χαρα τα παει !!
Το δαχτυλιδακι να προσεξετε την επομενη φορα !!!
Sorry Guys !!! ;)

picture157f.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom