You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άννα η Σέρβα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 883
- Εμφανίσεις 61K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
100 Μονο το κουλουρι !!!
Άσε ρε συ στο φούρνο απέναντι παίρνω 200 κουλούρια με το κατοστάρικο!
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
προσφερει αλλα ποιος τα δινει ειναι το θεμα γιατι στην φυλης εχουνε ερθει μωρακια λαμπαδες που τον δινουν για ενα εικοσαρικο οπως ειχε κανει κ εξαρχης η αννουλα.
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Παει τελειωσε και η Αννουλα αυτο ηταν.τωρα πηγαινουμε εκει που μας βολευει η τσεπη μας....
Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
πρίν λίγο γυρισα από την Άννα ύστερα από αρκετό καιρό απουσίας από τον χώρο... η γυναίκα απλά το έχει είναι πορνοστάρ και έδωσε και κουλούρι (όλα μαζί 150 euro). respect !!!
Επισκέπτης
εκπτωσεις βλεπω αρχισε η αννουλα απο νοεμβριοπρίν λίγο γυρισα από την Άννα ύστερα από αρκετό καιρό απουσίας από τον χώρο... η γυναίκα απλά το έχει είναι πορνοστάρ και έδωσε και κουλούρι (όλα μαζί 150 euro). respect !!!
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
δλδ κουλυορι κ ακαπωτο κανει τωρα με 150?γιατι 200 ζηταγε πριν...
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Από πλευράς κίνησης πώς πάει η δουλειά ? Γίνεται πάλι πατείς με-πατώ σε ?
Αραίωσε καθόλου ?
Αραίωσε καθόλου ?
καλησπερα παιδες! εχω μια ερωτηση ! την αννα δε τη ξερω απο κοντα αλλα μετα απο τοσα σχολια και φοτο εδω στο σαιτ ειναι πια σα την εχω παρει κιολας! πριν λιγη ωρα και ψαχουλευοντας αναλογα σαιτ ειδα ενα προφιλ της που λεει gender:male ! ξερετε κατι τετοιο?
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Δεν ισχύει φίλε μου. Άλλη θα είδες. Να πας σήμερα!!!καλησπερα παιδες! εχω μια ερωτηση ! την αννα δε τη ξερω απο κοντα αλλα μετα απο τοσα σχολια και φοτο εδω στο σαιτ ειναι πια σα την εχω παρει κιολας! πριν λιγη ωρα και ψαχουλευοντας αναλογα σαιτ ειδα ενα προφιλ της που λεει gender:male ! ξερετε κατι τετοιο?
σου στειλα πμ .ριξε μια ματια!Δεν ισχύει φίλε μου. Άλλη θα είδες. Να πας σήμερα!!!
Πήγα και εγώ σήμερα σαν κλασικός μ@λ@κας παρασυρόμενος απο τους διθυράμβους να δοκιμάσω την Άννα. Θα πώ εξαρχής οτι γνώμη μου είναι οτι ευθύνεται το μαγαζί (Κασσάνδρας 6) παρα η ίδια για αυτήν την κατάντια. Πληρώνεις 50 ευρώ για ενα απλο προγραμμα και μαλλον αισθάνονται οτι τους ληστεύεις. Υπηρεσίες επιπέδου μπουρδέλου Μεταξουργείου και ξεπέταγμα στα 6 λεπτά (χρονομέτρησα και τους 3 προηγούμενους απο μένα)με τη γκόμενα να δυσανασχετεί σε καθυστέρηση τελειώματος... Κρίμα, ας καταργήσουν αν θέλουν τα απλα προγράμματα παρά αυτήν την κοροιδία
PetiteSpecial
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για σ ολους.
Εδω και καιρω ψηνωμαι για την Αννα(απο τις φωτο δειχνει τρελο μουνι) ,
ομως μια διαβαζω οτι ειναι και γαμω τα μαμησια και την αλλη οτι φερνει πρως ξεπετα :-
Τι στο δ#@%!ο συμβαινει τελικα
Τη Παρασκευη εχει διπλη βαρδια και ελεγα να σκασω μυτη το βραδακι, αναρωτιεμαι ομως τι ορεξη θα εχει η κοπελια μετα απο τοσες ωρες δουλειας
ομως μια διαβαζω οτι ειναι και γαμω τα μαμησια και την αλλη οτι φερνει πρως ξεπετα :-
Τη Παρασκευη εχει διπλη βαρδια και ελεγα να σκασω μυτη το βραδακι, αναρωτιεμαι ομως τι ορεξη θα εχει η κοπελια μετα απο τοσες ωρες δουλειας
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
Για σ ολους.
κοιτα. μιας και βλεπω εισαι καινουργιος στο site να σε "βοηθησω" οσο μπορω.
αυτο δεν μπορει να στο πει κανεις. μονο αν δοκιμασεις θα δεις.
εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι αυτο που λεει και ο φιλος λιγο πιο πανω. εχει καλομαθει στα φουλ προγραμματα οποτε τα απλα της φαινονται λιγο αγγαρεια.
δεν την εχω παρει για να ξερω προσωπικα. διαβασε κριτικες και αποφασισε μονος σου...
και κατι ακομα. εκει εξω υπαρχουν αμετρητες επιλογες για ολα τα γουστα απλα η αννα εχει τρελη αβαντα και φαινετε παραπανω απο τις αλλες! κανε μια βολτιτσα και δες...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 207
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις