majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
ρε σας αρεσει το κουλουι η εχετε δει κ καλυτερα...???
Αν μας αρέσει λέει; Εγώ το γουστάρω τρελά!ρε σας αρεσει το κουλουι η εχετε δει κ καλυτερα...???
Το δίνει και με πόσο;σε πιανεις το θρεντ βρισκεσαι; Ε αυτηνης ειναι
εισαι πολυ μεγαλος τυποςΜε 50 γιουργια την ειχα παρει 2 φορες(30 με ακαποτο κ χυσιμο σε στομα/προσωπο στον Α`γυρο-εντυπωση μου εκανε οπως την ειχα γυρισμενη αναποδα κ την εχυνα με ανοιχτο το στομα κ οτι εφευγε κ πηγαινε σε προσωπο κ βυζια.Εκστασιασμενο ακαποτο τσιμπουκλοβερ το κ γαμησι κανα 15λεπτο στο 2ογυρο με πολλες στασεις κ σφαλιαρες στην πετρινη κωλαρα στο Φυλης 59) με το ονομα Ντιανα(ειχα ανεβασει κριτικη με τον τιτλο ''Έκφυλο πορνίδιο Ντιάνα'').
Ανεβασε το κασε στο 3πλασιο κ καθαριζει τρελλο χαρτι καθημερινα.
Τρελλο μουνι,τρελλο γαμησι
καμια σχεση μαν.ειναι σε στυλ''ομορφο ξεκωλακι με τουμπανιασμενο βυζο''οπως στις τσοντες..τα ματια της ''εκφυλη τιγρης΄΄που θελει να στον φαειτελικα αυτη ηταν καποτε servos;
2 φορες σε μια μερα την ειχα παρει κ εκτοτε δεν την ξανατιμησα.κολλημενοι με την μπαλα ειστε ακομη?δεν πατε να παρετε κανενα κουλουρι να ηρεμησετε...
Δηλαδή?πως κ δεν εχει παντρευτει ακομη η αννουλα να το λυξει το θεμα....
Κατηγορηματικά όχι. Οι επιλογές που κάνει η κάθε μία στη ζωή (είτε είναι μουνάρα είτε είναι μπάζο), είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση και δε μου πέφτει λόγος. Αν δεν υπάρχει εκμετάλλευση από 3ον, θύμα trafficking κλπ - γιατί να μη γαμιέται για τα λεφτά (και αυτά είναι πολλά Άρη).Συμφωνεις??
ρε μαγκες, δε λεω...καραμουναρα η γκομενα αλλα το μουνι της, απο τα πολλα σφυροκοπηματα, εχει γυρισει σαν καλτσα!!!
το επομενο σταδιο ειναι αυτο τυπεη κοπελια αδικειται....πορνοσταρ πρεπει να παει να γινει να βγαλει χρημα...
η κοπελια αδικειται....πορνοσταρ πρεπει να παει να γινει να βγαλει χρημα...
και σιρινα..το επομενο σταδιο ειναι αυτο τυπε
και μετα να παιξει σε παραγωγη της βαρδαρης φιλμς