tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Λες ρε να εχω τετοια τυχη !!!έλα πώς κάνεις έτσι,θα στο δώσει η ίδια..
Λες ρε να εχω τετοια τυχη !!!έλα πώς κάνεις έτσι,θα στο δώσει η ίδια..
Λες ρε να εχω τετοια τυχη !!!
Οκ αντε παμε για ματσακι !!!χέσε μας ρε
Σίγουρα του το έχει δώσει εδώ και καιρό...................έλα πώς κάνεις έτσι,θα στο δώσει η ίδια..
απο τους τετρακεφαλους φαινεται οτι παει γυμναστηριο.Ποτε προλαβαινει γμτ το φελεκι μου?Και σε ποιο γυμναστηριο αραγε?? *P
το σεξ ειναι η καλυτερη γυμναστικη φιλε μου. ας πηδιομασταν και εμεις με 20-30 γυναικες την μερα και θα σου ελεγα εγω κατι κοιλιακους που θα ειχαμε!!!απο τους τετρακεφαλους φαινεται οτι παει γυμναστηριο.Ποτε προλαβαινει γμτ το φελεκι μου?Και σε ποιο γυμναστηριο αραγε?? *P
Με 20-30 πηδηματα την ημερα.......το σεξ ειναι η καλυτερη γυμναστικη φιλε μου. ας πηδιομασταν και εμεις με 20-30 γυναικες την μερα και θα σου ελεγα εγω κατι κοιλιακους που θα ειχαμε!!!
Με 20-30 πηδηματα την ημερα.......
η ετσι θα ημασταν....
η με
Ελα ρε γιγαντα της ενημερωσης !!!!!!!!!!! τι Ευαγγελατος κ μαλακιεςΆννα Σέρβα τώρα στο www.krokeon6.com/schedule]Κροκεών 6[/url] και μέχρι τις 5.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα δεν παμε καλα..... Για 1 ωρα ( εννοειτε με ολα) θελει 500 ευρω!!!!!!!!!!! Ρε παιδια μηπως να κανει το τηλεφωνο της τον κυκλο του αναμεσα μας ..... Να την γαμαμε με 200 να τα παιρνει τσεπατα ολα και να ειμαστε ολοι ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ???????? γιατι να τραβιεμαι εκει αργαμιση μετα απο ποτα να ριχω εναν απλο κ να ζηταω τηλεφωνα ΔΕΝ το βλεπω