κι εμεις που τους διαφημιζουμε και τους εξυψωνουμε500 κλωτσιες θελουν αυτοι που τα ζητανε....!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άννα η Σέρβα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 883
- Εμφανίσεις 60K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
κι εμεις που τους διαφημιζουμε και τους εξυψωνουμε
Φιλε μου ειναι ακριβως οπως τα λες...Το "word of mouth" που γινεται εδω μεςα ειναι μακραν η καλυτερη των διαφημιστικων ενεργειων κ οριστε που η Αννουλα 10πλασιασε τις απολαβες της εν μεσω κρισης και ασε τον Προβοπουλο να λεει οτι φαληρισαμε......
γαματα συγγαυρε..απο τα 20 ε στη διδυμου πηγε στα 200..ελεος ρε σεις..πως ακριβως το χε πει ο γεωργιου για την κριση και την πουτανα??ε καπως ετσι....Φιλε μου ειναι ακριβως οπως τα λες...Το "word of mouth" που γινεται εδω μεςα ειναι μακραν η καλυτερη των διαφημιστικων ενεργειων κ οριστε που η Αννουλα 10πλασιασε τις απολαβες της εν μεσω κρισης και ασε τον Προβοπουλο να λεει οτι φαληρισαμε......
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο εγω τα εχω ξαναπει αλλα επεσαν να με φανε και να αλλαξουν θεμα κτλ κτλ. τουλαχιστον εγω δεν ειμαι σε αυτο το "εμεις" που λες. (τουλαχιστον για αυτο το συγκεκριμενο θεμα) ειναι πολλα αυτα που γινονται "υποσυνειδητα" εδω μεσα. μην τρελαθουμε κιολας. δεν ειμαστε βλακες. και μετα αρνουνται κιολας τα οσα λεγονται και προσάπτονται απο εμας τους υπολοιπους!κι εμεις που τους διαφημιζουμε και τους εξυψωνουμε
αυτα και καληνυχτα!
παιδες ΤΕΛΟΣ πρεπει να χαλιναγωγησουμε την αγορα, για τον πολυ απλο λογο οτι εμεις ειμαστε Η ΑΓΟΡΑ!!!!!! εγω το θεωρω μαλακια να δινονται τετοια ποσα ( θα μου πεις... Ρε νουμερο αφου τα δινεις.) κ πλεον σε οτιδηποτε κλεινω Ct, CG etc. κανω το παζαρι μου στεγνα ομως και αμα θελουν καλως αλλιως..... Η ΕΣΣΔ να ναι καλα και απο πουτανες ΝΑααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο εγω τα εχω ξαναπει αλλα επεσαν να με φανε και να αλλαξουν θεμα κτλ κτλ. τουλαχιστον εγω δεν ειμαι σε αυτο το "εμεις" που λες. (τουλαχιστον για αυτο το συγκεκριμενο θεμα) ειναι πολλα αυτα που γινονται "υποσυνειδητα" εδω μεσα. μην τρελαθουμε κιολας. δεν ειμαστε βλακες. και μετα αρνουνται κιολας τα οσα λεγονται και προσάπτονται απο εμας τους υπολοιπους!
αυτα και καληνυχτα!
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τραβελοφερνει........
metavlitos
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
για να πεσει λιγο αποχη και θα δειτε παιδες πως θα πεσουν οι τιμες εμεις τις φτιαχνουμε ...
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα δεν παμε καλα..... Για 1 ωρα ( εννοειτε με ολα) θελει 500 ευρω!!!!!!!!!!!
Σοβαρά ισχύει τέτοιο πράγμα ?
Δεν πάμε καλά....
Έχει περάσει κανείς από την Άννα τελευταία? Πώς πάει η κίνηση ? Πάλι γίνεται σκοτωμός στο σαλόνι ?
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
μπααα υπαρχουν στανταρ πελατες πλεον που πανε για φουλ προγραμμα οποτε δεν θα χαλαστει και πολυ ;)για να πεσει λιγο αποχη και θα δειτε παιδες πως θα πεσουν οι τιμες εμεις τις φτιαχνουμε ...
Ε αυτο λεμε ΑΠΟΧΗ γενικη και οι στανταρ.Ειδικα αν πουνε αυτοι εγω δινω τοσα και αντε γεια θα σφιξουν οι κωλοιμπααα υπαρχουν στανταρ πελατες πλεον που πανε για φουλ προγραμμα οποτε δεν θα χαλαστει και πολυ ;)
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
ουτε ο τεοντοσιτς να ητανε...
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Παιδια αυτη η κοπελα σε ποιο μαγαζι δουλευει τωρα?
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Στο στουντιο Κροκεων? Ευχαριστω πολυ.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
τραβελοφερνει........
και εγώ είμαι νορβηγός από το μίνχάουζεν,εχω πατέρα τον χάνς dieter muller,μου αρέσει το bowling στον πάγο και σιχαίνομαι τη ρακή.Επίσης με λένε σεβαστό αγκαθιτρόπουλο το γένος μαβίλη
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
το γένος μαβίλη
την πλατεια τι την έχεις?