Νέα

Άννα η Σέρβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26
[size=10pt]κοιτάει απλά και μόνο να σε ξεπετάξει στα γρήγορα ..αυτη ειναι αληθεια [/size]

+1.000 και απο μένα σε αυτό... και αυτό ειδηκά το κάνει(μπορεί να είναι και η ιδέα μου)απο τότε που πήγε απέναντι(τότε που άνοιξε το Κασσάνδρας 6 ) ΜΑΥΡΟ στη συγκεκρημένη απο εμένα για ένα και μόνο λόγο... ρε καργιόλες ,ναί αυτό που κάνετε είναι μόνο να γαμιόσαστε,μόνο για αυτό είσαστε...τουλάχιστον κάντε το με όρεξη να ευχαρηστιέτε και ο άλλος που σας πληρώνει... δεν τα βρήσκουμε στο δρόμο,η σε 5 λεπτά τα 50 € εμείς....δουλέυουμε όλη μέρα για να σας τα δώσουμε...
εκτιμήστε λίγο..  :idiot: :uglystupid:

xostikas36

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
τι γινεται με τη αννα τη σερβα συναγωνιστες ρεπο δεν παινει η κοπελλα καθε μερα σε διαφορετικο στουντιο δεν εχει ποτε περιοδο σαν κατι να μη μου αρεσει

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
τι γινεται με τη αννα τη σερβα συναγωνιστες ρεπο δεν παινει η κοπελλα καθε μερα σε διαφορετικο στουντιο δεν εχει ποτε περιοδο σαν κατι να μη μου αρεσει

Λες να'ναι εγχειρισμένη παίχτη; :think:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Λες να'ναι εγχειρισμένη παίχτη; :think:
Αντε παλι τα ιδια....

Δεν ειναι η μονη κοπελα που ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ εργαζεται και τις "δυσκολες ημερες"'

Το πως γινεται, εχει αναλυθει σε αλλα Thread1 (και οχι μονο για την Αννα)

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Αντε παλι τα ιδια....

Τσα!

URL]]

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
+1.000 και απο μένα σε αυτό... και αυτό ειδηκά το κάνει(μπορεί να είναι και η ιδέα μου)απο τότε που πήγε απέναντι(τότε που άνοιξε το Κασσάνδρας 6 ) ΜΑΥΡΟ στη συγκεκρημένη απο εμένα για ένα και μόνο λόγο... [size=15pt]ρε καργιόλες ,ναί αυτό που κάνετε είναι μόνο να γαμιόσαστε,μόνο για αυτό είσαστε...τουλάχιστον κάντε το με όρεξη να ευχαρηστιέτε και ο άλλος που σας πληρώνει...[/size] δεν τα βρήσκουμε στο δρόμο,η σε 5 λεπτά τα 50 € εμείς....δουλέυουμε όλη μέρα για να σας τα δώσουμε...
εκτιμήστε λίγο..  :idiot: :uglystupid:

Κανόνες λειτουργίας του forum

6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site
Περιμένουμε ειδικά απ' τα μέλη μας να επιδεικνύουν σεβασμό προς τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τη δουλειά τους. Άκρως προσβλητικές εκφράσεις θα διαγράφονται.

7. Η χρήση χυδαίων λέξεων (μέσα στα κοινά λογικά όρια) γενικά, δεν αποτελεί πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε λέξη ή φράση είναι δεκτή.

Ο νοων νοητο!

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Ο άνθρωπος μάλλον θέλει να τονίσει το γεγονός ότι η Άννα βιάζεται υπερβολικά τώρα τελευταία.Συνέβει και σε μένα.Όντως δεν τα βρίσκουμε κάτω.Μας βγαίνει η πίστη να τα βγάλουμε.Απλά χωρίς βρισιές και νεύρα, δεν ξανα αγοράζω από το συγκεκριμένο μαγαζί.Υπάρχουν και άλλα μαγαζιά να ψωνίσουμΕ.Μακάρι να είμαστε πιο τυχεροί την άλλη φορά.Ισως η Άννα θα πρέπει να χάσει λίγο πελατεία μπας και λογικευτεί λιγάκι όπως όταν ήταν στου Ηλία Ηλιού που ήταν κανόνι.

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Ο άνθρωπος μάλλον θέλει να τονίσει το γεγονός ότι η Άννα βιάζεται υπερβολικά τώρα τελευταία.Συνέβει και σε μένα.Όντως δεν τα βρίσκουμε κάτω.Μας βγαίνει η πίστη να τα βγάλουμε.Απλά χωρίς βρισιές και νεύρα, δεν ξανα αγοράζω από το συγκεκριμένο μαγαζί.Υπάρχουν και άλλα μαγαζιά να ψωνίσουμΕ.Μακάρι να είμαστε πιο τυχεροί την άλλη φορά.Ισως η Άννα θα πρέπει να χάσει λίγο πελατεία μπας και λογικευτεί λιγάκι όπως όταν ήταν στου Ηλία Ηλιού που ήταν κανόνι.

Σε βρισκω πολυ σωστο. Λες τη γνωμη σου χωρεις  υβρεις. οταν  μια κοπελα δεν σου κανει δεν την παιρνεις ξανα. Δεν την βριζεις, γιατη  φαινεσαι στα ματια τον αλλον χειροτερος εσυ!!!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Αντε παλι τα ιδια....

Πλάκα κάνω μαν μη φορτώνεις. Αφού την έχω δει την κορασίδα. :rolleyes:

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26
   Δεν την βριζεις, γιατη  φαινεσαι στα ματια τον αλλον χειροτερος εσυ!!!!

Ασε μας ρε Λίτσα... κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ..
λές να μην ξέρω κανόνες ? 6 χρόνια Jr-admin σε 2 σαϊτ είμαι..
..κοίτα να μην κοροϊδευτε τον κόσμο που σας δίνει τον ιδρώτα του και ασε τις παρατηρίσεις.... μου έβαλες και το ''Κανόνες λειτουργίας του forum''!!!! 
(φιλικά μιλάω...δέν έχω κάτι μαζί σου..εσύ μάλλον καλά κάνεις..)

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Ξεκολλάτε ρε με την Άννα. Καλή κάποτε δεν λέω αλλά τώρα...Μην  λογοτρώγεστε για μια κοπέλα. Πάμε αλλού...

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26
Ξεκολλάτε ρε με την Άννα. Καλή κάποτε δεν λέω αλλά τώρα...Μην  λογοτρώγεστε για μια κοπέλα. Πάμε αλλού...

Ναι,ας σταματήσει εδώ,όχι τίποτα άλλο ,δέν αξήζει και αυτή τη ''διαφήμηση'',, ασ τη Λιτσα και την κάθε λίτσα να λέει ότι θέλει..

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Αντε παλι τα ιδια....
Φίλε μήπως γίνεται να παραθέσεις κανένα link για κάποιο από τα thread που λες;
Δοκίμασα να ψάξω αλλά δεν βρήκα τίποτε.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πλάκα κάνω μαν μη φορτώνεις. Αφού την έχω δει την κορασίδα. :rolleyes:
Οχι ρε φιλε, δε φορτωσα σε καμια περιπτωση...

Απλα με τετοιοιυ ειδους υπονοουμενα, καποιοι δημιουργουν λαθος εντυπωσεις.

Ολα καλα.....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Φίλε μήπως γίνεται να παραθέσεις κανένα link για κάποιο από τα thread που λες;
Δοκίμασα να ψάξω αλλά δεν βρήκα τίποτε.
Αν δεν κανω λαθος ειναι σε αυτο το Thread που βρισκομαστε τωρα.

Ειχε ξανασυζητηθει παρομοιο θεμα παλιοτερα, αλλα για να ειμαι ειληκρινης βαριεμαι να ψαξω ολες τις πρηγουμενες σελιδες, μιας και δεν ειμαι και σιγουρος 100%.

Αν εχεις δαιθεση κοιταξε το.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Οχι ρε φιλε, δε φορτωσα σε καμια περιπτωση...

Απλα με τετοιοιυ ειδους υπονοουμενα, καποιοι δημιουργουν λαθος εντυπωσεις.

Ολα καλα.....
:thumbsup: :thumbsup:
και στο κατω κατω ειναι αλλο πραγμα να μην ειναι καλη πλεον μια κοπελα στο δωματιο και τελειος αλλο πραγμα το να την βγαζουνε τρανσεξουαλ ;)

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
νομιζω ημουν ο πρωτος που ειπα οτι η αννα ειναι ξεπετα και τρωτε το παραμυθι και καποιοι ειχαν βγει να με φανε.. τελικα μαλλον διπλα απο τις κρητικες μας πρεπει να βαζουμε και την ηλικια μας... 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
η ηλικία τι σχέση έχει.

Λοιπόν εγώ δεν κατάλαβα γιατι τόσος ντόρος. Δεν την εχω επισκευτεί και δεν μπορώ να ξέρω τι κανει στο δωμάτιο αλλα τελικά είναι τόσο καλή; Η είναι ξεπέτα όπως λένε άλλοι;

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
η ηλικία τι σχέση έχει.

Λοιπόν εγώ δεν κατάλαβα γιατι τόσος ντόρος. Δεν την εχω επισκευτεί και δεν μπορώ να ξέρω τι κανει στο δωμάτιο αλλα τελικά είναι τόσο καλή; Η είναι ξεπέτα όπως λένε άλλοι;
πραγματικα πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να σου απαντησει κανεις σε αυτο? αφου τα πραγματα ειναι καθαρα υποκειμενικα. καποια που αρεσει σε μενα μπορει για σενα να ειναι χαλια μαυρα.
ουτε εγω εχω παει με την αννα αλλα αυτο που ξερω εδω και πολυυυυυυυυ καιρο ειναι οτι αν δεν παρεις προγραμμα μεγαλυτερο του απλου τοτε θα παρεις πολυ τυπικες υπηρεσιες....
απο εκει και περα ο καθενας κρινει μονος του! ;)

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
οταν υπαρχουν ατομα πιο νεαρης ηλικιας που κανουν θεο καποιες κοπελες και καβαλανε το καλαμι.. μην περιμενεις η κοπελα αυτη να συνεχισει να ειναι καλη.. προσωπικα την βρισκω πολυ υπερτιμημενη...

οσο για την ηλικια.. προσωπικα αλλιως λαμβανω την αποψη ενος 16αρη.. αλλιως ενος 20αρη αλλιως ενος 25αρη και αλλιως ενος 40αρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom