Νέα

Άννα η Σέρβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasilaras69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
+1.000 και απο μένα σε αυτό... και αυτό ειδηκά το κάνει(μπορεί να είναι και η ιδέα μου)απο τότε που πήγε απέναντι(τότε που άνοιξε το Κασσάνδρας 6 ) ΜΑΥΡΟ στη συγκεκρημένη απο εμένα για ένα και μόνο λόγο... ρε καργιόλες ,ναί αυτό που κάνετε είναι μόνο να γαμιόσαστε,μόνο για αυτό είσαστε...τουλάχιστον κάντε το με όρεξη να ευχαρηστιέτε και ο άλλος που σας πληρώνει... δεν τα βρήσκουμε στο δρόμο,η σε 5 λεπτά τα 50 € εμείς....δουλέυουμε όλη μέρα για να σας τα δώσουμε...
εκτιμήστε λίγο..  :idiot: :uglystupid:
Ρε φίλε αν σου είναι δύσκολο να δώσεις 50 Ευρώ υπάρχουν και τα μπουρδέλα.Με 25,20 και 15 Ευρώ.Και αν δεν αντέχεις ούτε αυτό κάτσε σπίτι και ρίξε μια παχιά που είναι  τσάμπα και σίγουρη!!!!!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ρε φίλε αν σου είναι δύσκολο να δώσεις 50 Ευρώ υπάρχουν και τα μπουρδέλα.Με 25,20 και 15 Ευρώ.Και αν δεν αντέχεις ούτε αυτό κάτσε σπίτι και ρίξε μια παχιά που είναι  τσάμπα και σίγουρη!!!!!!!

καλώς τον κλώνο. ότι είναι τσιγκούνης κατάλαβες εσύ ρε γίγαντα; γιατί το πραγματικό νόημα είναι: ''όπου δίνω τα λεφτά μου, θέλω να παίρνω και την ανάλογη ικανοποίηση''

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26

Αχαχαχαχαχαχαχαχα !!!! <---- μόνο αυτό έχω να σου πώ..

prigkhpas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
11
μου δημιουργητε η ιδια απορία ?

Επισκέπτης
Θα ηθελα να κανω την ακολουθη ερωτηση. Η Αννα η Σερβα κανει πολυ βαθυ τσιμπουκι στα αρχιδια οπως επισης αν κανει ελευθερο στοματικο και επισης αν κανει και γλυφοκωλαδα. Κανει και αυταρχικο προγραμμα με χρηση ( strapon ).Επισης θα ηθελα να κανω αλλη μια τελευταια ερωτηση. Η Αννα η Σερβα ειναι Γυναικα 100% .Η Μηπως ΤΡΑΒΕΛΙ. Ζηταω 1000 συγνωμη για αυτην την ερωτηση αλλα ακουσα απο ορισμενα μελη οτι ειναι Τραβελι. Ξερει κανενας τη παιζει. Εχει δοκιμασει κανενας απο εσας παιδια  απο τα παραπανω που αναφερω. Ειναι τα κρυφα και ανωμαλα βιτσια μου. Οταν η κοπελα μου κανει πολυ  πολυ βαθυ τσιμπουκι (καραμελωμα δηλαδη σχδον τα καταπινει ) στα αρχιδια παιρνω την απολυτη ηδονη εκεινη την στιγμη και ταξιδευω σε αλλον κοσμο. Εχει δοκιμασει κανενας τα παραπανω που αναφερω η να τα κανει αλλη κoπελα σε αυτο το studio η σε αλλο studio.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
καλώς τον κλώνο. ότι είναι τσιγκούνης κατάλαβες εσύ ρε γίγαντα; γιατί το πραγματικό νόημα είναι: ''όπου δίνω τα λεφτά μου, θέλω να παίρνω και την ανάλογη ικανοποίηση''

+1........  ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ....

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
ΕΛΕΟΣ! Ε, όχι και τραβέλι ρε φίλε η Αννα η Σέρβα. Δυό φορές την έχω πάρει και δεν είμαστε και χτεσινοί στο χώρο. Μούναρος 1000% είναι η κυρία -με το θα τη δεις γίνεσαι πύραυλος. Κατά τη γνώμη μου στην πραγματικότητα είναι καλύτερη από τις φωτό (αν δεν είχε φουσκώσει τα χείλια, θα της έβαζα άριστα στην εμφάνιση)

Θα ηθελα να κανω την ακολουθη ερωτηση. Η Αννα η Σερβα ειναι Γυναικα 100% .Η Μηπως ΤΡΑΒΕΛΙ. Ζηταω 1000 συγνωμη για αυτην την ερωτηση αλλα ακουσα απο ορισμενα μελη οτι ειναι Τραβελι. Ξερει κανενας τη παιζει.

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Παιδιά ξέρει κανείς πότε επιστρέφει?

CUBE13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Την πηρα πριν κανα μηνα.....καλη...ναζιαρα στο φουλ,καβλωτικη!
Ποτε επιστρεφει, τελικα??

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Επεστρεψε η καυλιαρα γιατι υπαρχει κριση??????

Επισκέπτης
Ξερει κανενας ποτε θα ερθει η σουπερ γκομενα η Άννα η Σέρβα .

foithths22opa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Που χάθηκε η ΣΕΡΒΑ οεο;

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
τιν πιρανε φανταρο

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
πηρε μεταγραφη στην παρτιζαν τυπε :2funny:

:2funny: :2funny:

Σου είπε ο απόλυτος, τύπε
32 πόντους έβαλε προχτές, με 10/10 τρίποντα.
Δες και τα στατιστικά:
Είναι εκεί που λέει Mitrovic (με μήτρα και βίτσια, δηλαδή)  :rockon:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ... ΤΟ ΘΕΟΜΟΥΝΟ.......... ΤΕΛΟΣ !!!!!!!
Την εχεις τιμησει καβλιαρη? :2on1: :2on1:

Ποτε θα ξαναρθει να φαμε και μεις που δεν αντεξαμε την αναμονη 6 πελατων στην ουρα, για να την δοκιμασουμε? :zfuck: :zfuck:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.087
Πόντοι
22.785
Την εχεις τιμησει καβλιαρη? :2on1: :2on1:

Ποτε θα ξαναρθει να φαμε και μεις που δεν αντεξαμε την αναμονη 6 πελατων στην ουρα, για να την δοκιμασουμε? :zfuck: :zfuck:
ο yessssssssssssssssssssssssss 3 φορές... άπιστευτη γυναίκα !!!!!
Σέ γενομένη συζήτηση χθεσινοβραδυνη μέ ΕΞΕΧΟΝΤΑ μέλη του bou.. καί  γνωστού τριγώνου
των Βερμούδων μάλλον τέλη Μαρτίου στα Κασσάνδρας!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom