Νέα

Άννα η Σέρβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
:think: Κυρία Λίτσα μήπως πρόκειται να φέρετε και άλλες σερβες στον οίκο σας?  :grin:

δεν είναι και πολύ εύκολο να βρείς σέρβα ιερόδουλο.Μακάρι να έφερνε κι άλλες.Αλλά και οι ρωσίδες-πολωνές-ρουμάνες-ουκρανες-λευκορωσίδες-τσέχες-ουγγαρέζες μια χαρά είναι.Μακρυά απο γερμανίδες κυρα λίτσα >:(

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
δεν είναι και πολύ εύκολο να βρείς σέρβα ιερόδουλο.Μακάρι να έφερνε κι άλλες.Αλλά και οι ρωσίδες-πολωνές-ρουμάνες-ουκρανες-λευκορωσίδες-τσέχες-ουγγαρέζες μια χαρά είναι.Μακρυά απο γερμανίδες κυρα λίτσα >:(

βλεπω πληρη χαρτογραφηση των καταγωγων των κοριτσιων..εχουμε και των υπηρεσιων;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
την ειχα παρει πριν 3 εβδομαδες την αννα οταν δουλευε διδυμου
ωραιο τεμαχιο συμφωνω αλλα το δωματιο εζεχνε και μετα το ραντεβου βρομοκοπαγε το πουλι μου και γυρω,δεν ξερω αν ητανε απλυτη η αννα η αυτος που την πηδαγε αλλα ητανε ασχημη εμπειρια

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
γιατι να σου κανω πλακα? :huh:
εγω μεχρι στιγμης το εχω δει μονο στο μπανιο των στουντιο  και αν θυμαμαι και καλα βεβαια

ρε συ ειναι δυνατον να παρεχουν και αντισηπτικα;;που ειμαστε στην Μεγαλη Βρετανια;;; :2funny: :2funny:
εγω, σορι κιολας, δεν περιμενα να εχουμε τετοια αντιμετωπιση και φροντιδα, οσον αφορα την υγιεινη παντοτε...
το μονο που εχω να πω ειναι συγχαρητηρια στους οικους που τολμουν να δωσουν μερικα € παραπανω για την υγιεινη που οφειλουν να παρεχουν...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ρε συ ειναι δυνατον να παρεχουν και αντισηπτικα;;που ειμαστε στην Μεγαλη Βρετανια;;; :2funny: :2funny:
εγω, σορι κιολας, δεν περιμενα να εχουμε τετοια αντιμετωπιση και φροντιδα, οσον αφορα την υγιεινη παντοτε...
το μονο που εχω να πω ειναι συγχαρητηρια στους οικους που τολμουν να δωσουν μερικα € παραπανω για την υγιεινη που οφειλουν να παρεχουν...
κι ομως σε καλα στουντιο μεχρι και λιστεριν για μετα τα γλειφομουνια εχουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
κι ομως σε καλα στουντιο μεχρι και λιστεριν για μετα τα γλειφομουνια εχουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:
ε καλα ειπαμε. το ξεσκισες. παντως εγω δεν αστειευομαι και απορω πολυ που σου φαινετε τοσο περιεργο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ε καλα ειπαμε. το ξεσκισες. παντως εγω δεν αστειευομαι και απορω πολυ που σου φαινετε τοσο περιεργο.
α εσεις δεν τρωγεστε με τιποτα....δεν αστειευομαι λεμε..στο ερως 16 στην σαλονικη με την λαουρα μαζι τις κανουμε τις γαργαρες μας μετα τα ακαποτα τσιμπουκια/γλειφομουνια και πριν ντουζακι...ειναι κυριλε στουντιο οχι τρωγλη ....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
και τσίχλες έχουν με γεύση βελιγράδι :grin:.

οι babaloo ειναι;;; :2funny: :2funny:

θες να σου πω ποιο;

αμε..αν το εχουν ολοκληρα στουντιο γιατι να λειπει απο το σπιτι μου;;; :2funny: :2funny:

αν μιλας σε μενα φιλε λεξ, σου απαντω οτι δεν περιμενα να διαθεσουν χρηματα για την υγιεινη των πελατων..δεν ειναι στην ψυχοσυνθεση τους...πως να το πω...καλυτερα στην τσεπη παρα για τον πελατη...
τεςπα, μου απεδειξαν οτι ειμαι λαθος και γι'αυτο τους δινω συγχαρητηρια...μπραβο..

α εσεις δεν τρωγεστε με τιποτα....δεν αστειευομαι λεμε..στο ερως 16 στην σαλονικη με την λαουρα μαζι τις κανουμε τις γαργαρες μας μετα τα ακαποτα τσιμπουκια/γλειφομουνια και πριν ντουζακι...ειναι κυριλε στουντιο οχι τρωγλη ....

αποδειξεις... :2funny: :2funny: :2funny:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310

δεν εχω παει εκει αλλα δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω.
παντως μπορω να πω οτι εμενα προσωπικα δεν θα με αναβε και πολυ το νεου ειδους προκαταρκτικο με τις γαργαρες... :2funny:
μηπως να αλλαξουν και τιμολογιακη πολιτικη τα στουντιο; για να μην μπαινουν μεσα....

πχ: 60€: Απλό πρόγραμμα* + στάση 69
   65€: Απλό πρόγραμμα* + στάση 69 + detoll

:2funny: :2funny:

περα απο την πλακα ομως καλα κανουν και τα εχουν για να νιωθει καποιος μεγαλυτερη ασφαλεια. οσο μπορει να νιωθει.. ;)

αν μιλας σε μενα φιλε λεξ, σου απαντω οτι δεν περιμενα να διαθεσουν χρηματα για την υγιεινη των πελατων..δεν ειναι στην ψυχοσυνθεση τους...πως να το πω...καλυτερα στην τσεπη παρα για τον πελατη...
τεςπα, μου απεδειξαν οτι ειμαι λαθος και γι'αυτο τους δινω συγχαρητηρια...μπραβο..

οχι για το listerine ελεγα.
και καταλαβαινω πως το εννοεις. αλλωστε μην σκατε. χιουμορ κανουμε να περναει η ωρα. μην τα περνετε πιο προσωπικα τα πραγματα απο οσο πρεπει ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παντως μπορω να πω οτι εμενα προσωπικα δεν θα με αναβε και πολυ το νεου ειδους προκαταρκτικο με τις γαργαρες... :2funny:
:d-spam:μετα τις καναμε ευτυχως.......πριν θα ηταν πολυ αντικαυλε :d-spam:
τεσπα για να επανελθουμε ολοι πρεπει να φαμε αυτο το μουνι επειγοντως και οι θεσσαλονικεις...την αννουλα απο την σερβια

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
μηπως να αλλαξουν και τιμολογιακη πολιτικη τα στουντιο; για να μην μπαινουν μεσα....

πχ: 60€: Απλό πρόγραμμα* + στάση 69
   65€: Απλό πρόγραμμα* + στάση 69 + detoll

:2funny: :2funny:

περα απο την πλακα ομως καλα κανουν και τα εχουν για να νιωθει καποιος μεγαλυτερη ασφαλεια. οσο μπορει να νιωθει.. ;)

οχι για το listerine ελεγα.
και καταλαβαινω πως το εννοεις. αλλωστε μην σκατε. χιουμορ κανουμε να περναει η ωρα. μην τα περνετε πιο προσωπικα τα πραγματα απο οσο πρεπει ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom