απο εδω και περα λοιπον θα ειναι στον στανταρ εξοπλισμο των στουντιο.
διπλα απο το detol και το τασακι τωρα και ενα μπουκαλακι με οζον.
πλακα μου κανεις;;;
απο εδω και περα λοιπον θα ειναι στον στανταρ εξοπλισμο των στουντιο.
διπλα απο το detol και το τασακι τωρα και ενα μπουκαλακι με οζον.
Κυρία Λίτσα μήπως πρόκειται να φέρετε και άλλες σερβες στον οίκο σας?
δεν είναι και πολύ εύκολο να βρείς σέρβα ιερόδουλο.Μακάρι να έφερνε κι άλλες.Αλλά και οι ρωσίδες-πολωνές-ρουμάνες-ουκρανες-λευκορωσίδες-τσέχες-ουγγαρέζες μια χαρά είναι.Μακρυά απο γερμανίδες κυρα λίτσα >
πλακα μου κανεις;;;
Τωρα που λες περι ορεψεως..
αντε λεει, να ριξει κανα ρεψιμο πανω στα γλωσσοφιλα..
βλεπω πληρη χαρτογραφηση των καταγωγων των κοριτσιων..εχουμε και των υπηρεσιων;;;
γιατι να σου κανω πλακα?
εγω μεχρι στιγμης το εχω δει μονο στο μπανιο των στουντιο και αν θυμαμαι και καλα βεβαια
κι ομως σε καλα στουντιο μεχρι και λιστεριν για μετα τα γλειφομουνια εχουνρε συ ειναι δυνατον να παρεχουν και αντισηπτικα;;που ειμαστε στην Μεγαλη Βρετανια;;;
εγω, σορι κιολας, δεν περιμενα να εχουμε τετοια αντιμετωπιση και φροντιδα, οσον αφορα την υγιεινη παντοτε...
το μονο που εχω να πω ειναι συγχαρητηρια στους οικους που τολμουν να δωσουν μερικα € παραπανω για την υγιεινη που οφειλουν να παρεχουν...
κι ομως σε καλα στουντιο μεχρι και λιστεριν για μετα τα γλειφομουνια εχουν
οχιεεε καλα-θα το πω ευγενικα-...το ΓΑΜΗΣΕΣ...τωρα μου κανεις εσυ πλακα,ετσι;;;
θες να σου πω ποιο;δηλαδη εχουν και λιστεριν;;; μπραβο εξελιξη!!!και εγω που νομιζα οτι με τα μωρουδιακα τα κανεις ολα..
κι ομως σε καλα στουντιο μεχρι και λιστεριν για μετα τα γλειφομουνια εχουν
α εσεις δεν τρωγεστε με τιποτα....δεν αστειευομαι λεμε..στο ερως 16 στην σαλονικη με την λαουρα μαζι τις κανουμε τις γαργαρες μας μετα τα ακαποτα τσιμπουκια/γλειφομουνια και πριν ντουζακι...ειναι κυριλε στουντιο οχι τρωγλη ....
ε καλα ειπαμε. το ξεσκισες. παντως εγω δεν αστειευομαι και απορω πολυ που σου φαινετε τοσο περιεργο.
και τσίχλες έχουν με γεύση βελιγράδι .
θες να σου πω ποιο;
ε καλα ειπαμε. το ξεσκισες. παντως εγω δεν αστειευομαι και απορω πολυ που σου φαινετε τοσο περιεργο.
α εσεις δεν τρωγεστε με τιποτα....δεν αστειευομαι λεμε..στο ερως 16 στην σαλονικη με την λαουρα μαζι τις κανουμε τις γαργαρες μας μετα τα ακαποτα τσιμπουκια/γλειφομουνια και πριν ντουζακι...ειναι κυριλε στουντιο οχι τρωγλη ....
αν μιλας σε μενα φιλε λεξ, σου απαντω οτι δεν περιμενα να διαθεσουν χρηματα για την υγιεινη των πελατων..δεν ειναι στην ψυχοσυνθεση τους...πως να το πω...καλυτερα στην τσεπη παρα για τον πελατη...
τεςπα, μου απεδειξαν οτι ειμαι λαθος και γι'αυτο τους δινω συγχαρητηρια...μπραβο..
μετα τις καναμε ευτυχως.......πριν θα ηταν πολυ αντικαυλεδεν εχω παει εκει αλλα δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω.
παντως μπορω να πω οτι εμενα προσωπικα δεν θα με αναβε και πολυ το νεου ειδους προκαταρκτικο με τις γαργαρες...
δεν εχω παει εκει αλλα δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω.
παντως μπορω να πω οτι εμενα προσωπικα δεν θα με αναβε και πολυ το νεου ειδους προκαταρκτικο με τις γαργαρες...
μηπως να αλλαξουν και τιμολογιακη πολιτικη τα στουντιο; για να μην μπαινουν μεσα....
πχ: 60€: Απλό πρόγραμμα* + στάση 69
65€: Απλό πρόγραμμα* + στάση 69 + detoll
περα απο την πλακα ομως καλα κανουν και τα εχουν για να νιωθει καποιος μεγαλυτερη ασφαλεια. οσο μπορει να νιωθει.. ;)
οχι για το listerine ελεγα.
και καταλαβαινω πως το εννοεις. αλλωστε μην σκατε. χιουμορ κανουμε να περναει η ωρα. μην τα περνετε πιο προσωπικα τα πραγματα απο οσο πρεπει ;)