gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
milf οτοπος......ωραια να αναλαβω εγω τον παιδοτοπο μιας και μ'αρεσουν τα μιλφ;;;χαχαχα
milf οτοπος......ωραια να αναλαβω εγω τον παιδοτοπο μιας και μ'αρεσουν τα μιλφ;;;χαχαχα
γτ τοσο κολλημα με την μπαιτ;αυτοι τουλαχιστον εδω την πηδηξαν την αννουλα και γραφουν....γτ τοσο κολημμα με την αννα τη σερβα;
milf οτοπος......
γτ τοσο κολημμα με την αννα τη σερβα;
Αμα επισκεφτεις φιλε μου θα καταλαβεις γιατι...ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ...αυτες οι δυο μονο λεξεις ταιριαζουν...πραγματικα εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου χθες που πηγα...η κοπελα ειναι οτι καλυτερο παιζει να συναντησει κανεις σε τετοιες υπηρεσιες τι να λεμε τωρα...γτ τοσο κολημμα με την αννα τη σερβα;
Αμα επισκεφτεις φιλε μου θα καταλαβεις γιατι...ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ...αυτες οι δυο μονο λεξεις ταιριαζουν...πραγματικα εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου χθες που πηγα...η κοπελα ειναι οτι καλυτερο παιζει να συναντησει κανεις σε τετοιες υπηρεσιες τι να λεμε τωρα...
Αν είχα παρατηρήσει καλά κάθε Κυριακή είναι στο Κασσάνδρας 3 (ανώγειον)...αλλά βάρδιες τώρα σώθηκες!Μήπως γνωρίζουμε το πρόγραμμα της νεαρής για αυτές τις μέρες;!..
Διότι στο site δεν έχει κάποια ανανέωση..
Αν είχα παρατηρήσει καλά κάθε Κυριακή είναι στο Κασσάνδρας 3 (ανώγειον)...αλλά βάρδιες τώρα σώθηκες!
εσυ παλουκαρι μου αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις;
τουλαχιστον σε κερνανε κανα τζαμπα γαμησακι η τζαμπα τα προμοσιον σου?
αννα αγνοειται απο σεπτεμβριο στο μεγκαγια σας και απο μενα καινουργιος στο σιτε διαβασα και ακουσα τοσα πολα γιαυτην που ξεκινησα να παω πριν 2-3 μερες
στην βαρδια που ειχε στης 12:00.
ειμαι λοιπον ακριβος στης 12:00 εκει και εριμενουν ειδη 5 ατομα το περιμενα με αυτα που εχω διαβαση εντομεταξη ολες η πορτες στα δωματια ανοιχτες εχει περαση κανα 30λεπτο πουθενα η ανουλα και εχει μαζευτη κοσμος και απο εξω εως σχεδον εως κατω στης σκαλες καμια 30 ατομα τελικα απο εδω η ανουλα ρε που ειναι η ανουλα πουθενα η ανουλα μας την εκανε τοτε βγηκε και τσατσα να μας ανακινοση οτι μην περιμενετε τζαμπα δεν θα ερθη οποτε και την γκαναμε για το σπιτη αυτα απο τοτε δεν την ξαναειδα εκει.
μηπως ξερει κανεις που θα εμφανιστη?
αυτα απο μενα
το χασαμε το κορμι πατριωτη........
αννα αγνοειται απο σεπτεμβριο στο μεγκα
με σκοτοσεμηπως ξερει κανεις που θα εμφανιστη?
Οπως κατεβαινεις την Κων/λεως ειναι το στενο ακριβως πριν την Ιερα οδο στα δεξια σου!!!
Δεν χανετε φιλε τοσο ευκολα αυτο το κορμι !!!το χασαμε το κορμι πατριωτη........