Νέα

Άννα η Σέρβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Πριν απο λίγο πέρασα με την Αννα.Ηξερά οτι δουλεύει αλλά πριν πάω πέρνω ένα τηλ και το σηκώνει η ίδια.Λέω πια κοπέλα δουλεύει και μου λέει η Αννα from Serbia και για 10-15 δεύτερα αρχίζει κάτι σέρβικα που νόμιζα οτι ακούω τον Ζάρκο να μιλάει στον Σκουντή !!!!!!!!Φτάνω, τα δωμάτια γεμάτα και 4 να περιμένουνε στο σαλόνι.Η γυναίκα απλά δεν παιζεται.Το μόνο αρνητικο το στούντιο που είναι χειροτερο και απο μπουρδέλο της φυλης.

SG_mns

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
H Άννα τα ΣΠΑΕΙ!!!!......Άννα και ξερό ψωμί!!.. :rockon:
Έχουν δίκιο τελικά όλοι όσοι την περιγράφουν με τόσο καλά λόγια!!...Χώρις υπερβολή!!..Είναι η ίδια υπερβολή!!!!
Νά'ναι καλά η κόπέλα και πάντα τέτοια!... :kissass2:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Πριν απο λίγο πέρασα με την Αννα.Ηξερά οτι δουλεύει αλλά πριν πάω πέρνω ένα τηλ και το σηκώνει η ίδια.Λέω πια κοπέλα δουλεύει και μου λέει η Αννα from Serbia και για 10-15 δεύτερα αρχίζει κάτι σέρβικα που νόμιζα οτι ακούω τον Ζάρκο να μιλάει στον Σκουντή !!!!!!!!Φτάνω, τα δωμάτια γεμάτα και 4 να περιμένουνε στο σαλόνι.Η γυναίκα απλά δεν παιζεται.Το μόνο αρνητικο το στούντιο που είναι χειροτερο και απο μπουρδέλο της φυλης.

αναβαθμιση παιζει ή ετσι θα την βγαλει η κοπελιτσα;;;μεσα στο αχουρι, οπως λετε... :think: :think:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
αναβαθμιση παιζει ή ετσι θα την βγαλει η κοπελιτσα;;;μεσα στο αχουρι, οπως λετε... :think: :think:
Δεν ειναι δα και τοσο χαλια.
τα δωματια ειναι πεντακαθαρα και εχουν και ντουσιερα τελευταιας τεχνολογιας. (με εκτοξευτηρες νερού).
εχει καθαρες πετσετες, μωρομαντηλα και οτι αλλο χρειαζεται.
Αν ειναι ετσι και τα δωματια στην Φυλης ενημερωστε με γιατι εχω πολυ καιρο να μπω σε ντελλο.....

Γεγονος ομως ειναι οτι το studio στο Κασσανδρας 4, ταιριαζει περισσότερο στο στυλ της Αννας.....
Ας το σκεφτουν οι ιδιοκτητες.....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
τα δωματια ειναι πεντακαθαρα και εχουν και ντουσιερα τελευταιας τεχνολογιας. (με εκτοξευτηρες νερού).
Αν ειναι ετσι και τα δωματια στην Φυλης ενημερωστε με γιατι εχω πολυ καιρο να μπω σε ντελλο.....

Γεγονος ομως ειναι οτι το studio στο Κασσανδρας 4, ταιριαζει περισσότερο στο στυλ της Αννας.....

ε τοτε γιατι ολοι φωναζουν και οδυρονται;;;

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6

Στο δωμάτιο που μπήκα εγώ είχε μόνο ενα νιπτήρα πολύ μικρό και μωρομάντηλα.Το χειρότερο είναι οτι τα δωμάτια χωρίζονται με πολύ λεπτή γυψοσανίδα και εκει που είναι οι καθρέπτες δεν έχει ούτε σανίδα απο πίσω,είναι μόνο ο καθρέπτης του άλλου δωματίου.Εγώ οταν περίμενα στο δωμάτιο και πήδαγε άλλος στο δίπλα ακουγόντουσαν όλα τοσο καθαρά που νόμιζα οτι ήτανε στο ίδιο κρεββάτι με εμένα !!!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Στο δωμάτιο που μπήκα εγώ είχε μόνο ενα νιπτήρα πολύ μικρό και μωρομάντηλα.Το χειρότερο είναι οτι τα δωμάτια χωρίζονται με πολύ λεπτή γυψοσανίδα και εκει που είναι οι καθρέπτες δεν έχει ούτε σανίδα απο πίσω,είναι μόνο ο καθρέπτης του άλλου δωματίου.Εγώ οταν περίμενα στο δωμάτιο και πήδαγε άλλος στο δίπλα ακουγόντουσαν όλα τοσο καθαρά που νόμιζα οτι ήτανε στο ίδιο κρεββάτι με εμένα !!!!!

χαχα..γιατι δεν ρωτησες αν θελουν κανα χερακι;;;;; :2funny: :2funny:

Υ.Γ. απο υγιεινη τι λεει;;;

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πάντως μιλάμε για τρελό τακουνοβυζομωρό!!!!!

στα υπόψιν!!!
;) :2funny: :2funny:

img5654g.jpg

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Λυκοπουλο μην παρεις εσυ εχεις γκομενα !!!

img5695.jpg

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
ρε συ μεγαλουτσικη μου φαινεται...ποσο χρονων ειναι 30+ ή 40-;;; :think: :think:

20 μια φορά δεν είναι! Άμα περιμένεις εσύ να βρεις 20άρα που να κάνει αυτά που θρυλείται πως κάνει η κυρία [προσωπικά δεν έχω πάρει, αν και πολύ θα γουστάριζα, γιατί βαριέμαι τις ουρές], έχει δίκιο ο τρεζ και στο λέω ειλικρινά, χωρίς διάθεση πειράγματος. Μείνε στην γκόμενά σου!

Πρέπει να έχεις γράψει χιλιόμετρα στο κοντέρ για να κερδίζεις τα ράλλυ! Τα ξανάπαμε αυτά.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
20 μια φορά δεν είναι! Άμα περιμένεις εσύ να βρεις 20άρα που να κάνει αυτά που θρυλείται πως κάνει η κυρία [προσωπικά δεν έχω πάρει, αν και πολύ θα γουστάριζα, γιατί βαριέμαι τις ουρές], έχει δίκιο ο τρεζ και στο λέω ειλικρινά, χωρίς να διάθεση πειράγματος. Μείνε στην γκόμενά σου!

Πρέπει να έχεις γράψει χιλιόμετρα στο κοντέρ για να κερδίζεις τα ράλλυ! Τα ξανάπαμε αυτά.

δεν σου ειπα αν ειναι 20αρα...απλως μου φαινεται να εχει φαει πολλους μαηδες τλχστν 30!! :)

ρε συ αν δεν ηθελε ο καθενας το κατι διαφορετικο θα καθοταν με την κοπελα του, την γυναικα του...δεν θα γυριζε στις τανες... :think:

εγω θα παω κι ας ειμαι 19!!!τελος ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Λυκοπουλο μην παρεις εσυ εχεις γκομενα !!!

Ρε συ Τρεζ και εγώ απέκτησα πρόσφατα "γκόμενα" [λέμε τώρα, απλως δεν τα παίρνει σε μετρητά μετά το γαμήσι αλλά σε δώρα την επόμενη. Α! Μου στέλνει και 1-2 sms τη μέρα πως με αγαπάει!!!] και είμαι και παντρεμένος άρα δεν μου περισσεύει ο χρόνος.
Γίνεται λοιπόν να βρούμε κανένα μέσον να παρακάμψουμε την ουρά να επισκεφθούμε κι εμείς την κυρία; Μην μου πεις πως δεν γίνεται. Ελλάδα είναι εδώ, όλα γίνονται με τα μέσα!
Πάλι σοβαρά μιλάω!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε συ Τρεζ και εγώ απέκτησα πρόσφατα "γκόμενα" [λέμε τώρα, απλως δεν τα παίρνει σε μετρητά μετά το γαμήσι αλλά σε δώρα την επόμενη. Α! Μου στέλνει και 1-2 sms τη μέρα πως με αγαπάει!!!] και είμαι και παντρεμένος άρα δεν μου περισσεύει ο χρόνος.
Γίνεται λοιπόν να βρούμε κανένα μέσον να παρακάμψουμε την ουρά να επισκεφθούμε κι εμείς την κυρία; Μην μου πεις πως δεν γίνεται. Ελλάδα είναι εδώ, όλα γίνονται με τα μέσα!
Πάλι σοβαρά μιλάω!
θΑ ΣΕ ΓΕΛΑΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑ !!!

opelastra

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δεν σου ειπα αν ειναι 20αρα...απλως μου φαινεται να εχει φαει πολλους μαηδες τλχστν 30!! :)

ρε συ αν δεν ηθελε ο καθενας το κατι διαφορετικο θα καθοταν με την κοπελα του, την γυναικα του...δεν θα γυριζε στις τανες... :think:

εγω θα παω κι ας ειμαι 19!!!τελος ;)
Ειναι κατω απο 30 και βαζει κατω πολλες εικοσαρες.Περνα μια βολτα απο Κασσανδρας και θα καταλαβεις οτι η Αννα ειναι απο αλλο πλανητη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom