Νέα

Άννα η Σέρβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ρε συ Τρεζ και εγώ απέκτησα πρόσφατα "γκόμενα" [λέμε τώρα, απλως δεν τα παίρνει σε μετρητά μετά το γαμήσι αλλά σε δώρα την επόμενη. Α! Μου στέλνει και 1-2 sms τη μέρα πως με αγαπάει!!!] και είμαι και παντρεμένος άρα δεν μου περισσεύει ο χρόνος.
Γίνεται λοιπόν να βρούμε κανένα μέσον να παρακάμψουμε την ουρά να επισκεφθούμε κι εμείς την κυρία; Μην μου πεις πως δεν γίνεται. Ελλάδα είναι εδώ, όλα γίνονται με τα μέσα!
Πάλι σοβαρά μιλάω!

ααα εγω φιλε ειμαι καλα...ειναι μικρη και δεν εχει μαθει ακομη αυτα τα κολπα...εντος ολιγων χρονων θα φαω και εγω τ'αγγουρι..

Seldom

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Πιστεύω στα λεγόμενα του tresurert ότι η Άννα «Παιζει τα καλα CT στα ισια για να μην πω οτι πολλα τα αφηνει και Km πισω !!!» και έχω την απορία πως και δεν έχει γίνει η Diana CG ακόμη ;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ειναι κατω απο 30 και βαζει κατω πολλες εικοσαρες.Περνα μια βολτα απο Κασσανδρας και θα καταλαβεις οτι η Αννα ειναι απο αλλο πλανητη.

Αν εννοείς εμφάνιση προφανώς βάζει κάτω τις περισσότερες. Αν όμως εννοείς απόδωση, τότε τις βάζει κάτω όλες!!
Τα ξανάπαμε δεν υπάρχει καμία 20άρα στον κόσμο που να μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα σε τέτοια κλίμακα.
Για να έχουμε ένα αντικειμενικό δείγμα του τί σημαίνει 30 [+-] δείτε μια τσόντα με τη Σάιλα Στυλέζ ή ακόμη και την Κάιλυ Άιρλαντ [πήρε σύνταξη αυτή;] και βρείτε μου μια 20άρα που να τα κάνει αυτά!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ειναι κατω απο 30 και βαζει κατω πολλες εικοσαρες.Περνα μια βολτα απο Κασσανδρας και θα καταλαβεις οτι η Αννα ειναι απο αλλο πλανητη.

λεω να παω αλλα βαριεμαι την κινηση..ελεος ουτε στο ΙΚΑ που ειχε πει και ενας συναθλητης!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Αν εννοείς εμφάνιση προφανώς βάζει κάτω τις περισσότερες. Αν όμως εννοείς απόδωση, τότε τις βάζει κάτω όλες!!
Τα ξανάπαμε δεν υπάρχει καμία 20άρα στον κόσμο που να μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα σε τέτοια κλίμακα.
Για να έχουμε ένα αντικειμενικό δείγμα του τί σημαίνει 30 [+-] δείτε μια τσόντα με τη Σάιλα Στυλέζ ή ακόμη και την Κάιλυ Άιρλαντ [πήρε σύνταξη αυτή;] και βρείτε μου μια 20άρα που να τα κάνει αυτά!

δηλαδη ειναι εντελως τσοντα η γκομενα... :jerking:

opelastra

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω απολυτα.Η πειρα που εχει μια 30αρα  δεν την εχει μια 20αρα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
δηλαδη ειναι εντελως τσοντα η γκομενα... :jerking:

Επειδή είσαι 19 δικαιολογείσαι. [Μάλλον δεν τις ξέρες καν!!]
Λοιπόν οι κυρίες που ανέφερα όταν τους γαμούσαν τον κώλο on camera ΕΧΥΝΑΝ!! Από τον κώλο εννοώ και χύσιμο κανονικό, να φαίνεται!
Έτσι γαμιέται και η Έλενα του Ζ!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Επειδή είσαι 19 δικαιολογείσαι. [Μάλλον δεν τις ξέρες καν!!]
Λοιπόν οι κυρίες που ανέφερα όταν τους γαμούσαν τον κώλο on camera ΕΧΥΝΑΝ!! Από τον κώλο εννοώ και χύσιμο κανονικό, να φαίνεται!
Έτσι γαμιέται και η Έλενα του Ζ!!!

οχι ρε την σειλα την ξερω τρελο μουνακι...ποια ειναι η Ελενα;;;

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και αυτοι στην ουρα καθονται και περιμενουν !! :2funny: :2funny:

URL]]

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Και αυτοι στην ουρα καθονται και περιμενουν !! :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.bstefanou.gr/arthra/wp-content/uploads/2009/03/clip-image0011.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Ωπ μπαμπα και εσυ στης Αννας;;;
Αντε μπες πρωτος...αλλα θα μου χρωστας 2 χαρες...

χαχα :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Καιρος λοιπον να τις γνωρισεις.Εδω που μπηκες θα μαθεις πολλα πραγματα.

Εγώ πιστεύω πως πραγματικά θα είναι καλλίτερα να μείνει στην γκόμενά του και να είναι και ευχαριστημένος, γιατί εμείς όταν ήμασταν 19, δεν είχαμε ούτε σάιτ για πουτάνες και άμα βρίσκαμε και καμία γκόμενα [σπάνιο!] κάναμε το σταυρό μας, αλλά τελικά το μουνί δεν το στερηθήκαμε.

Τέλος πάντων, νομικά ενήλικος είναι ας κάνει ότι θέλει. Απλά προσπαθώ να πω πως μερικά πράγματα αξίζουν για κάποια ηλικία ενώ για κάποιες άλλες ίσως όχι.

opelastra

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πιστεύω πως πραγματικά θα είναι καλλίτερα να μείνει στην γκόμενά του και να είναι και ευχαριστημένος, γιατί εμείς όταν ήμασταν 19, δεν είχαμε ούτε σάιτ για πουτάνες και άμα βρίσκαμε και καμία γκόμενα [σπάνιο!] κάναμε το σταυρό μας, αλλά τελικά το μουνί δεν το στερηθήκαμε.

Τέλος πάντων, νομικά ενήλικος είναι ας κάνει ότι θέλει. Απλά προσπαθώ να πω πως μερικά πράγματα αξίζουν για κάποια ηλικία ενώ για κάποιες άλλες ίσως όχι.
Με τον καιρο θα καταλαβει και θα ακουει και τους μεγαλυτερους.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

ρε φιλε ειναι δυνατον να συγκρινεις το τοτε με το σημερα;;;εισαι σοβαρος;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom