Νέα

Άννα η Σέρβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Με τον καιρο θα καταλαβει και θα ακουει και τους μεγαλυτερους.

παντοτε τους ακουω αλλα, κοιταξε να δεις, μου την σπαει η φραση "στην εποχη μου δεν υπηρχαν ουτε περιοδικα"..ελεος οταν ακουω τετοιου ειδους φρασεις μου σπανε τα νευρα γιατι ειναι σαν να λενε "ε ρε κωλοπαιδο,τυχερακια"...μου το ειχαν εξηγησει ως ζηλια και νομιζω οτι ισχυει..

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
ε τι να κανω λες και εχει τανες στην ηλικια μου..χαχα :2funny: :2funny:

ειπες εισαι 19.
ε εχω ακουσει οτι οντως υπαρχουν πολλες κοπελες που δουλευουν και ειναι γυρω στα 20.
τωρα αν οντως ισχυει δεν ξερω. εδω υπαρχουν cg στα 20. κοριτσια σε στουντιο δεν θα υπαρχουν? ;)

μην το συζητας βρε φιλε μου. αν νιωθεις καλα πηγαινε στην αννα. αν οχι κατσε σπιτι σου. κανενα προβλημα.
το θεμα ειναι οτι την ακουω πολυ επιθετικη στο κρεβατι και μην φας καμια ητα...
φιλικα παντα!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ειπες εισαι 19.
ε εχω ακουσει οτι οντως υπαρχουν πολλες κοπελες που δουλευουν και ειναι γυρω στα 20.
τωρα αν οντως ισχυει δεν ξερω. εδω υπαρχουν cg στα 20. κοριτσια σε στουντιο δεν θα υπαρχουν? ;)

μην το συζητας βρε φιλε μου. αν νιωθεις καλα πηγαινε στην αννα. αν οχι κατσε σπιτι σου. κανενα προβλημα.
το θεμα ειναι οτι την ακουω πολυ επιθετικη στο κρεβατι και μην φας καμια ητα...
φιλικα παντα!

ναι ρε οτι πειτε δεκτον αλλα μην ειναι μλκ!!!χαχα :2funny: :2funny:

λογω αγριαδας να μην μου σηκωθει;;δεν σε καταλαβαινω..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
ρε φιλε ειναι δυνατον να συγκρινεις το τοτε με το σημερα;;;εισαι σοβαρος;;

Πάλι δεν με κατάλαβες και γι αυτό θα σου πω μια ιστορία. [Οι μεσήλικες ξέρεις αρέσκονται να διηγούνται ιστορίες γιατί είναι σίγουρο πως έχουν αποκτήσει πολύ περισσότερες εμπειρίες από αυτές που αναμένεται να αποκτήσουν στο μέλλον!]
Πριν καμιά 15ρια χρόνια ήμουν στα 35 τότε [εσύ πήγαινες νηπιαγωγείο] ήμασταν με ένα συνομήλικο φίλο σε ένα πολύ κοσμικό πάρτυ. Εκεί παρευρίσκετο και μία τέως πολύ διάσημη και τέως πολύ όμορφη ηθοποιός που μεσουρανούσε την 10ετία του 60 και τότε θα πρέπει να ήταν γύρω στα 50. Η κυρία λοιπόν την έπεφτε απροκάλυπτα σε όποιον αρσενικό ήταν κάτω των 40 και ο φίλος μου τσίμπησε. Ρε σύ του λέω είναι πουρή. Δε γαμιέται μου λέει, έχω βαρήσει για πάρτη της τόσες μαλακίες μικρός και τώρα που μου την πέφτει δεν θα την πάρω; Τέλος πάντων φεύγουν μαζί, τη άλλη μέρα τον βλέπω. Πως πήγε το γαμήσι με την κυρία του λέω. Τί να πάει, μου λέει. Σιχάθηκα τόσο πολύ που μετάνιωσα αναδρομικά και για τις μαλακίες που είχα παίξει παλιά!

Προσπαθώ λοιπόν να σου πώ πως, άμα τελικά στηθώ στην ουρά και πάω στην Αννούλα που ας πούμε είναι 32, εμένα που είμαι 52 θα μου αρέσει σίγουρα, όπως θα άρεσε τότε η τέως Στάρ σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ εξηντάρη, αλλά το φίλο μου τον χάλασε, οπότε μήπως σε χαλάσει και εσένα η Άννα.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Πάλι δεν με κατάλαβες και γι αυτό θα σου πω μια ιστορία. [Οι μεσήλικες ξέρεις, αρέσκονται να διηγούνται ιστορίες γιατί είναι σίγουρο πως έχουν αποκτήσει πολύ περισσότερες εμπειρίες από αυτές που αναμένεται να αποκτήσουν στο μέλλον!]
Πριν καμιά 15ριά χρόνια ήμουν στα 35 τότε [εσύ πήγαινες νηπιαγωγείο] ήμασταν με ένα συνομήλικο φίλο σε ένα πολύ κοσμικό πάρτυ. Εκεί παρευρίσκετο και μία τέως πολύ διάσημη και τέως πολύ όμορφη ηθοποιός που μεσουρανούσε την 10ετία του 60 και τότε θα πρέπει να ήταν γύρω στα 50. Η κυρία λοιπόν την έπεφτε απροκάλυπτα σε όποιον αρσενικό ήταν κάτω των 40 και ο φίλος μου τσίμπησε. Ρε σύ του λέω είναι πουρή. Δε γαμιέται μου λέει, έχω βαρήσει για πάρτη της τόσες μαλακίες μικρός και τώρα που μου την πέφτει δεν θα την παρω; Τέλος πάντων φεύγουν μαζί, τη άλλη μέρα τον βλέπω. Πως πήγε το γαμήσι με την κυρία του λέω. Τί να πάει, μου λέει. Σιχάθηκα τόσο πολύ που μετάνιωσα αναδρομικά και για τις μαλακίες που είχα παίξει παλιά!

Προσπαθώ λοιπόν να σου πώ πως, άμα τελικά στηθώ στην ουρά και πάω στην Αννούλα που ας πούμε είναι 32, εμένα που είμαι 52 θα μου αρέσει σίγουρα, όπως θα άρεσε τότε η τέως Στάρ σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ εξηντάρη, αλλά το φίλο μου τον χάλασε, οπότε μήπως σε χαλάσει και εσένα η Άννα.

φιλε σορι εγω δεν σε καταλαβα..παρεξηγηση..
δικιο εχεις αλλα δεν ξερω ποια ειναι καταλληλη για την ηλικια μου..οποτε παω με το πουλι και το ενστικτο...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
φιλε σορι εγω δεν σε καταλαβα..παρεξηγηση..
δικιο εχεις αλλα δεν ξερω ποια ειναι καταλληλη για την ηλικια μου..οποτε παω με το πουλι και το ενστικτο...

Στο είπανε ρε σύ οι άλλοι, τόσες 20χρονες κυκλοφορούν στην πιάτσα, πιο πολλές είναι οι 20χρονες παρά οι 30χρονες. Άμα επιμένεις διάλαξε μία από αυτές, είναι σίγουρο πως κι εσύ κι αυτή θα περάσετε καλλίτερα, παρά άμα πήγαινα εγώ ας πούμε.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Στο είπανε ρε σύ οι άλλοι, τόσες 20χρονες κυκλοφορούν στην πιάτσα, πιο πολλές είναι οι 20χρονες παρά οι 30χρονες. Άμα επιμένεις διάλαξε μία από αυτές, είναι σίγουρο πως κι εσύ κι αυτή θα περάσετε καλλίτερα, παρά άμα πήγαινα εγώ ας πούμε.

ναι ρε φιλε αλλα απο οτι εχω διαβασει σχεδον ολες οι μικρες ειναι ξεπετα..

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Επειδή είσαι 19 δικαιολογείσαι. [Μάλλον δεν τις ξέρες καν!!]
Λοιπόν οι κυρίες που ανέφερα όταν τους γαμούσαν τον κώλο on camera ΕΧΥΝΑΝ!! Από τον κώλο εννοώ και χύσιμο κανονικό, να φαίνεται!
Έτσι γαμιέται και η Έλενα του Ζ!!!

ποια ειναι η ελενα του zuzana? ανεφερε λινκ

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
ναι ρε φιλε αλλα απο οτι εχω διαβασει σχεδον ολες οι μικρες ειναι ξεπετα..

Λοιπόν πάρε Αρριάνα από Μισελ. Στην ηλικία σου είναι και το σπόρ το έχει στα γονίδιά της. Μόνο που είναι 1.55, αλλά κατά τα άλλα κούκλα. Αγγλικά ξέρεις να υποθέσω.

Επειδή είμαστε ήδη εκτός θέματος ότι άλλες πληροφορίες για call girls και Στούντιο [δεν πιστεύω να θέλεις και C.T., αν και εκεί παίζουν 19χρονες κάργα] με π.μ.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Λοιπόν πάρε Αρριάνα από Μισελ. Στην ηλικία σου είναι και το σπόρ το έχει στα γονίδιά της. Μόνο που είναι 1.55, αλλά κατά τα άλλα κούκλα. Αγγλικά ξέρεις να υποθέσω.

Επειδή είμαστε ήδη εκτός θέματος ότι άλλες πληροφορίες για call girls και Στούντιο [δεν πιστεύω να θέλεις και C.T., αν και εκεί παίζουν 19χρονες κάργα] με π.μ.

κατευθειαν σ ερχεται πμ...κατσε πρωτα να σου γραψω...σβινννν

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδια το κολαρακι της το εχει ανοιξει κανεις η μιλαμε στον αερα τοσες μερες....???

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
κι αν σε ακουμπησει τι κανεις;;;πετας οινοπνευμα;; :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: όχι ρε φίλε.... τίποτα! Απλά προσπαθώ να μην ξαναγίνει!
φαντάζεσαι να πεταχτώ ξαφνικά και να ψάχνω τίποτα οινόπνευμα ή μπεταντίν???  :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: όχι ρε φίλε.... τίποτα! Απλά προσπαθώ να μην ξαναγίνει!
φαντάζεσαι να πεταχτώ ξαφνικά και να ψάχνω τίποτα οινόπνευμα ή μπεταντίν???  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε συ σου εχει κατσει τετοια φαση;;;

Υ.Γ. κομμενο το μπενταντιν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom