Πάλι δεν με κατάλαβες και γι αυτό θα σου πω μια ιστορία. [Οι μεσήλικες ξέρεις, αρέσκονται να διηγούνται ιστορίες γιατί είναι σίγουρο πως έχουν αποκτήσει πολύ περισσότερες εμπειρίες από αυτές που αναμένεται να αποκτήσουν στο μέλλον!]
Πριν καμιά 15ριά χρόνια ήμουν στα 35 τότε [εσύ πήγαινες νηπιαγωγείο] ήμασταν με ένα συνομήλικο φίλο σε ένα πολύ κοσμικό πάρτυ. Εκεί παρευρίσκετο και μία τέως πολύ διάσημη και τέως πολύ όμορφη ηθοποιός που μεσουρανούσε την 10ετία του 60 και τότε θα πρέπει να ήταν γύρω στα 50. Η κυρία λοιπόν την έπεφτε απροκάλυπτα σε όποιον αρσενικό ήταν κάτω των 40 και ο φίλος μου τσίμπησε. Ρε σύ του λέω είναι πουρή. Δε γαμιέται μου λέει, έχω βαρήσει για πάρτη της τόσες μαλακίες μικρός και τώρα που μου την πέφτει δεν θα την παρω; Τέλος πάντων φεύγουν μαζί, τη άλλη μέρα τον βλέπω. Πως πήγε το γαμήσι με την κυρία του λέω. Τί να πάει, μου λέει. Σιχάθηκα τόσο πολύ που μετάνιωσα αναδρομικά και για τις μαλακίες που είχα παίξει παλιά!
Προσπαθώ λοιπόν να σου πώ πως, άμα τελικά στηθώ στην ουρά και πάω στην Αννούλα που ας πούμε είναι 32, εμένα που είμαι 52 θα μου αρέσει σίγουρα, όπως θα άρεσε τότε η τέως Στάρ σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ εξηντάρη, αλλά το φίλο μου τον χάλασε, οπότε μήπως σε χαλάσει και εσένα η Άννα.