γιατι ρε συ πιρφορε , θα μας κοψει την καλημερα, το εμβασμα, δε θα μας δεχεται ή θα προβει σε συνδυασμο αυτων των τριων?Σταματήστε ρε το κάνατε κωμωδία το θρεντ της κάβλας...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άννα η Σέρβα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 883
- Εμφανίσεις 60K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Χθες δεν πρέπει να έβγαινε στο σαλόνι σε όλες τις αλλαγές. Μιλάμε για αναμονή, όχι αστεία.
Θα της είχε γίνει η καρδιά περιβόλι και το πράμα γαρύφαλλο.
Ισα ισα! θα έλεγε "θα γίνω πλούσια"! ποιο περιβόλι? Στρέμματα και βιλλες θα σκεφτόταν
Σιγά μη μασήσει
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ελα ρε τυπεΧθες το απόγευμα γύρω στις 7, πρέπει να 'χε και 15 άτομα αναμονή.
Σιγά ρε παιδιά, ούτε τα τυριά στον ΑΒ δεν έχουν τέτοια ουρά
οσο παει και χειροτερευει το πραγμα
να κλεισουμε ραντεβου παιζει ρε?
ρε την αννουλα
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
βαριέμαι να διαβάσω όλα τα ποστς κι ελπίζω να μην έχει γραφτεί αυτό που σκέφτομαι:
έχουμε και λέμε λοιπόν: αποφασίζεις να την τιμήσεις και μπροστά από σένα είναι 6 άτομα (και λίγα λέω, αλλά ας πάρουμε την ευνοϊκότερη των περιπτώσεων). 15 λεπτά αν κάνει ο καθένας, σημαίνει ότι θα κάθεσαι για 1,5 ώρα στο σαλόνι, θα βλέπεις τον κόσμο να μπαινοβγαίνει, θα βλέπεις και την γκόμενα να μπαινοβγαίνει, θα ακούς και τις κραυγές της όλη την ώρα και η ώρα δεν θα περνά με τίποτα. δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται πολλή η ώρα για την δική μου υπομονή
έχουμε και λέμε λοιπόν: αποφασίζεις να την τιμήσεις και μπροστά από σένα είναι 6 άτομα (και λίγα λέω, αλλά ας πάρουμε την ευνοϊκότερη των περιπτώσεων). 15 λεπτά αν κάνει ο καθένας, σημαίνει ότι θα κάθεσαι για 1,5 ώρα στο σαλόνι, θα βλέπεις τον κόσμο να μπαινοβγαίνει, θα βλέπεις και την γκόμενα να μπαινοβγαίνει, θα ακούς και τις κραυγές της όλη την ώρα και η ώρα δεν θα περνά με τίποτα. δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται πολλή η ώρα για την δική μου υπομονή
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
τυχεροι οσοι την πηραν στη Φυλης.Με ενα 50αρακι δοσιμο στη μαπα κ στομα στον Α γυρο κ σκισιμο στο 2ο γυρο.Οι μετοχες της εκαναν γαμω το limit up.ελα ρε τυπε
οσο παει και χειροτερευει το πραγμα
να κλεισουμε ραντεβου παιζει ρε?
ρε την αννουλα
Ετσι ακριβως.Καλυτερα επιτοπια μεταβολη οταν μετα απο ενα τεταρτο παρεις χαμπαρι οτι παιζει λαικο προσκυνημα.βαριέμαι να διαβάσω όλα τα ποστς κι ελπίζω να μην έχει γραφτεί αυτό που σκέφτομαι:
Αννα ή αλλιως Ντιανα που ειχε αυτο το nickname.Καυλετο πορνοσταρ απο τα λιγα ομως
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Πιο απλά...πες στον ταρίφα "Στην Άννα τη σέρβα, παρακαλώ ". Σίγουρα θα ξέρει
Πλέον ανήκει στα αξιοθέατα της Αθήνας. Ακρόπολη, Άννα Σέρβα κλπ.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Δωστε το ΜΟΥΝΙ στο λαο του
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Απλά συμπληρώνω: φωτός www.kassandras3-pano.com/anna]εδώ[/url] :o και κριτικές www.bourdela.tv/component/option,com_jreviews/task,bou_girlreviews/comp,com_content/criteria,1/id,686/bou_review_id,9448/]εδώ[/url] (και λίγο παλιότερες www.bourdela.tv/component/option,com_jreviews/task,bou_girlreviews/comp,com_content/criteria,1/id,575/bou_review_id,9163/]εδώ[/url]).
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πατα εδω ντεκερ στην μπουρδελοκατασταση την ειχα βαλει...αμα παω αθηνα θα την ψαξω οπωσδηποτε αλλα βλεπω οτι θελει νουμερακι σαν τις τραπεζες για να μπεις...
monkey_for_nothing
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
πωπωπωπωπωπω τρελη γκομενα..κατι τετοια βλεπω και με τρωει να δοκιμασω
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
Βρε παιδια μια ερωτηση. πρεπει να ειχα ρωτησει και παλια σε αλλο thread αλλα δεν ειμαι σιγουρος. μερικοι στις περιγραφες αναφερουν οτι η αννα δινει και φιλια με γλωσσα κτλ. αυτα ειναι στο απλο προγραμμα με 50ευρω δηλαδη η θελει εξτρα?
σε αλλη κριτικη διαβαζω για ακαποτα και οτι τα περνει και στο στομα (αναφερομαι σε εκεινο το φοβερο παραληρημα gfe, cim, cim cbr ebd κτλ κτλ). δεν φοβαστε για ΣΜΝ?
σε αλλη κριτικη διαβαζω για ακαποτα και οτι τα περνει και στο στομα (αναφερομαι σε εκεινο το φοβερο παραληρημα gfe, cim, cim cbr ebd κτλ κτλ). δεν φοβαστε για ΣΜΝ?
Βρε παιδια μια ερωτηση. πρεπει να ειχα ρωτησει και παλια σε αλλο thread αλλα δεν ειμαι σιγουρος. μερικοι στις περιγραφες αναφερουν οτι η αννα δινει και φιλια με γλωσσα κτλ. αυτα ειναι στο απλο προγραμμα με 50ευρω δηλαδη η θελει εξτρα?
απο τα χυσια του ενος Γλωσσοφιλα στον αλλο.....
Τι να πω και γω!!! Μην τρεχει ολο το φορουμ στο συγγρός!!!!!
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
απο τα χυσια του ενος Γλωσσοφιλα στον αλλο.....
Τι να πω και γω!!! Μην τρεχει ολο το φορουμ στο συγγρός!!!!!
μα και εγω αυτο σκεφτομουν. βεβαια περι ορεψεως...
παντως μου κανει εντυπωση γιατι αν ολα αυτα πανε εξτρα τοτε αστα να πανε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις