Νέα

Άννα η Σέρβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Σταματήστε ρε το κάνατε κωμωδία το θρεντ της κάβλας... :grin: :P :rockon:
γιατι ρε συ πιρφορε , θα μας κοψει την καλημερα, το εμβασμα, δε θα μας δεχεται ή θα προβει σε συνδυασμο αυτων των τριων?

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Χθες το απόγευμα γύρω στις 7, πρέπει να 'χε και 15 άτομα αναμονή.
Σιγά ρε παιδιά, ούτε τα τυριά στον ΑΒ δεν έχουν τέτοια ουρά  :2funny:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
ετσι οπως παει θα βαλουν και χαρτακι οπως στις τραπεζες..... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μετά από τόσο κόσμο βλέπω να καίγεται το κορίτσι και να γίνεται τραγωδία.....θα μετονομάσουμε και το θέμα "Η Στέλλα η Σμυρνιά" χαχαχαχαχαχαχαχαχα

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Χθες δεν πρέπει να έβγαινε στο σαλόνι σε όλες τις αλλαγές. Μιλάμε για αναμονή, όχι αστεία.
Θα της είχε γίνει η καρδιά περιβόλι και το πράμα γαρύφαλλο.

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Χθες δεν πρέπει να έβγαινε στο σαλόνι σε όλες τις αλλαγές. Μιλάμε για αναμονή, όχι αστεία.
Θα της είχε γίνει η καρδιά περιβόλι και το πράμα γαρύφαλλο.

Ισα ισα! θα έλεγε "θα γίνω πλούσια"! ποιο περιβόλι? Στρέμματα και βιλλες θα σκεφτόταν
Σιγά μη μασήσει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χθες το απόγευμα γύρω στις 7, πρέπει να 'χε και 15 άτομα αναμονή.
Σιγά ρε παιδιά, ούτε τα τυριά στον ΑΒ δεν έχουν τέτοια ουρά  :2funny:
ελα ρε τυπε
οσο παει και χειροτερευει το πραγμα :2funny:
να κλεισουμε ραντεβου παιζει ρε? :2funny:
ρε την αννουλα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
βαριέμαι να διαβάσω όλα τα ποστς κι ελπίζω να μην έχει γραφτεί αυτό που σκέφτομαι:
έχουμε και λέμε λοιπόν: αποφασίζεις να την τιμήσεις και μπροστά από σένα είναι 6 άτομα (και λίγα λέω, αλλά ας πάρουμε την ευνοϊκότερη των περιπτώσεων). 15 λεπτά αν κάνει ο καθένας, σημαίνει ότι θα κάθεσαι για 1,5 ώρα στο σαλόνι, θα βλέπεις τον κόσμο να μπαινοβγαίνει, θα βλέπεις και την γκόμενα να μπαινοβγαίνει, θα ακούς και τις κραυγές της όλη την ώρα και η ώρα δεν θα περνά με τίποτα. δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται πολλή η ώρα για την δική μου υπομονή

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ελα ρε τυπε
οσο παει και χειροτερευει το πραγμα :2funny:
να κλεισουμε ραντεβου παιζει ρε? :2funny:
ρε την αννουλα
τυχεροι οσοι την πηραν στη Φυλης.Με ενα 50αρακι δοσιμο στη μαπα κ στομα στον Α γυρο κ σκισιμο στο 2ο γυρο.Οι μετοχες της εκαναν γαμω το limit up.
βαριέμαι να διαβάσω όλα τα ποστς κι ελπίζω να μην έχει γραφτεί αυτό που σκέφτομαι:
έχουμε και λέμε λοιπόν: αποφασίζεις να την τιμήσεις και μπροστά από σένα είναι 6 άτομα (και λίγα λέω, αλλά ας πάρουμε την ευνοϊκότερη των περιπτώσεων). 15 λεπτά αν κάνει ο καθένας, σημαίνει ότι θα κάθεσαι για 1,5 ώρα στο σαλόνι, θα βλέπεις τον κόσμο να μπαινοβγαίνει, θα βλέπεις και την γκόμενα να μπαινοβγαίνει, θα ακούς και τις κραυγές της όλη την ώρα και η ώρα δεν θα περνά με τίποτα. δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται πολλή η ώρα για την δική μου υπομονή
Ετσι ακριβως.Καλυτερα επιτοπια μεταβολη οταν μετα απο ενα τεταρτο παρεις χαμπαρι οτι παιζει λαικο προσκυνημα.
Αννα ή αλλιως Ντιανα που ειχε αυτο το nickname.Καυλετο πορνοσταρ απο τα λιγα ομως

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν βαζετε ρε αμαγκες κ καμια φωτο?την ειχα δει καπου αλλα δεν θυμαμαι.να δουμε κ εμεις τι μωρο ειναι αυτο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μπραβο ρε γκαρντασια αθηναικα....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μπααααζοοοοοοοο......
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πειτε της να ανεβει κ απο δω το κοριτσι μας,δεν κανει για σας,να σας γλυτωσω θελω

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
πωπωπωπωπωπω τρελη γκομενα..κατι τετοια βλεπω και με τρωει να δοκιμασω

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Βρε παιδια μια ερωτηση. πρεπει να ειχα ρωτησει και παλια σε αλλο thread αλλα δεν ειμαι σιγουρος. μερικοι στις περιγραφες αναφερουν οτι η αννα δινει και φιλια με γλωσσα κτλ. αυτα ειναι στο απλο προγραμμα με 50ευρω δηλαδη η θελει εξτρα?
σε αλλη κριτικη διαβαζω για ακαποτα και οτι τα περνει και στο στομα (αναφερομαι σε εκεινο το φοβερο παραληρημα gfe, cim, cim cbr ebd κτλ κτλ). δεν φοβαστε για ΣΜΝ?

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Βρε παιδια μια ερωτηση. πρεπει να ειχα ρωτησει και παλια σε αλλο thread αλλα δεν ειμαι σιγουρος. μερικοι στις περιγραφες αναφερουν οτι η αννα δινει και φιλια με γλωσσα κτλ. αυτα ειναι στο απλο προγραμμα με 50ευρω δηλαδη η θελει εξτρα?
σε αλλη κριτικη διαβαζω για ακαποτα και οτι τα περνει και στο στομα (αναφερομαι σε εκεινο το φοβερο παραληρημα gfe, cim, cim cbr ebd κτλ κτλ). δεν φοβαστε για ΣΜΝ?

απο τα χυσια του ενος Γλωσσοφιλα στον αλλο.....

Τι να πω και γω!!!  Μην τρεχει ολο το φορουμ στο συγγρός!!!!!

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
απο τα χυσια του ενος Γλωσσοφιλα στον αλλο.....

Τι να πω και γω!!!  Μην τρεχει ολο το φορουμ στο συγγρός!!!!!

μα και εγω αυτο σκεφτομουν. βεβαια περι ορεψεως...
παντως μου κανει εντυπωση γιατι αν ολα αυτα πανε εξτρα τοτε αστα να πανε... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom