Νέα

Άννα η Σέρβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τελικα σας χαλαει κατι στο μωρο??

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ναι, η ουρα στις σκαλες!!!χαχαχα!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
οτι εχει μεγαλα μουνοχειλα...χαχα...δεν θυμασαι τον αλλο που μας τα ειχε κανει τσουρεκια;;;"μα δεν εχει πεταχτα χειλια;;"...χαχα
Ο Πουτανγαμων φταιει που της τα'κανε ετσι!!! :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Nai εχεις δικιο εκει με 120 το Μαρινακι καθοταν 45 λεπτα !!!
Full Service !!!
Ίσως επειδη ξερουν ότι εισαι μεγαλοκαταθετης και περιμενουν και στο μελλον απο σενα.....
Εγώ ειχα κατσει 25 λεπτα με το τζινακι και ανεβηκε στον πανω οροφο η τσατσα και μας ανοιξε την πορτα κιολας!!!!
Τί αλλο να πω για τις ηλιθιες τσατσαδες που δουλευουν εκει????
Να δεις τί φωνες της εβαλε και της τζινας...
Επειδη της εχω αδυναμια ξαναπηγα 1-2 φορες,αλλα με βαρια καρδια....Και στα 15 λεπτα την κανει σαν λαγος η τζινα τωρα με αυτα και μ αυτα  :huh: .

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ίσως επειδη ξερουν ότι εισαι μεγαλοκαταθετης και περιμενουν και στο μελλον απο σενα.....
Εγώ ειχα κατσει 25 λεπτα με το τζινακι και ανεβηκε στον πανω οροφο η τσατσα και μας ανοιξε την πορτα κιολας!!!!
Τί αλλο να πω για τις ηλιθιες τσατσαδες που δουλευουν εκει????
Να δεις τί φωνες της εβαλε και της τζινας...
Επειδη της εχω αδυναμια ξαναπηγα 1-2 φορες,αλλα με βαρια καρδια....Και στα 15 λεπτα την κανει σαν λαγος η τζινα τωρα με αυτα και μ αυτα   :huh: .
Σε αυτο το μαγαζι σπανια να σου χτυπησουν την πορτα οι τσατσαδες διοτι τα προγραμματα τα κνονιζεις μεσα με την κοπελα και οχι με την ιδια την τσατσα!!!Περιεργο αυτο που σου ετυχε!!!

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Σε αυτο το μαγαζι σπανια να σου χτυπησουν την πορτα οι τσατσαδες διοτι τα προγραμματα τα κνονιζεις μεσα με την κοπελα και οχι με την ιδια την τσατσα!!!Περιεργο αυτο που σου ετυχε!!!
Ο κυρ-βασίλης συνέχεια χτυπούσε πόρτα η φώναζε στην κοπέλα αν αργούσε.Το πόσο θα κάτσεις στο δωμάτιο το κανονίζεις κάτω,άλλα κανονίζεις επάνω........... :pipa2: :pipa2: :pipa2:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ο κυρ-βασίλης συνέχεια χτυπούσε πόρτα η φώναζε στην κοπέλα αν αργούσε.Το πόσο θα κάτσεις στο δωμάτιο το κανονίζεις κάτω,άλλα κανονίζεις επάνω........... :pipa2: :pipa2: :pipa2:
Δεν μου ειχε τυχει ποτε αυτο τι να πω!!!
Αλλα ουτε και οσε φορες περιμενα στο σαλονι τον ειδα να ανεβαινει και να χτυπαει τις πορτες!!!Εδω δεν ανεβαινε να μαζεψει τις καποτες απο τα σεντονια και τα κωλοχαρτα απο τα πατωματα!!!! :2funny:

Αρκετα με το σπαμαρισμα απο μερους μου......η Σερβα τι κανει πηγε κανεις σημερα?

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Τον ήπιε από τη σλοβένα :dancing: :dancing: :dancing:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
πηγα εγω σημερα την παξιμαδωσα για τα καλα.ρε παιδια ωραιος μουναρος ειναι πως κ δεν βρισκει κανενα γαμπρο να το λυξει το θεμα????

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Σημερα παιδια ο θεομουνος δουλευει απο δεκα το πρωι μεχρι δωδεκα το βραδυ...Ποσους λετε να φαει?εκτος της σαλατιτσας του φιλετου κ του ανανα που τρωει το μεσημερι!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Σημερα παιδια ο θεομουνος δουλευει απο δεκα το πρωι μεχρι δωδεκα το βραδυ...Ποσους λετε να φαει?εκτος της σαλατιτσας του φιλετου κ του ανανα που τρωει το μεσημερι!!

εεεεεεεεεεεεεε 14ωρο;;;;; :idiot: :idiot: :idiot:
υπερωριες;;;; :grin: :grin:
ρε μλκ θα τα φτυσει[απο την πολυ δουλεια εννοω]...μπραβο αντοχες στην Σερβα...ρε παιδια αυτη πρεπει να παρει ειδικα "βαρεα και ανθυγιεινα" οχι τα απλα...εξτρα βαρεα και εξτρα ανθυιγιεινα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom