ολα για τα λεφτα!εεεεεεεεεεεεεε 14ωρο;;;;;
υπερωριες;;;;
ρε μλκ θα τα φτυσει[απο την πολυ δουλεια εννοω]...μπραβο αντοχες στην Σερβα...ρε παιδια αυτη πρεπει να παρει ειδικα "βαρεα και ανθυγιεινα" οχι τα απλα...εξτρα βαρεα και εξτρα ανθυιγιεινα!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άννα η Σέρβα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 883
- Εμφανίσεις 60K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Σε αυτο το μαγαζι σπανια να σου χτυπησουν την πορτα οι τσατσαδες διοτι τα προγραμματα τα κνονιζεις μεσα με την κοπελα και οχι με την ιδια την τσατσα!!!Περιεργο αυτο που σου ετυχε!!!
μή το λές.Ακόμη και σε μεγαλοκαταθέτες σου δηλ.σαν εμένα >μόλις περνούσε 20λεπτο ανέβαινε πάνω η κατα τα άλλα συμπαθητική τσατσά μελαχροινή και φώναζε αυτό το σπαστικό..."μ α ρ ί ν α!!!!"ξενέρα...
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Στα 25 αρχιζε η γκρινια !!!μή το λές.Ακόμη και σε μεγαλοκαταθέτες σου δηλ.σαν εμένα >μόλις περνούσε 20λεπτο ανέβαινε πάνω η κατα τα άλλα συμπαθητική τσατσά μελαχροινή και φώναζε αυτό το σπαστικό..."μ α ρ ί ν α!!!!"ξενέρα...
Επισκέπτης
ρε παιδια μου εχει δημιουργηθει μια απορια αυτη η σερβα δεν αδιαθετει ποτε!!!!!! εναμιση μηνα ασταματητα και το λεω γιατι καποιοι εχου εκφρασει προβληματισμους για το ποσο ειναι οριτζιναλ γυναικα!!
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
ρε παιδια μου εχει δημιουργηθει μια απορια αυτη η σερβα δεν αδιαθετει ποτε!!!!!! εναμιση μηνα ασταματητα και το λεω γιατι καποιοι εχου εκφρασει προβληματισμους για το ποσο ειναι οριτζιναλ γυναικα!!
χωρις να θελω να το παιξω ειδικος, μηπως παιρνει αντισυλληπτικα? γιατι αν παιρνει αντισυλληπτικα τοτε μπορει να γνωριζει με περισσοτερη ακριβεια ποτε θα της ερθει η περιοδος και απο οσο ξερω κραταει και λιγοτερο καιρο με λιγοτερο πονο. αυτο βεβαια απο προσωπικη μου πειρα απο πρωην σχεση μου. η καθε γυναικα αντιδρα διαφορετικα!
χωρις να θελω να το παιξω ειδικος, μηπως παιρνει αντισυλληπτικα? γιατι αν παιρνει αντισυλληπτικα τοτε μπορει να γνωριζει με περισσοτερη ακριβεια ποτε θα της ερθει η περιοδος και απο οσο ξερω κραταει και λιγοτερο καιρο με λιγοτερο πονο. αυτο βεβαια απο προσωπικη μου πειρα απο πρωην σχεση μου. η καθε γυναικα αντιδρα διαφορετικα!
πολυ σωστα τα λες, αλλα παρατηρησε οτι η Σερβα ειναι συνεχεια στο προγραμμα ολον τον μηνα..
Επισκέπτης
μα αυτο παρατηρησα και τον αυγουστο απο τοτε που ηταν στο διδυμου ασταματητα και σχεδον μερα παρα μερα!!!! τη να πω εκτος αν αδιαθετει μια φορα το χρονο ;)πολυ σωστα τα λες, αλλα παρατηρησε οτι η Σερβα ειναι συνεχεια στο προγραμμα ολον τον μηνα..
μα αυτο παρατηρησα και τον αυγουστο απο τοτε που ηταν στο διδυμου ασταματητα και σχεδον μερα παρα μερα!!!! τη να πω εκτος αν αδιαθετει μια φορα το χρονο ;)
βεβαια μην ξεχνατε οτι υπαρχει περιπτωση να της εχει κοπει η περιοδος εξαιτιας καποιου ψυχοσωματικου στρες...το λεω για να μην βγαλετε βιαστικα συμπερασματα...
Επισκέπτης
ειναι και αυτο μια αποψη!!!!!! την εχει φαει ισως το αγχος απο την οικονομικη κριση!!!βεβαια μην ξεχνατε οτι υπαρχει περιπτωση να της εχει κοπει η περιοδος εξαιτιας καποιου ψυχοσωματικου στρες...το λεω για να μην βγαλετε βιαστικα συμπερασματα...
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
βεβαια μην ξεχνατε οτι υπαρχει περιπτωση να της εχει κοπει η περιοδος εξαιτιας καποιου ψυχοσωματικου στρες...το λεω για να μην βγαλετε βιαστικα συμπερασματα...
ενταξει ειπαμε. οχι και να της κανουμε το ψυχολογικο προφιλ.
αλλωστε τι στρες ρε συ?
λεφτα με την σεσουλα εχει. σεξ εχει. αγχος οτι δεν θα εχει δουλεια δεν εχει. ολα καλα της ειναι τωρα. ;)
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
ρε παιδια ημερησιως ποσα λετε να κονομαει το κοριτσι??
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Ε, λογικά το βασικό μισθό ανειδίκευτουρε παιδια ημερησιως ποσα λετε να κονομαει το κοριτσι??
ειναι και αυτο μια αποψη!!!!!! την εχει φαει ισως το αγχος απο την οικονομικη κριση!!!
φιλε μην το γαμας... ισχυει .. το ειχε παθει η θεια μου στα 31 της εχασε τον αδερφο της και απο την απωλεια και την δυστυχια της κοπηκε η περιοδος..
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
περισσοτερα απο οτι και οι δυο μας μαζι μηνιαιωςρε παιδια ημερησιως ποσα λετε να κονομαει το κοριτσι??
Επισκέπτης
οχι φιλε μου μπορει και η κοπελα να επαθε κατι αναλογο και να το εριξε στις βιζιτες!!!!!φιλε μην το γαμας... ισχυει .. το ειχε παθει η θεια μου στα 31 της εχασε τον αδερφο της και απο την απωλεια και την δυστυχια της κοπηκε η περιοδος..
φιλε μην το γαμας... ισχυει .. το ειχε παθει η θεια μου στα 31 της εχασε τον αδερφο της και απο την απωλεια και την δυστυχια της κοπηκε η περιοδος..
τι εννοεις?
της κοπηκε η περιοδος για παντα?
η για 1 μηνα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 33K