Νέα

Άννα η Σέρβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xxxaris

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
εεεεεεεεεεεεεε 14ωρο;;;;;
υπερωριες;;;;
ρε μλκ θα τα φτυσει[απο την πολυ δουλεια εννοω]...μπραβο αντοχες στην Σερβα...ρε παιδια αυτη πρεπει να παρει ειδικα "βαρεα και ανθυγιεινα" οχι τα απλα...εξτρα βαρεα και εξτρα ανθυιγιεινα!!!!
ολα για τα λεφτα!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
μπραβο αντοχες στην Σερβα...ρε παιδια αυτη πρεπει να παρει ειδικα "βαρεα και ανθυγιεινα" οχι τα απλα...εξτρα βαρεα και εξτρα ανθυιγιεινα!!!! :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Σε αυτο το μαγαζι σπανια να σου χτυπησουν την πορτα οι τσατσαδες διοτι τα προγραμματα τα κνονιζεις μεσα με την κοπελα και οχι με την ιδια την τσατσα!!!Περιεργο αυτο που σου ετυχε!!!

μή το λές.Ακόμη και σε μεγαλοκαταθέτες σου δηλ.σαν εμένα >:(μόλις περνούσε 20λεπτο ανέβαινε πάνω η κατα τα άλλα συμπαθητική τσατσά μελαχροινή και φώναζε αυτό το σπαστικό..."μ α ρ ί ν α!!!!"ξενέρα...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μή το λές.Ακόμη και σε μεγαλοκαταθέτες σου δηλ.σαν εμένα >:(μόλις περνούσε 20λεπτο ανέβαινε πάνω η κατα τα άλλα συμπαθητική τσατσά μελαχροινή και φώναζε αυτό το σπαστικό..."μ α ρ ί ν α!!!!"ξενέρα...
:huh: Στα 25 αρχιζε η γκρινια !!!

URL]]

Επισκέπτης
ρε παιδια μου εχει δημιουργηθει μια απορια αυτη η σερβα δεν αδιαθετει ποτε!!!!!! εναμιση μηνα ασταματητα και το λεω γιατι καποιοι εχου εκφρασει προβληματισμους για το ποσο ειναι οριτζιναλ γυναικα!! :idiot:

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Χωρις να θελω να χαλασω το "κλιμα" για την εν λογω κυρια, παρακαλω δειτε την κριτικη μου γι'αυτην, στο thread Ενημερωση για στουντιο, Βριλησσου 36, Κυριακη 13/09.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
ρε παιδια μου εχει δημιουργηθει μια απορια αυτη η σερβα δεν αδιαθετει ποτε!!!!!! εναμιση μηνα ασταματητα και το λεω γιατι καποιοι εχου εκφρασει προβληματισμους για το ποσο ειναι οριτζιναλ γυναικα!! :idiot:

χωρις να θελω να το παιξω ειδικος, μηπως παιρνει αντισυλληπτικα? γιατι αν παιρνει αντισυλληπτικα τοτε μπορει να γνωριζει με περισσοτερη ακριβεια ποτε θα της ερθει η περιοδος και απο οσο ξερω κραταει και λιγοτερο καιρο με λιγοτερο πονο. αυτο βεβαια απο προσωπικη μου πειρα απο πρωην σχεση μου. η καθε γυναικα αντιδρα διαφορετικα!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
χωρις να θελω να το παιξω ειδικος, μηπως παιρνει αντισυλληπτικα? γιατι αν παιρνει αντισυλληπτικα τοτε μπορει να γνωριζει με περισσοτερη ακριβεια ποτε θα της ερθει η περιοδος και απο οσο ξερω κραταει και λιγοτερο καιρο με λιγοτερο πονο. αυτο βεβαια απο προσωπικη μου πειρα απο πρωην σχεση μου. η καθε γυναικα αντιδρα διαφορετικα!

πολυ σωστα τα λες, αλλα παρατηρησε οτι η Σερβα ειναι συνεχεια στο προγραμμα ολον τον μηνα..

Επισκέπτης
πολυ σωστα τα λες, αλλα παρατηρησε οτι η Σερβα ειναι συνεχεια στο προγραμμα ολον τον μηνα..
μα αυτο παρατηρησα και τον αυγουστο απο τοτε που ηταν στο διδυμου ασταματητα και σχεδον μερα παρα μερα!!!! τη να πω εκτος αν αδιαθετει μια φορα το χρονο ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
μα αυτο παρατηρησα και τον αυγουστο απο τοτε που ηταν στο διδυμου ασταματητα και σχεδον μερα παρα μερα!!!! τη να πω εκτος αν αδιαθετει μια φορα το χρονο ;)

βεβαια μην ξεχνατε οτι υπαρχει περιπτωση να της εχει κοπει η περιοδος εξαιτιας καποιου ψυχοσωματικου στρες...το λεω για να μην βγαλετε βιαστικα συμπερασματα...

Επισκέπτης
βεβαια μην ξεχνατε οτι υπαρχει περιπτωση να της εχει κοπει η περιοδος εξαιτιας καποιου ψυχοσωματικου στρες...το λεω για να μην βγαλετε βιαστικα συμπερασματα...
ειναι και αυτο μια αποψη!!!!!! την εχει φαει ισως το αγχος απο την οικονομικη κριση!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κάποιες ιεροδουλες εργαζονατι ΚΑΙ οταν αδιαθετουν
Υπαρχει η "τεχνικη του σφουγκαριού".....

Ενδεχομενως η Αννα να ειναι μια απο αυτές.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ενταξει ειπαμε. οχι και να της κανουμε το ψυχολογικο προφιλ.
αλλωστε τι στρες ρε συ?
λεφτα με την σεσουλα εχει. σεξ εχει. αγχος οτι δεν θα εχει δουλεια δεν εχει. ολα καλα της ειναι τωρα. ;)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε παιδια ημερησιως ποσα λετε να κονομαει το κοριτσι??

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ειναι και αυτο μια αποψη!!!!!! την εχει φαει ισως το αγχος απο την οικονομικη κριση!!!

φιλε μην το γαμας... ισχυει .. το ειχε παθει η θεια μου στα 31 της εχασε τον αδερφο της και απο την απωλεια και την δυστυχια της κοπηκε η περιοδος..

Επισκέπτης
φιλε μην το γαμας... ισχυει .. το ειχε παθει η θεια μου στα 31 της εχασε τον αδερφο της και απο την απωλεια και την δυστυχια της κοπηκε η περιοδος..
οχι φιλε μου μπορει και η κοπελα να επαθε κατι αναλογο και να το εριξε στις βιζιτες!!!!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

τι εννοεις?  :huh:

της κοπηκε η περιοδος για παντα?

η για 1 μηνα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom