Νέα

Άννα η Σέρβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
αλλπ αυτο. εγω λεω απλα οτι εχει πεσει πολλη ρεκλαμα. για μενα καποιες αξιες δεν ξεπερνιουνται και αυτεςοι δυο νομιζω ειναι αξεπεραστες!!!! εχει βγει δευτρος μαραντονα; :grin: :grin:
Οκ  ;) .
Κατα βαθος εχεις δικιο .
Ο χρονος θα δειξει .

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
τι το ακριβινανε ? εμενα μου ειπαι φουλ προγραμα 150
εγω και της 2 φορες πειρα λοκο και σεχ σοου ακαποτη πιπα 110!!! :2funny: :2funny:

χθες ανακοινωθει απο την ιδιοκτητρια...το φουλ [ετσι οπως ειπε η Σερβα] θα εχει 200 γιουρια!!!μονο για την Αννα ξαναλεω...

Επισκέπτης
Οκ  ;) .
Κατα βαθος εχεις δικιο .
Ο χρονος θα δειξει .
ειδικα εσενα δεν μπορω να σε αμφησβητησω η εμπειρια σου ειναι αξεπεραστη ;). απλα ειδες οτι μιλησα για συγκεκριμενη που εσυ τουλαχιστον απο οσο θυμαμαι εγραφες υμνους τοτε ;)

Επισκέπτης
χθες ανακοινωθει απο την ιδιοκτητρια...το φουλ [ετσι οπως ειπε η Σερβα] θα εχει 200 γιουρια!!!μονο για την Αννα ξαναλεω...
απο τα 30 που την περνανε απο παντου στο διδυμου ζηταει 200!!!!!! συνεχιστε να πηγαινεται!!!!!!με αυτα που ζητανε σε αλλα στουντιο θα σου μαγειρευε και απο πανω!!!!!!!! ουτε CT να ηταν τουλαχιστον εκει με 200 γαμας οσες φορες αντεχεις και χωρις να αισθανεσαι οτι εισαι στην εφορια. αλλα αφου βρισκει και τα κανει μαγκια της!!!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
200+50 Ενα 2ωρακι στο ολυμπικ με τα ποτα τα ντουζ και οτι αλλο θελεις με  μια βιζιτα νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερα οχι οτι εχω τιποτα με την κοπελα,που ειναι ενταξει και μπραβο της αλλα ειναι πολλα

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
απο τα 30 που την περνανε απο παντου στο διδυμου ζηταει 200!!!!!! συνεχιστε να πηγαινεται!!!!!!με αυτα που ζητανε σε αλλα στουντιο θα σου μαγειρευε και απο πανω!!!!!!!! ουτε CT να ηταν τουλαχιστον εκει με 200 γαμας οσες φορες αντεχεις και χωρις να αισθανεσαι οτι εισαι στην εφορια. αλλα αφου βρισκει και τα κανει μαγκια της!!!

ετσι ειναι...
απο τα αλωνια στα σαλονια+δωσε θαρρος στον χωριατη να σ'ασνεβει στο κρεβατι!!!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Με  200  Γαμας ολη την Φυλης........

και βαλε και τις διπλα πουτανο-περιοχες!!!

200+50 Ενα 2ωρακι στο ολυμπικ με τα ποτα τα ντουζ και οτι αλλο θελεις με  μια βιζιτα νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερα οχι οτι εχω τιποτα με την κοπελα,που ειναι ενταξει και μπραβο της αλλα ειναι πολλα

σωστος...βλεπω εχεις το οικονομικο στο αιμα σου...
ενταξει βεβαια μην το διαλυσουμε...200 γιουρια...ελεος ουτε την Κιμπερλυ να γαμουσες...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
και βαλε και τις διπλα πουτανο-περιοχες!!!

σωστος...βλεπω εχεις το οικονομικο στο αιμα σου...
ενταξει βεβαια μην το διαλυσουμε...200 γιουρια...ελεος ουτε την Κιμπερλυ να γαμουσες...
οχι ρε wolfakis δεν ειναι οτι εχω το οικονομικο στο αιμα μου αλλα 200 σε studio?δεν συγκρινεται με το ξενοδοχειο,που εισαι ανετος και αν εχεις ακρη και καμια ανεξαρτητη χωρις νταβα κανεις και φραμπαλα ασε που θα κατσει παραπανω,και αν βρεις και κανα δοκαρι,δεν τρεχει τιποτα θα προσπερασεις και θα ξανα προσπαθησεις.

Επισκέπτης
με 200 ευρωπουλα γαμας πολυ καλυτερα μουνια και προπαντων χωρις να περιμενεις στην ουρα λες και εισαι στο ικα. ελεος 200 για 15 λεπτα!!!! ουτε η τζουλια δεν περνει τοσα ρε μαγκες :2funny: :2funny: :2funny:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
με 200 ευρωπουλα γαμας πολυ καλυτερα μουνια και προπαντων χωρις να περιμενεις στην ουρα λες και εισαι στο ικα. ελεος 200 για 15 λεπτα!!!! ουτε η τζουλια δεν περνει τοσα ρε μαγκες :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε παιδιά τι κάθεστε και ασχολείστε? Μόδα είναι η Άννα η Σέρβα και θα περάσει. Από την άλλη κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν ήμουν πουτάνα και έβλεπα ότι κάποιοι μου δίνουν 200 ευρώ για 30 με 45 λεπτά.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
οχι ρε wolfakis δεν ειναι οτι εχω το οικονομικο στο αιμα μου αλλα 200 σε studio?δεν συγκρινεται με το ξενοδοχειο,που εισαι ανετος και αν εχεις ακρη και καμια ανεξαρτητη χωρις νταβα κανεις και φραμπαλα ασε που θα κατσει παραπανω,και αν βρεις και κανα δοκαρι,δεν τρεχει τιποτα θα προσπερασεις και θα ξανα προσπαθησεις.

ναι ρε φιλε εχεις απολυτο δικιο!!!!
δηλαδη αν πας σε στουντιο με 200 € στο φουλ...τα σιτι τουρ ποσο θα πανε;;;
υποτιθεται κιολας οτι ειμαστε και σε περιοδο οικονομικης κρισεις!!!!φαντασου να μην ημασταν!!!
ελεος και παλι ελεος που καποιοι επαγγελμαστιες εκμετταλευονται ετσι την περαση που εχουν...
βεβαια ο καθενας κανει οτι θελει..δημοκρατια εχουμε...οποτε καλως εκανε η κοπελα..

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
ναι ρε φιλε εχεις απολυτο δικιο!!!!
δηλαδη αν πας σε στουντιο με 200 € στο φουλ...τα σιτι τουρ ποσο θα πανε;;;
υποτιθεται κιολας οτι ειμαστε και σε περιοδο οικονομικης κρισεις!!!!φαντασου να μην ημασταν!!!
ελεος και παλι ελεος που καποιοι επαγγελμαστιες εκμετταλευονται ετσι την περαση που εχουν...
βεβαια ο καθενας κανει οτι θελει..δημοκρατια εχουμε...οποτε καλως εκανε η κοπελα..
H αννα ειναι πραγματικα ενταξει στο δωματιο,Μακαρι να ερχοταν και σε ξενοδοχειο και τα λεφτα να πηγαινανε σε αυτην και οχι στο καθε παρατρεχαμενο,τι να πεις wolfaki,ελπιζω μονο να μην την πληρωσουν η συναγωνηστες του 50αρικου πλεων σε προσφορα ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ δεν φταινε αυτοι σε τιποτα ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ

Επισκέπτης
H αννα ειναι πραγματικα ενταξει στο δωματιο,Μακαρι να ερχοταν και σε ξενοδοχειο και τα λεφτα να πηγαινανε σε αυτην και οχι στο καθε παρατρεχαμενο,τι να πεις wolfaki,ελπιζω μονο να μην την πληρωσουν η συναγωνηστες του 50αρικου πλεων σε προσφορα ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ δεν φταινε αυτοι σε τιποτα ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ
φιλε μου τις τιμες απο οτι εγραψε η τσατσα η σερβα τις καθορισε απο μονη της!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
φιλε μου τις τιμες απο οτι εγραψε η τσατσα η σερβα τις καθορισε απο μονη της!
Ωραια να παω και εγω στο αφεντικο μου τωρα και να του καθορισω ποσα θα παιρνω για τις δουλειες που κανω στην εταιρεια του

Επισκέπτης
Ωραια να παω και εγω στο αφεντικο μου τωρα και να του καθορισω ποσα θα παιρνω για τις δουλειες που κανω στην εταιρεια του
αμα περναει η μπογια σου καντο!!!! οι αλλες κοπελες του στουντιο δεν εχουν αυτες τις τιμες!!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
τι βλέπω ξαναχάθηκε η μπάλα με την σέρβα?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αρε αυτοί οι πλάβι...το χειρίζονται άριστα το τόπι!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άκου 200 ευρώ....είναι περισσότερα από το να γαμήσεις κορυφαίο CT με direct booking (για τους γνώστες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

και συνεχιζω οτι εισαι πολυ καλος......τι να κανουμε, ετσι ειναι η ζωη καποιος ζητα και καποιος τα δινει!!επιλογη του καθενος που ,ποσα και ποτε να τα δοσει κι αν τα δοσει...στα χερια μας ειναι να πηγαινουμε ή οχι...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ρε παιδιά τι κάθεστε και ασχολείστε? Μόδα είναι η Άννα η Σέρβα και θα περάσει. Από την άλλη κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν ήμουν πουτάνα και έβλεπα ότι κάποιοι μου δίνουν 200 ευρώ για 30 με 45 λεπτά.

Όπως το ειπες μοδα ειναι και θα περασει...αλλα μεχρι να περασει θα εχει ξεζουμισει ολο το κοινο των στουντιο και μετα αντε ο αλλος να παει να μαμαησει τις υπολοιπες διχως να εχει παρα!!!

να πας..και αυτος ως γνησιος εργοδοτης θα σου δειξει το γραφειο με την ομορφη κοπελα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom