amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.105
- Πόντοι
- 22.785
Βαλτε και μια ΡΕΠΛΙΚΑ της κατω ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΙΤΣΑΑΑΑΑΑ
είναι μούναρος,,,,,,,, άκου με.
Βαλτε και μια ΡΕΠΛΙΚΑ της κατω ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΙΤΣΑΑΑΑΑΑ
είναι μούναρος,,,,,,,, άκου με.
Ολα πιθανα ειναι.
παντως ρε παιδια πολυ ντορος γινεται με την αννουλα που δεν λεω απο τις φωτογραφιες καλη φαινεται αλλα εχουν περασει πολυ καλυτερα μουνια οπως για μενα η ΙΖΑΜΠΕΛΑ η πολωνεζα τριγετα συγγρου144 κ.λ.π που και ιδιες υπηρεσις προσφερε και οικονομικοτερα και ηταν και μουναρος. βεβαια δεν την εχω δει τη σερβα απο κοντα αλλα απο τις φωτο η ιζαμπελα νομιζω ηταν το κορυφαιο στουντιοκοριτσο και απο εμφανιση και απο υπηρεσιες που εχει περασει αν και εχω να ασχοληθω με το αθλημα απο τοτε που εφυγε δεν νομιζω να εχει περασει τετοιο μουνι. αυτοι που θυμουνται μπορουν να συγρινουν ;)
amjik για πες καλο και τι γευση ειχε.Δωσε περιγαφη. Μηκος Πλατος και Βαθος.....
δεν ξερω αν ειμαι κολοφαρδος αλλα ξαναπηγα και ημουν 3ος
που το καταλαβες;;;;;;;;;λες;;;;
ρε συ amjik μπας και εχεις "χαιδεψει" το γατακι;;; ;) ;) ;)
Θα διαφωνησω bodos και εχω συναντηση την Ιζα ουκ ολιγες φορες !!!παντως ρε παιδια πολυ ντορος γινεται με την αννουλα που δεν λεω απο τις φωτογραφιες καλη φαινεται αλλα εχουν περασει πολυ καλυτερα μουνια οπως για μενα η ΙΖΑΜΠΕΛΑ η πολωνεζα τριγετα συγγρου144 κ.λ.π που και ιδιες υπηρεσις προσφερε και οικονομικοτερα και ηταν και μουναρος. βεβαια δεν την εχω δει τη σερβα απο κοντα αλλα απο τις φωτο η ιζαμπελα νομιζω ηταν το κορυφαιο στουντιοκοριτσο και απο εμφανιση και απο υπηρεσιες που εχει περασει αν και εχω να ασχοληθω με το αθλημα απο τοτε που εφυγε δεν νομιζω να εχει περασει τετοιο μουνι. αυτοι που θυμουνται μπορουν να συγρινουν ;)
φιλε μου δεν διαφωνω σε αυτο απλα εχει πεσει και πολυ ρεκλαμα. εγω αυτο που ειπα οτι η ιζαμπελα που εχει φυγει εδω και δυο χρονια ηταν ενα απο τα καλυτερα στουντιοκοριτσα. απο οτι βλεπω η σερβα με τις τιμες θα αρχισει να εχει φθινουσα πορεια . η ιζαμπελα για οποιον την εχει δοκιμασει ας κανει τη συγριση!!!φιλε για να εχει τοση πελατεια κατι κανει η Σερβα...
μπορει να εχει το κοκκαλακι της νυχτεριδας...[μπορει να μην κολλαει στην περιπτωση της αλλα που ξερεις μπορει να εχει το κοκκαλακι της πορνονυχτεριδας!!!]
παω πασο αφου ειδικα εσυ ξερεις καλυτερα. απλα νομιζω οτι η ιζαμπελα το πακετο που προσφερε ηταν απο τα κορυφαια στη κατηγορια των στουντιο. τουλαχιστον για τοτε.Θα διαφωνησω bodos και εχω συναντηση την Ιζα ουκ ολιγες φορες !!!
Γουστα ειναι αυτα και καλο ειναι να μην συγκρινουμε δυο ανομια πραγματα .
Δεν αντλεγω Ιζα και Σονια ηταν οτι καλυτερο σιγουρα !!!παω πασο αφου ειδικα εσυ ξερεις καλυτερα. απλα νομιζω οτι η ιζαμπελα το πακετο που προσφερε ηταν απο τα κορυφαια στη κατηγορια των στουντιο. τουλαχιστον για τοτε.
που το καταλαβες;;;;;;;;;
φιλε μου δεν διαφωνω σε αυτο απλα εχει πεσει και πολυ ρεκλαμα. εγω αυτο που ειπα οτι η ιζαμπελα που εχει φυγει εδω και δυο χρονια ηταν ενα απο τα καλυτερα στουντιοκοριτσα. απο οτι βλεπω η σερβα με τις τιμες θα αρχισει να εχει φθινουσα πορεια . η ιζαμπελα για οποιον την εχει δοκιμασει ας κανει τη συγριση!!!
αλλπ αυτο. εγω λεω απλα οτι εχει πεσει πολλη ρεκλαμα. για μενα καποιες αξιες δεν ξεπερνιουνται και αυτεςοι δυο νομιζω ειναι αξεπεραστες!!!! εχει βγει δευτρος μαραντονα;Δεν αντλεγω Ιζα και Σονια ηταν οτι καλυτερο σιγουρα !!!
Απλα περνανε τα χρονια και οπως ο Θωμας Μαυρος ηταν το καλυτερο Σεντερ Φορ μετα απο χρονια πηρε την θεση του καποιος αλλος !!
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ηταν καλος !!