Επισκέπτης
1)Το θρεντ ειναι μαλακια γενικοτερα,βαθια συμπλεγματικο
2)Και ξανατονιζω οτι καποιος που ειναι διατεθιμενος να ριχνει χυλο σε καποια που δεν του αρεσει,πρεπει να ειναι και προετοιμασμενος να φαει
3)Το εχει αποδεχτει αυτο;
4) Γιατι αν ειναι ενας κομπλεξικος μαλακονεανιας-κοκκοροπουλο που εχει δει μουνι μονο σε
πουτανες
και το παιζει γενικος "γαμαω" και χυλωνει τις χοντρουλες για μαγκια,αλλα με τις
πραγματικα ωραιες γινεται ταχυδρομος....γάματα
5)Και εχω ριξει και εχω φαει,ετσι ειναι αυτα τα πραματα
1)Μην το διαβάζεις αν δεν γουστάρεις.Δεν νομίζω ότι σε υποχρέωσε κανείς ...
2)Αυτή είναι δική σου γνώμη , άσχετη με το θέμα του παρόντος.
Βάλε δικό σου θέμα σχετικά με το τι νομίζεις και γράψε ό,τι γουστάρεις.
3)Το έχω αποδεχθεί προσωπικά, αν ενδιαφέρει κάποιον αυτό.
Είπα όμως επίσης , ότι προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν κάποιος κυνηγά γυναίκες κάποια στιγμή θα φάει άσχημη φόλα, όσο "καλό παιδί" και γλύκας να είναι.Αυτό εξαρτάται από τις γκόμενες και όχι τον ίδιο. Από τον ίδιο εξαρτάται τι χυλόπιτες θα ρίχνει αυτός.
4)Οι αναφορές σε υποθετικά/λογοτεχνικά πρόσωπα είναι επίσης άσχετες με το παρόν θέμα. Γράψε δικό σου σχετικά με τον τύπο που έχει δει μουνί μόνο πουτάνας και το παίζει μάγκας σε μπάζα ρίχοντας πίτες. Αν έχει κάνει και το γύρο της Παταγονίας καβάλα σε Λίμα , μπορεί να γίνει και best seller μυθιστόρημα!
5)Η ιστορία της ζωής σου , μπορεί να είναι άλλο μυθιστόρημα , μετά την επιτυχία του 1ου με το γύρο της Παταγονίας καβάλα σε Λίμα.Με το θέμα αυτό είναι άσχετη , σε στατιστικό επίπεδο. Εδώ περιγράφουμε χοντρές χυλόπιτες ...