Νέα

Ανδρικό προσόν που χάνεται σιγά-σιγά ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
 1)Το θρεντ ειναι μαλακια γενικοτερα,βαθια συμπλεγματικο

2)Και ξανατονιζω οτι καποιος που ειναι διατεθιμενος να ριχνει χυλο σε καποια που δεν του αρεσει,πρεπει να ειναι και προετοιμασμενος να φαει

3)Το εχει αποδεχτει αυτο;

4) Γιατι αν ειναι ενας κομπλεξικος μαλακονεανιας-κοκκοροπουλο που εχει δει μουνι μονο σε
 πουτανες
 και το παιζει γενικος "γαμαω" και χυλωνει τις χοντρουλες για μαγκια,αλλα με τις
 πραγματικα ωραιες γινεται ταχυδρομος....γάματα

5)Και εχω ριξει και εχω φαει,ετσι ειναι αυτα τα πραματα

1)Μην το διαβάζεις αν δεν γουστάρεις.Δεν νομίζω ότι σε υποχρέωσε κανείς ...
2)Αυτή είναι δική σου γνώμη , άσχετη με το θέμα του παρόντος.
Βάλε δικό σου θέμα σχετικά με το τι νομίζεις και γράψε ό,τι γουστάρεις.
3)Το έχω αποδεχθεί προσωπικά, αν ενδιαφέρει κάποιον αυτό.
Είπα όμως επίσης , ότι προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν κάποιος κυνηγά γυναίκες κάποια στιγμή θα φάει άσχημη φόλα, όσο "καλό παιδί" και γλύκας να είναι.Αυτό εξαρτάται από τις γκόμενες και όχι τον ίδιο. Από τον ίδιο εξαρτάται τι χυλόπιτες θα ρίχνει αυτός.
4)Οι αναφορές σε υποθετικά/λογοτεχνικά πρόσωπα είναι επίσης άσχετες με το παρόν θέμα. Γράψε δικό σου σχετικά με τον τύπο που έχει δει μουνί μόνο πουτάνας και το παίζει μάγκας σε μπάζα ρίχοντας πίτες. Αν έχει κάνει και το γύρο της Παταγονίας καβάλα σε Λίμα , μπορεί να γίνει και best seller μυθιστόρημα!
5)Η ιστορία της ζωής σου , μπορεί να είναι άλλο μυθιστόρημα , μετά την επιτυχία του 1ου με το γύρο της Παταγονίας καβάλα σε Λίμα.Με το θέμα αυτό είναι άσχετη , σε στατιστικό επίπεδο. Εδώ περιγράφουμε χοντρές χυλόπιτες ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 δεν υποστηριξα τιποτα και δεν δινω υποθετικες απαντησεις σε υποθετικες ερωτησεις

ανδρικο προσον ειναι να ....εισαι Ανδρας
 και οχι Αρσενικο το οποιο για μενα ειναι ενδειξη φυλου

Εχω γνωρισει γκομενες-αντρακια
 Εχω γνωρισει αρσενικα-μουνοδουλάκια

Το θρεντ ειναι μαλακια γενικοτερα,βαθια συμπλεγματικο

Και ξανατονιζω οτι καποιος που ειναι διατεθιμενος να ριχνει χυλο σε καποια που δεν του αρεσει,πρεπει να ειναι και προετοιμασμενος να φαει

Το εχει αποδεχτει αυτο;
 Αυτο ειναι ενα ζητημα,ειπα...

Γιατι αν ειναι ενας κομπλεξικος μαλακονεανιας-κοκκοροπουλο που εχει δει μουνι μονο σε
 πουτανες
 και το παιζει γενικος "γαμαω" και χυλωνει τις χοντρουλες για μαγκια,αλλα με τις
 πραγματικα ωραιες γινεται ταχυδρομος....γάματα

Και εχω ριξει και εχω φαει,ετσι ειναι αυτα τα πραματα

ο λακης στροφαρει οσο και οι ριζες που ξεδοντιαζει ρε μπραδερ αχααχαχαχ

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
  Εχω γνωρισει γκομενες-αντρακια
 Εχω γνωρισει αρσενικα-μουνοδουλάκια

Φίλε μου γκόμενες αντράκια δεν υπάρχουν. Κι εγώ έχω γνωρίσει τέτοιες "δήθεν" γκόμενες που αναφέρεις, αλλά η μαγκιά τους περιορίζεται μόνο στα λόγια. Με την 1η δυσκολία που θα βρουν μπροστά τους θα σου κάνουν τα γλυκά μάτια να τις βοηθήσεις και να δεις για πότε χάνετε το υφάκι "δεν έχω κανένα ανάγκη τα καταφέρνω όλα μόνη μου". Εκτίμησή μου πάντα...
Συμφωνώ μαζί σου για το αρσενικά-μουνοδουλάκια.

Επισκέπτης
ο λακης στροφαρει οσο και οι ριζες που ξεδοντιαζει ρε μπραδερ αχααχαχαχ

Και όχι μόνο.
Βλάκας, αγάμητος , κακάσχημος , φτωχός , χαμένος , αντικοινωνικός , άστεγος ,
λεπρός , χωρίς φίλους , κτλ κτλ κτλ

Και όλα τα άλλα μειονεκτήματα που δεν έχουν όσοι δεν ανήκουν σε ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ και δεν πίνουν μπάφους στα Εξάρχεια.
Εκεί συχνάζουν μόνο γκόμενοι greek gods , γαμιάδες , με τρελά κονέ , τρελές παρέες και φοβερή επιτυχία στη ζωή και το γαμήσι (με τον κώλο σε Πάκηδες).

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Και όλα τα άλλα μειονεκτήματα που δεν έχουν όσοι δεν ανήκουν σε ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ και δεν πίνουν μπάφους στα Εξάρχεια.
Εκεί συχνάζουν μόνο γκόμενοι greek gods , γαμιάδες , με τρελά κονέ , τρελές παρέες και φοβερή επιτυχία στη ζωή και το γαμήσι (με τον κώλο σε Πάκηδες).

:thumbsup:

Επισκέπτης
Φίλε μου γκόμενες αντράκια δεν υπάρχουν. Κι εγώ έχω γνωρίσει τέτοιες "δήθεν" γκόμενες που αναφέρεις, αλλά η μαγκιά τους περιορίζεται μόνο στα λόγια.

Ή αν υπάρχουν είναι σπανιότατες.
Συνήθως είναι γυναίκες με υπερκαλυμένες τις υλικές τους ανάγκες,
κάτι που μπορεί να σημαίνει όχι απαραίτητα τρελό χρήμα,
αλλά ενδεχομένως και λιγότερες απαιτήσεις από τη μέση ελλεηνίδα.

Το να πηγαίνουν γήπεδο , να καπνίζουν άφιλτρα ,
να βρίζουν άλλους οδηγούς δεν τις κάνει αντράκια.
Ξεφτύλες τις κάνει ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και όχι μόνο.

ρε σκαλωμενε τιτανοηλιθιε, καποια πραγματα δε θα μπορεσετε ποτε να τα κατανοησετε εσυ και ο καθε τζεημς γιατι ειστε εργοστασιακο λαθος απο κατασκευης. Δε γυριζουν ολα γυρω απο τη πολιτικη θεση του καθενος ρε βλαχοτσουγκρανε, ακομα και εκ διαμετρου αντιθετος να ειμαι με τυπους νατσους και πετροσυνηδες, αυτους θα διαλεγα γυρω μου και σενα θα σε παταγα στο μιξερ.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ακομα και εκ διαμετρου αντιθετος να ειμαι με τυπους νατσους και πετροσυνηδες, αυτους θα διαλεγα γυρω μου και σενα θα σε παταγα στο μιξερ.

τυχαιο;

δεν νομιζω.......

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
ρε σκαλωμενε τιτανοηλιθιε, καποια πραγματα δε θα μπορεσετε ποτε να τα κατανοησετε εσυ και ο καθε τζεημς γιατι ειστε εργοστασιακο λαθος απο κατασκευης. Δε γυριζουν ολα γυρω απο τη πολιτικη θεση του καθενος ρε βλαχοτσουγκρανε, ακομα και εκ διαμετρου αντιθετος να ειμαι με τυπους νατσους και πετροσυνηδες, αυτους θα διαλεγα γυρω μου και σενα θα σε παταγα στο μιξερ.

cool man :sunglasses: ο καθένας λέει τη γνώμη του.

Επισκέπτης

Τα αναρχοκουμμούνια είναι τόσο άνανδρα ,
που ενώ την λένε και επιτίθονται σε όσους δεν ανήκουν στο ιδεολογικό τους συνάφι
(Θαυμαστές Χότζα-Στάλιν-Μάο-Τσαουσέσκου-Κάστρο κτλ κτλ)
ακόμη και σε θέματα αυτοκινήτων ή ... μαγειρικής ,
δεν παραδέχονται ότι το κάνουν από ιδεολογικό/πολιτικό μίσος/μικροψυχία,
αλλά ισχυρίζονται ότι διαφωνούν στην μαγειρική/Αυτοκίνητα.

Θα μου πεις ποιός ενδιαφέρεται στα σοβαρά γιατί γαυγίζει ένας μαλάκας που
θαυμάζει Στάλιν-Ενβέρ Χότζα-Τσαουσέσκου ...

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
479
Πόντοι
301
να πω και γω την μαλακια μου γκομενα που κυνηγουσα κανα 4μηνο με τα πολλα βγηκαμε δεν εκατσε και στο τελος με ειπε λιγουρη και αγαμητο.οταν την ρωτησα ποτε εκανες εσυ τελευταια φορα σεξ δεν απανταγε με τπτ(μπορει πριν χρονια :2on1:)οταν με ρωτησε εμενα και τις ειπα πηγα στουντιο για να ερθω και να μην εχω γκαυλες απο εκει που ημουν καλο και γλυκο παιδι εγινα αλητης και ανωμαλος φαλοκρατης και δεν θυμαμαι τι αλλο.την εστειλα στο διαλο και τελος :rockon:

fammefatal

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
αν το κειμενο ειναι καθαρα χιουμοριστικο τοτε απλα μην συνεχισεις να διαβαζεις ....  :)

αν όμως τα λες και τα πιστεύεις .....
.....τι μισογυνισμος ειναι αυτος ....?
ολος ο κοσμος δυσκολευεται στις σχεσεις ... μην τα ισιπεδωνουμε ολα ...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
1.Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις. Της πετάς κάποια από τα ακόλουθα και περιμένεις αντιδράσεις:
-Η ΝΥ είναι η αγαπημένη μου πόλη
-Με όλα αυτά τα καθήκια τους αλλοδαπούς που κυκλοφορούν στην Αθήνα,
θα έπρεπε να αντιγράψουμε τη νομοθεσία περί οπλοφορίας του Τέξας.
-Δεν μου άρεσε στη Βαρκελώνη , γιατί πάνε όλο βρωμιάρηδες αναρχοκουμμούνια.
-Ρε γαμώτο , έχασα το τελευταίο τέυχος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  , μήπως το έχεις;
-'Ακουσες για τη σημερινή ληστεία; Δυστυχώς οι μπάτσοι δεν πρόλαβαν να καθαρίσουν τους ληστές όπως το γαμιόλη το Φούντα.

αααααχαχαχαχαχαχαχα!!! πω πω, ή θα με πιαναν τα γελια και θα πιστευα οτι καποιος μου κανει πλακα, ή θα... πωωω τι θα εριχνα :S

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Και όχι μόνο.

μην ασχολείσαι ρε λάκη με τον κάθε έκτορα,αγάμητο,καθυστερημένο, που βλέπει μουνί μόνο στα σάιτ και γαμάει και δέρνει "νομίζοντας"
το είπες πολύ σωστά
το κάθε ξεβράκωτο αναρχοκουμμούνι βγάζει τα κόμπλεξ του στο νετ μια και μόνο φάπες έχει να επιδείξει!

αλλά το κόμπλεξ του εκτοράκου για μένα δε θα σβήσει ποτέ!
όλο στην πούτσα μου ξύνεται μαζί με όλα τα άνανδρα μπασταρδοαριστεράκια που την πέφτουν μαζεμένοι πάντα σε έναν!

ΟΥΣΤ ΚΩΠΡΟΣΚΥΛΑ! :birdman:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μην ασχολείσαι ρε λάκη με τον κάθε έκτορα,αγάμητο,καθυστερημένο, που βλέπει μουνί μόνο στα σάιτ και γαμάει και δέρνει "νομίζοντας"
το είπες πολύ σωστά
το κάθε ξεβράκωτο αναρχοκουμμούνι βγάζει τα κόμπλεξ του στο νετ μια και μόνο φάπες έχει να επιδείξει!

αλλά το κόμπλεξ του εκτοράκου για μένα δε θα σβήσει ποτέ!
όλο στην πούτσα μου ξύνεται μαζί με όλα τα άνανδρα μπασταρδοαριστεράκια που την πέφτουν μαζεμένοι πάντα σε έναν!

ΟΥΣΤ ΚΩΠΡΟΣΚΥΛΑ! :birdman:

σε ποτιζει το φιλαρακι σου τπτ? ματινα και τα λοιπα?
ποτε εγραψε ο εκτορ κατι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ που να λεει οτι ειναι αναρχικο-κατι? απλα εσυ εισαι ζωον, κι αν πει καποιος το αντιθετο απο σας, απο τις μαλακιες που λετε δλδ, παει να πει οτι ειναι αγαμητος και αναρχας! :2funny:

και μπαι δε γουει, εσυ τριβεσαι συνεχως. γουσταρουμε γουσταρουμε τζιμακο?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
σε ποτιζει το φιλαρακι σου τπτ? ματινα και τα λοιπα?
ποτε εγραψε ο εκτορ κατι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ που να λεει οτι ειναι αναρχικο-κατι? απλα εσυ εισαι ζωον, κι αν πει καποιος το αντιθετο απο σας, απο τις μαλακιες που λετε δλδ, παει να πει οτι ειναι αγαμητος και αναρχας! :2funny:

και μπαι δε γουει, [size=20pt]εσυ τριβεσαι συνεχως[/size]. γουσταρουμε γουσταρουμε τζιμακο?
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ρε σκαλωμενε τιτανοηλιθιε, καποια πραγματα δε θα μπορεσετε ποτε να τα κατανοησετε εσυ και ο καθε [size=30pt]τζεημς[/size] γιατι ειστε εργοστασιακο λαθος απο κατασκευης. Δε γυριζουν ολα γυρω απο τη πολιτικη θεση του καθενος ρε βλαχοτσουγκρανε, ακομα και εκ διαμετρου αντιθετος να ειμαι με τυπους νατσους και πετροσυνηδες, αυτους θα διαλεγα γυρω μου και σενα θα σε παταγα στο μιξερ.
:birdman:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom