james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
άσε ρε τον άνθρωπο να μιλήσει και διάβαζε καλά αυτά που γράφει!Πάψε ρε αντιαριστερέ!!!![]()
τζάμπα φροντιστήριο κάνει λέμε!
Λάκη!
γράφε ρε άνθρωπε!
άσε ρε τον άνθρωπο να μιλήσει και διάβαζε καλά αυτά που γράφει!Πάψε ρε αντιαριστερέ!!!![]()
επισης δεν γαμαει καποιος ΠΟΤΕ.
1.γκομενες που ειναι καμενες στο ιντερνετ.
2.γκομενες που ψηφιζουν και ειναι μελη σε διαφορα σωματεια.
3.γκομενες μπατιρημενες,που την ξεληγομαρα τους πανε να την περασουν για κουλτουρα.(βολτες σε πλατειες,σπορια σε παγκακια,εκθεσεις βιβλιου,και στεκια κατι μαγαζια να φοβασε να πας και αλλες μαλακιες τετοιες).
4.γκομενες που ειναι χειμωνα καλοκαιρι με ενα κασκολ στο λαιμο.
5.γκομενες με αβαφτα και απεριποιητα νυχια,και σοβαδες στις φτερνες.
6.γκομενες που γυρνανε με ενα μηχανακι ολη μερα,και βρομοκοπανε καμενα λαδια.
7.γκομενες με κολαν, τριμενα-χαμιμαλια βρωμοσκοινα,και σανδαλια λιωμενα.
8.γκομενες που καπνιζουν στριφτα τσιγαρα.
ναι ρε μαλακα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το 8. μ άρεσε!![]()
![]()
![]()
ναι ρε μαλακα.
γιατι οποια καπνιζει στριφτα εχει σιγουρα και κιτρινισμενα δαχτυλα.
γαμησετα,να σου βαφει το νυχι κοκκινο γυαλιστερο,και να σου κανει αντιθεση με το κιτρινο δαχτυλο.![]()
![]()
σαν την μαλακισμενη την μεσιτρια τζεημς.![]()
![]()
![]()
![]()
Το να αποδεχθούν ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν τις γουστάρουν ,
δεν τους προκαλούν σεξουαλικό ενδιαφέρον
ή ακόμη και δεν θέλουν καν να τις βλέπουν και να τις ακούν
και να το δείχνουν αυτό ξεκάθαρα , χωρίς "διπλωματία" και "υπεκφυγές".
φιλε ολες οι γκομενες γαμιουντε,και ολες θελουν να γαμηθουν.Καλή η ανάλυση για τις γκόμενες που ΔΕΝ γαμιούνται.
Πες μας πως θα ξεχωρίσουμε τις γκόμενες που ,ΝΑΙ ,γαμιούνται.
Κατ'αρχήν ειναι η μειοψηφία ,λιγώτερες απο το 30%.
Επειδή είναι οι περισσοτερες πιασμένες,το ποσοστό πεφτει στο 10%.Πως θα καταλάβεις ότι η γκόμενα δεν είναι ανέραστη ?
Από τις φίλες της.
Οι ανέραστες κάνουν παρέα με ανέραστες ,οι γαμιόλες με γαμιόλες ,εκτός εξαιρέσεων.
Επίσης από το βλέμμα τους.Οι γαμιόλες "ψάχνονται".
Και από άλλα ξεχωρίζουν ,ας τα πουν οι άλλοι συναγωνιστές.
μαλάκα έχεις απόλυτο δίκιο σ αυτό!στα 23 μου είχα πηδήξει συμφοιτήτριά μου που ήταν παρθένα (και στην εμφάνιση), απ το πρώτο βράδι!φιλε ολες οι γκομενες γαμιουντε,και ολες θελουν να γαμηθουν.
απλα η καθε μια θελει τον τροπο τις,και το κολπο τις.δεν γινετε σε ολες να κανεις το ιδιο παιχνιδι.ειπες και μονος οτι οι γαμιολες φαινοντε απο το βλεμα,και οι ανεραστες και οτι αλλο.
και εγω σου λεω αρχιδια.ειδικα με τις γκομενες τιποτα δεν ειναι πια οπως φαινετε,αν δεν ριχτεις στην μαχη,και δεν ριξεις τις πρωτες σφαιρες,δεν προκειτε να καταλαβεις τιποτα.δεν σημαινει οτι επειδη μια ντυθικε προκλητικα,ειναι και γαμιολα,οπως δεν σημαινει οτι επειδη καποια φοραει φουστα ως το αστραγαλο ειναι παρθενα.το ολο θεμα ειναι να βρεις εναν τροπο,ωστε να κανεις μια σωστη προσεγγιση στις γκομενες,και απο εκει και περα,αναλογα με το τις θα βρεις,παιζει και το αναλογο παιχνιδι.καλως η κακως η εποχες,κερνα σφηνακια στα κοριτσια,και βαλε ποτα,περασαν,τι να γινει πρεπει να εναρμονιζεσε στις εποχες για να κανεις δουλεια.επισης δεν πρεπει να σε περνει ποτε απο κατω,οταν τρως καμια χυλοπιτα,στα αρχιδια σου ολα.συνεχιζεις για αλλα.
Παιδιά δύο ενστάσεις:
1) Κομπλεξική συμπεριφορά έχω δει από Ελληνίδες ΚΑΙ ξένες.
Μου'τυχε περίπτωση ξένης που με προκάλεσε μπροστά σε φίλες της να κάνω κίνηση και μόλις έκανα (και το μαλακισμένο επιβεβαίωσε το τεράστιο εγώ της) μου 'ριξε χυλόπιτα και έφυγε λεγοντάς με και λιγούρη το βλήτο.
![]()
Χα χα - στην έφερε κανονικά μιλάμε seducer my ass.1) Κομπλεξική συμπεριφορά έχω δει από Ελληνίδες ΚΑΙ ξένες.
Μου'τυχε περίπτωση ξένης που με προκάλεσε μπροστά σε φίλες της να κάνω κίνηση και μόλις έκανα (και το μαλακισμένο επιβεβαίωσε το τεράστιο εγώ της) μου 'ριξε χυλόπιτα και έφυγε λεγοντάς με και λιγούρη το βλήτο.
![]()
Kι εσύ καμμένος απο τις σαβούρες είσαι?Τι στην ευχή?Όλοι σε πατσαβούρες πέφτετε?
Μάλλον με σας κάτι δεν πάει καλάαα...
Νομίζω ότι το θρεντ ξέφυγε λίγο και πάλι!
το θέμα δεν είναι να βρούμε ποιες γκόμενες πηδιούνται, αλλά αυτό:
Aυτοί δεν είναι άντρες,μουνόδουλοι είναι!!!Ο άντρας είναι σαβουρογάμης στην συντριπτική πλειοψηφία οπότε δεν απορρίπτει καμμιά γκόμενα όσο υπάρχουν ελπίδες ακόμα να την πηδήξει...μετά ανοίγει το στοματάκι του,όταν χαθούνε αυτές οι ελπίδες!![]()
Οι τελευταιες μου περιπτώσεις -σχεδον- δωρεαν συνουσιας